Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nasaz , Shiftlenbik , 13th Patronus Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 41 Misafir (3 Mobil) - 40 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
349.804
Cevap
2.720
Favori
21.324.947
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Hocam indirdim oynayalım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanmıyorum

    Epic keşke şu parayı sadece oyunları exclusive yapmaya değil de biraz da arayüzü güzelleştirmek için harcasa. Kütüphane dışında bir şeyleri yok, bedava oyunları ordan oynamaya mecbur olmak dışında oyun alıp oynayasım gelmiyor Epic'den.

    Epic Steamdaki pazar alanını getirse bile yeterli diğer kısımları makyajlayabilir. Pazar alanı oyuncu sayısını inanılmaz arttırır.

  • Star Wars Squadrons, Mart ayında EA Play/Game Pass Ultimate e geliyor.


  • cntzlm kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı tuzağa düştüm. Hemen açtım origini 220 tl'ye yıllık EA Play Pro alıcam diye. 899'u görünce EA bizi yine şaşırtmadı tebrikler dedim. Neredeyse TL'ye çevirip zam yapmışlar Euro'ya göre.

  • Kontrolcülerin fiyatları düşürülmüş.


    Yeni Nesil Xbox Controller Amazon'da ₺691,32:https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Wireless-Controller-Beyaz-Nesil/dp/B087VLP2RT/


    Edit: Sinking City, Steam'de 71 TL'den satışa açılmış. Şu anda 5 Marta kadar indirimde, 28,40 TL.


    https://store.steampowered.com/agecheck/app/750130//



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 28 Şubat 2021; 0:26:52 >




  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Oyun 28 tl'ye her türlü değer. Epic'ten ön sipariş verenlerdenim. Vampyr oyununu oynayıp seven varsa, benzeri bir atmosfer sunabiliyor bu yapım. Biri Viktoryan ingilterede, birisi Lovecraftian öğelerle bezenmiş bir şehirde geçiyor ama oyunların genel atmosferi birbirini yansıtıyor. (Vasat yönleri de birbirini yansıtıyor, muazzam bir oyun beklemeyin)

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Grafik kalitesi ve oynayış tecrübesi için demoyu indirdim ama square enix bir de kendisine üye olmamı isteyince orda dur dedim, sinir oldum ve komple sildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow73 -- 26 Şubat 2021; 20:43:18 >
  • shadow73 kullanıcısına yanıt

    Öyle bir zorunluluk yok ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadow73

    Merhaba,


    Grafik kalitesi ve oynayış tecrübesi için demoyu indirdim ama square enix bir de kendisine üye olmamı isteyince orda dur dedim, sinir oldum ve komple sildim.

    hocam ben bir yere uye/giris yapmadim.


    bildigim kadariyla cross-play aciksa square enix uyeligi istiyor

  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgilendirme için, ben yanlış anladım demek ki, neyse sağlık olsun.

  • Stardew Valley 12 TL'ye düşmüş. Aldığı en büyük indirim bu.

  • The Frost kullanıcısına yanıt

    Haber için teşekkürler, hemen aldım. Belli olmaz belki yine kaldırırlar filan.

  • The Sinking City'nin geliştiricisi Frogwares, Steam'de bu akşam yeniden yayınlanan oyunun mevcut sürümünü kendilerinin hazırlamadığını ve satın almayı önermediğini içeren bir duyuru yayınlamış.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Yeniden yayınlanan oyunda Steam başarımları,cloud save gibi özellikler mevcut değil ve sadece standart sürüm olarak Steam mağazasında yer alıyor.



  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Bu oyunun satış işi de iyice arap saçına döndüDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Yayıncı Nacon tarafında bir sorun yok gibi,Steam'de oyunun konusuna açtıkları başlıkta oyunun Steam'e gelmesinden mutlu olduklarını ve bunu kutlamak içinde % 60 indirimle satışa çıktığını yazmış.Anlaşılan bu iki firma arasındaki sorunlar bir süre daha devam edecek.Yinede mağazadan olası bir kaldırılma durumu ihtimaline karşılık oyunu alıp kütüphaneye eklemek lazım.Gerçi biz aldıkta almayanlar içinde paylaşalım.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Nacon dediğimiz firma Frogwares'e ne bonus ne de geliştirme masraflarını ödemeyen üstüne de sürekli sorun çıkaran birde Sinking City'nin kaynak kodlarını çalmaya çalışan berbat bir firma. Şimdi bu hareketleri ile de oyuncuları söğüşlemeye çalışıyorlar. Oyun 1 TL bile olsa para geliştirici Frogwares'e gitmediği için kuruş vermem. Kimsenin almasını da önermiyorum, şu an ki durumda gidin korsandan indirin daha iyi. En azından geliştiriciyi dolandırmaya çalışan hırsız bir dağıtıcıdan almazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Oyun Steam'de satışa sunulduğunda kimsenin bu durumdan haberi yoktu ve ne geliştiricisi nede yayıncısı bu durumdan bahsetti.Oyun satışa çıktıktan bir süre sonrada oyunun geliştiricisi mevcut durumla ilgili sorunu paylaşınca herkesin haberi oldu.Oyunu zaten ilk çıktığında Epic üzerinden almıştım Steam'e gelincede bu durumdan habersiz olarak satın aldım.Böyle bir durumun olduğunu bilinse zaten kimse almazdı.Ayrıca mevcut durum elbette iyi değil ama korsan indirmeyide böyle bir durumda dahi önermemek lazım hele ki böyle bir konuda,en kötü iade ederiz olur biter.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine mi aynı muhabbet.. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] adam parasıyla senden keyleri almış sen de paranı almışsın alışveriş tamamlanmış. insanlar buraya sizin alışveriş dramanızı dinlemeye gelmiyor daha ne bu ısrarla tantana.

  • Dragon Age (''4'') yenisi sırf Single Player çıkacakmış... [EA; BioWare]

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

    ''Bir musibet evladır bin nasihatten.''


    darısı diğerlerinin başına...


    Edit: Inquisition'ı hiç DLC'leriyle oynamamıştım, şimdi onun, EA sağ olmasın, fiyat politikasından dolayı, hala oynayamadık ama aklıma EA Play geldi şu aylık 6tl alayım da oynayayım aklıma gelmişken. Sorum şu eski oyunların sonuç ve seçeneklerimizi aktardığımız zımbırtı sayfa çalışıyormu daha? Bilgisi olan varmı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 27 Şubat 2021; 8:7:47 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.