Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13561. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dvoca , kanguro Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 27 Misafir (1 Mobil) - 26 Masaüstü3 Mobil2 iOS
5 sn
349.734
Cevap
2.720
Favori
21.317.637
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • O kadar da düşmez kimse dedim.

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Steamdb kaydında TS 2020 sürümünün adının 2021 olarak değiştiği yazıyor. Ondan öncede 2019u 2020 yapmışlar. Her yıl eylül ayında yeni isimlendirme ile devam ediyorlar. Dediğim gibi oyunu bilmiyorum belki arada bir görsel güncelleştirme filan atıyorlardır ama yorumlara bakınca grafikler eski diye olumsuz yorum yazanlarda var. Hata raporunun bile "TS2018_Report.txt" oluşturulduğunu yazan var. :) Scamdan kastım şu; 2020 sürümünü alan kişi zaten sadece oyunun adı değiştiği için yine 2021 sahibi oluyor maksat yeni müşterileri çekmek için isim değişikliği ile yeni oyun imajı çizmeleri.


    17 Eylül 2020 tarihinde isminin 2020->2021 güncellemesi

    https://steamdb.info/app/24010/history/?changeid=U:18616390


    19 Eylül 2019 tarihinde isminin 2019->2020 güncellemesi

    https://steamdb.info/app/24010/history/?changeid=U:13017214




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 26 Şubat 2021; 1:28:10 >




  • Train sim. isteyen şahsın dürüstlüğüne inanıyorum çünkü eskiden steam trade işlerine girmiştim. Sebebini yazmayacağım çünkü bana da inanmayacaksınız hatta şirket olmakla bile suçlayabilirsiniz herşeyi beklerim. İnsanlara iftira atılınca kayıtsız kalamıyorum çünkü vebali ağır onu belirteyim. Aslında Descenders free weekend'i haber vermeye gelmiştim ama benden önce birisi haber etmiş, tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.epicgames.com/store/tr/p/kena-bridge-of-spirits


    Ön sipariş ₺69,00 fiyatı ile açıldı..

  • gofret2132 kullanıcısına yanıt

    Bugün Playstation State of Play'de hem gameplay hem sinematik videosunu gösterdiler, muazzamdı.


    Epic VTMB 2 siparişinizi isterseniz iptal edip refund alabilirsiniz diye mesaj göndermiş. 69 TlL'ye full moon edition almıştım. Şuan iptal edip onun yerine bunu almayı planlıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gofret2132

    https://www.epicgames.com/store/tr/p/kena-bridge-of-spirits


    Ön sipariş ₺69,00 fiyatı ile açıldı..

    Fiyatı uygun. Bugün gösterdikleri beni tatmin etti. Almayı düşünüyorum.

  • Bilmiyorum almayan kaldı mı fakat Black Desert Online Ücretsiz olmuş alan alsın


    https://store.steampowered.com/app/836620/Black_Desert_TrkiyeMENA/

  • -dehşet- adlı arkadaş özel mesaj üzerinden tehdit ettikten sonra beni blokladığı için kendisine özel mesaj atamıyorum, burdan yazıyım kendiside görsün.

    Kısa bir bilgilendirme yapıyım, steamtradesde trade yapıyor muyum yapıyorum evet. Zaten bu sakladığım bir şey değil,aksine her zaman belirttiğim bir şey. Benimle ilgili bu forumda en ufak bir sorunu olan insan yoktur. Arkadaşa defalarca söylememe ve keyini kendi hesabıma kullandığımı belirtmeme rağmen(bunu sonunda anlayabildi, steam profilimi bulup kontrol edebildi ve doğruluğunu kabul etti) hala daha beni ücretini aldığı ürünü bankasına ters ibraz verip humble üzerinden keyi sildirmekle tehdit etti. Yaptığım her şeyi her zaman açık, şeffaf bir şekilde dile getiririm. Sen bana yardım ediyorsan, zamanını alıp bana yardımcı oluyorsan, ben kendi hesabımda kullanıcağımı ve kullandığımı milyon kez dile getiriyorsam, ben senin keyini alıp satmam, ha ama başka bir arkadaş da humble oyunlarının ticaretini yaptığını ve bana ücretiyle birlikte yardımcı olabileceğini söyledi ve kabul ettim anlaştık.

    Ama bu -dehşet- adlı arkadaş sattığı ürünü ilk önce geri almaya çalışıyor, sonra keyi kullandığımı fark edince bu sefer de "bankama ters ibraz vereceğim, humble ile görüşüp o keyi hesabından sildireceğim bak gör" şeklinde tehdit ediyor. Sonra da diyor ki "tehdit etmiyorum yapacağım şeyi söylüyorum" diyor. Bundan daha vahim bir açıklama olabilir mi? Sen ürünü sat, ürünün ücretini al ve sonra sattığın ürünü bankana ters ibraz vererek sattığın kişinin hesabından sildir. Ne güzel bir davranış gerçekten tebrik ediyorum.(!) Herkes bu arkadaşın gerçek yüzünü görsün, sattığı ürünün arkasında durmayı bırak saatler içinde geri almaya çalışıyor. Ne garip insanlarla aynı konudaymışız yahu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 26 Şubat 2021; 3:59:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • alışveriş gerçekleşmiş alıcı ücreti göndermiş satıcı ürünü teslim etmiş. bu noktadan sonra alıcı aldığı keyler ile satıcı ise keylerin ücreti ile istediğini yapar. kafanız mı iyi neyin tantanasını yapıyorsunuz anlamıyorum.


    sattığına pişman olduysan alışverişi gerçekleştirdiğin alıcı ile konuşursun anlaşırsın yok kabul etmez ise etmez konu kapanır daha ne bu yaygara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 26 Şubat 2021; 4:7:38 >
  • D. kullanıcısına yanıt

    EA'nin son dönem tüm online oyunları gümledi. 2 single oyun çıkarttılar ve ikisi de iyi sattı. Fifa olmasa bu son 3 4 senedeki hatalar ile EA batardı bile ama Fifa işte adamlara dehşet para kazandırıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığı postda kaç key veya keyi hangi amaçla kullanacağını söylememiş zaten, ithamda bulunma sebebi açıkcası nahoş bir durum olmuş(bir alır on alır, küvete doldurur belki key banyosu fantazisi yapar) Satıcı parasını almış, alıcı keyini teslim almış ortada herhangi bir gariplik yok.


    Bu arada belirtmek de fayda var; Satıcı ters ibrazda bulunup işlemi iptal ederse, alıcı ödediği bedelin karşılığını ödediği halde alamadığını ispat ederse(ki burada ispatlayabiliyor) sanal dolandırıcılık adı altında yasal süreç başlar. İkinizde kendinizi hiçde hoş olmayan duruma sokmuş olursunuz.

  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Ne yaptıysam alamadım birisi alabilir mi yerime diyor. Ben de alıp veriyorum sonra mesajı silmiyor, hiç alamamış gibi bir tavır takınmaya devam ediyor, steam hesabını buluyorum, oyunu etkinleştirmemiş, geçen konuşmalar neticesinde konu buraya taşınmamışken keyi geri göndermesini ve kendisine para iade edeceğimi söylüyorum ve o an keyi etkinleştiriyor. Ben buna kızdım ve o keyleri sildireceğim, bu kadar basit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gofret2132 kullanıcısına yanıt

    Oyun 40$. 69 Tl çok iyi fiyat.

    Artar mı acaba ya, yoksa ön sipariş alsak mı bilemedim.

  • gofret2132 kullanıcısına yanıt

    oyunun çıkışıyla ilgili belirli bir tarih var mı? oyunu ilk defa gördüm ve çizimini çok beğendim. ön sipariş vermeyi düşünüyorum ama, 3-4 sene beklemeyiz değil mi?

  • gofret2132 kullanıcısına yanıt

    Gayet güzel bir fiyat. Yeni oynanış videosunu da izledim ve oldukça güzel şeyler vaad ediyor. Forza Horizon 4 ile Days Gone'a para ayırmasam ön siparişi geçerdim. Alacak olan arkadaşlar da bence elini çabuk tutsun, artma ihtimali yüksek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Hocam sana da sorayım aynı soruyu. Çıkış tarihi olarak elimizde bir tarih var mı? İnternette baktığımda 28 Ağustos PS için, daha sonra PC için çıkacak denmiş. PS sayfasında 2021 1. Çeyrek diyor. Epic sayfasında bir şey bulamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kena fiyatı iyiymiş gerçekten . güncelleme gelmeden alacaklar aslın. Belli olmaz ne olacağı.

  • Outriders in demosunu deneyen var mi? gece indirmistim fakat daha deneyemedim. acaba Anthem v2 mi olur?

  • PC.içinde aynı tarihte çıkacak.28 Ağustos




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 26 Şubat 2021; 11:18:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC de aynı tarihte çıkar hocam çünkü Kena Playstation timed exclusive değil diye biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.