Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13680. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: psycho90 , LuNCoR Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 24 Misafir (2 Mobil) - 22 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
349.734
Cevap
2.720
Favori
21.317.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • mustiua M kullanıcısına yanıt

    Evet aslında 2 saat mevzusu var sonuçta baktım sarmadı iade ederim dediğiniz gibi. Teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Impakt

    Redditte Battlefield V üzerine tahminler yoğunlaşmış tüm kriterlere uyuyor ama oyunun EA Play Origin vb. yerlerde oynanabildiğini düşünürsek çok memnun etmeyebilir oyuncuları, acaba GTA Vin verildiğini düşündüğümüzde RDR2 verilmesi çok mu ütopik olurdu  

    Metro Exodus olarak tahmin ediyordum ilk oyunu ama geçen sene ilk oyun olarak GTA V verildiğini ve bu sene de onun ayarında veya daha heyecanlandıran bir oyun verilebileceği ihtimali düşündüğümde RDR2 neden olmasın diyorum  

    GTA V tabiki çok güzel bir oyun ama gerçekten eski bir oyun. Bu seneki oyun kısmen yeni bir oyun olacaktır ve Epic asıl gösterisini bu sene yapacak gibi geliyor..  


    İlk 3 oyun realistik olmayan tahminim:


    Red Dead Redemption 2

    Control Ultimate Edition veya Borderlands 3 Super Deluxe Edition(Borderlands 3 tüm DLCler ile birlikte gelse ne muhteşem olurdu)

    Mafia Trilogy


    Realistik tahminim:


    Metro Exodus veya Battlefield V

    AC Odyssey veya AC Origins

    NBA



    Alıntıları Göster

    Evet arkadaşlar RDR 2 Steam üzerinde indirime girdiğine göre Epicin ilk vereceği oyun RDR2 diyebiliriz, GTA V zamanında oluşan ikili iyi ilişkileri kullanacaklardır.


    Bu listenin ilk 3 oyunu tutarsa evden market için bile çıkmam diyenler seri likelasın  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 17 Mayıs 2021; 22:38:14 >




  • bence subnautica: below Zero verecekler... subnautica'yı da vermişlerdi...

    hem alan subnautica sonrası zero'yu EA zamanında alan aldı bile...

  • Impakt kullanıcısına yanıt
    Shadow of the Tomb Raider veya Final Fantasy XV var mı Epic’te? Telden bakmak zor oluyor. Yabancı sitelerde konuşulan oyunlar arasında sıkça söz ediliyor bu ikisi. Bir de Fall Guys çok konuşuluyor.

    Ha bir de AC Black Flag yokmuş sanırım Epic’te. Bu süreçte muhtemelen ücretsiz verilir demişler. 1 kuruş vermeden AC koleksiyonu yapıcaz böyle giderse.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

    Arkadaşlar sizden yardım istiyorum. Detroit humanı oynamak istyrm ama pc özelliklerim iyi olmasına rağmen hiç açmadan siyah ekran çıkıyor. Bir çok kişi yaşamış, çözen yok gibi size de sorayım dedim.

    Buraya yazmamın sebebi steamden oyunu almak ve malesef iade etmekti... şimdi yeniden almayı düşünyrm ama ne olacak bilmiyorum

    Ben epicten önce ücretsiz demo aldım sistem kaldırır mı diye sorunsuz oynatınca epic tam sürüm almıştım sorun yok öyle bir dene istersen

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Black Flag'i daha önce Ubisoft ücretsiz olarak vermişti. Bomba etkisi yaratmak istiyorlarsa Origins veya Odyssey vermeliler diyeceğim de onlar da kupon sayesinde 20 TL'ye alınabilen oyunlardı. O yüzden bence AC verilmez. RDR2 olacağını da sanmıyorum çünkü daha önce konuşulduğu gibi tepki çekmemek için mağazada bulunmayan oyunları ücretsiz olarak ekliyorlar genelde. GTA V için de aynısı geçerliydi. Ücretsiz verilmeden önce Epic'te yoktu. Battlefield V'in verilmesi mümkün ama Game Pass'te bulunan bir oyunu vereceklerse de böyle kasalı masalı gizemli oyun mevzusu yapmaya değmez bence. Benim tahminim, şu anda Epic mağazasında ve Game Pass'te bulunmayan büyük bütçeli bir oyunu verecekleri yönünde. Mağazada bulunan bir oyunu verirlerse de şaşırmam çünkü neredeyse tüm yeni AAA oyunlar mağazada var. 50 TL'lik Subnautica için de böyle gizemlerle uğraşmazlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Lego The Hobbit 7.75TL, Sizce alınır mı? Hikayesi filmler ile aynıysa gerek yok gibi oynamama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerolona -- 17 Mayıs 2021; 23:39:54 >
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Benim de aklıma bir şey gelmiyor. Bir iki yere bakınayım dedim de okuduklarım mantıklı geldi. Resident Evil serisinden yazanlar da var. Bakalım bekleyip göreceğiz hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SnowRunner, Steam'e 150 TL'den (Premium 250 TL) giriş yaptı. Sırada indirim beklemek var.



    https://store.steampowered.com/app/1465360/SnowRunner/

  • Snowrunner Steam'de yayınlanmış.Standart sürüm 150,Premium sürüm ise 250 TL ve herhangi bir indirim bulunmuyor.Epic mağazasına özel olan oyunlar Steam'e gelince genelde Epic'teki indirim oranlarıyla benzer çıkıyordu fakat bu oyunun Standart sürümü Epic'te 49 TL iken Steam'de ise daha pahalı bir fiyattan çıkmış.Epic mağazasına süreli özel olan oyunlardan öncekilerin aksine Snowrunner ve Predator Hunting Grounds herhangi bir indirim olmadan Steam'de yayınlandılar.Oynamadığım bir tür olduğu için Epic'teki indirimli fiyatlarına baktım ve temel sürüm şu anki fiyatına göre daha pahalıyken Steam'de yayınlanınca Epic mağazasında 49 TL ye düşürülmüş. Oyunun belirli bir kitlesi var ve özellikle Steam'e gelmesini bekleyenler için bir yıllık bir oyun olmasına rağmen yüksek bir fiyattan çıkış yaptı,Steam sürümü için daha alınabilir fiyatlara gerileyene kadar indirim beklemekte yada Gamepass üzerinden oynamakta yarar var. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Mayıs 2021; 3:46:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Snowrunner Steam'de yayınlanmış.Standart sürüm 150,Premium sürüm ise 250 TL ve herhangi bir indirim bulunmuyor.Epic mağazasına özel olan oyunlar Steam'e gelince genelde Epic'teki indirim oranlarıyla benzer çıkıyordu fakat bu oyunun Standart sürümü Epic'te 49 TL iken Steam'de ise daha pahalı bir fiyattan çıkmış.Epic mağazasına süreli özel olan oyunlardan öncekilerin aksine Snowrunner ve Predator Hunting Grounds herhangi bir indirim olmadan Steam'de yayınlandılar.Oynamadığım bir tür olduğu için Epic'teki indirimli fiyatlarına baktım ve temel sürüm şu anki fiyatına göre daha pahalıyken Steam'de yayınlanınca Epic mağazasında 49 TL ye düşürülmüş. Oyunun belirli bir kitlesi var ve özellikle Steam'e gelmesini bekleyenler için bir yıllık bir oyun olmasına rağmen yüksek bir fiyattan çıkış yaptı,Steam sürümü için daha alınabilir fiyatlara gerileyene kadar indirim beklemekte yada Gamepass üzerinden oynamakta yarar var. 

    Hocam siz söyleyince fark ettim. Kötü bir haberim var. Bu durum sadece bizim ülke için geçerli sanırım. Dolar kurunda aynı fiyatlarda çünkü.






  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Steam başlıklarında biraz bakındım,ordada fiyatın yüksek olduğu üzerine tartışmalar dönüyor.Sadece bizdeyse bekleyenler için durum kötü tabi ama Steam'de Standart sürümü en ucuz 132 TL den satışa çıktığı için sanırım bu oyun bazında genel bir fiyat artışı bulunuyor. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Mayıs 2021; 4:17:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Steam başlıklarında biraz bakındım,ordada fiyatın yüksek olduğu üzerine tartışmalar dönüyor.Sadece bizdeyse bekleyenler için durum kötü tabi ama Steam'de Standart sürümü en ucuz 132 TL den satışa çıktığı için sanırım bu oyun bazında genel bir fiyat artışı bulunuyor. 

    Yapacak bir şey yok o halde. Game Pass ile standart sürümü silip süpürdükten sonra güzel bir indirimle DLClerle beraber almaya çalışacağız.

  • aerolona kullanıcısına yanıt

    Lego oyunları arasında ki en sıkıcı oyun olabilir. Film serisi ile birebir alınmış her şey ama diğer Lego oyunları gibi eğlenceli değildi. Bunda belki bana göre Hobbit filmlerinin sıkıcı olmasının da payı vardır. Hobbit hayranıysanız anca eğlendirir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEMRES-42 kullanıcısına yanıt
    Bende steamden önce indirdim olmadı sildim iade ettim... sonra demo indirdim oynadım dün gece de tam sürümü indirdim ilk bölüm de hata vermedi. Bakalım inş böyle devam eder :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shadow Tactics Blades of the Shogun



    Epic'den alamayanlar için bulunmaz fırsat, indirimsiz fiyatını bile hak eden bir oyun. Commandos ve türevini sevenler için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 18 Mayıs 2021; 10:42:12 >




  • emrahcey E kullanıcısına yanıt

    Böyle fiyat geçmişini bir chrome eklentisi mi yapıyor hocam, ismini öğrenebilir miyim öyleyse çok iyiymiş?

  • insomnia04 İ kullanıcısına yanıt

    Augmented Steam.

  • Kaltroh K kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam.

  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.