Dava iddianamesi açıklanmadı henüz. Özet olarak Valve nin Piyasadaki hakim gücünü kullanarak bağlayıcı şartlar öne sürmesi "Bir oyunu bende hangi fiyattan satıyorsan başka platformlarda da o fiyattan satıcaksın" dayatması gibi bir anlam çıkarabiliriz. Haber < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay Kaplan -- 3 Şubat 2021; 13:43:39 > |
Bu akşam herhangi bir indirim olacakmı festivalmi ne başlayacaktı sanki |
11 ile 15 Şubat arasında hocam. Bu arada nickiniz çok tanıdık geliyor bana. Rainbow Six Siege çıktığı ilk zamanlarda (2015 Aralık) Rainbow Six Siege oynamış mıydınız? DH'deki Rainbow Six Siege konusunda var mıydınız? |
originde sorun mu var ea playden hiç bir oyuna giremiyorum origincom a da giremiyorum |
GeForce Now Türkiye test sunucusu şu an sadece "test" amaçlı kullanılabiliyor. Test amaçlı derken sadece ping ve internet hızınızı ölçebilir, herhangi bir oyunu oynayamazsınız. Bu sunucuyu kullanmak için öncelikle bir GamePlus hesabınızın olması gerek. Eğer halihazırda hesabınız varsa, GeForce Now'da oturum açarken "diğer bölgeler için sağlayıcıları göster" seçeneğine tıklayın ve en alttan GamePlus'ı seçin. Oturum bilgilerinizi girin (HızlıGiriş sistemi) ve her şey hazır! GeForce Now uygulamasından ayarlar kısmına girin ve sağda bulunan "ağ testi" tuşuna basarak değerlerinizi öğrenin. https://www.technopat.net/sosyal/konu/geforce-now-tuerkiye-test-sunucusu-acik.1317512/ |
|
|
Hocam sizin söylediğiniz Game Festival başlamış. Ben Çin'in yılbaşı olan Lunar ile karıştırmıştım ama festivale özel indirim de yokmuş zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 3 Şubat 2021; 21:8:47 > |
Evet başlamış, herhangi bir indirim yok ama sanırım sadece yeni oyunlarla ilgili bir etkinlik olmuş |
festival başladı başladıda indirim felan yok festivale özel... total war warhammer 3 önsiparişe açılmış < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turttle Punch -- 3 Şubat 2021; 21:3:11 > |
|
Şimdi kontrol ettim bir sıkıntı yok. |
Galiba öyle. İndirim için 1 hafta daha beklemek gerekecek. 500 tane oyunun demosu yayınlanacakmış bu festivalde. |
Dns i 8.8.8.8 8.8.4.4 yapınca düzeldi |
Doom Eternal Year One Pass Steam'da 140₺ hiç indirime girmemiş. Playstoreda Doom Eternal Deluxe 92₺ yani ana oyun + year one pass. Oyunu ilk çıktığında bitirmiştim ama DLC için 92₺ değer mi? |
40tl kampanyasını ben göndermiştim sizin söylediğiniz bu kampanya bendeki bonusflaş uygulamasında görünmüyor ama internet sayfalarında var. dolayısıyla katılamıyorum :o trendyol 40TL indirim |
Steam Oyun Festivali başladı! Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz |
Güzel bir dlc fakat 3 saat sürüyor 92 TL'yi kesinlikle haketmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 4 Şubat 2021; 9:16:11 > |
Hocam haber verdiğiniz için çok teşekkürler, bende şimdi 100 tl steam cüzdan kodunu 60 tl aldım |
Nasıl alınıyor hocam o fiyata? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |