Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (10131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SelimmDD , SelimmDD Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 29 Misafir - 30 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
349.776
Cevap
2.719
Favori
21.320.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Steam region lock muhabbetini kaldırsa bari . Eskisi gibi ruslardan meksikalılardan ordan burdan alırdık. Gerçi paypal da kapandı ama bir yolunu bulurduk yine .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 12 Haziran 2017; 22:26:37 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    region lock kalktı zaten fiyat farkı çok olan bölgeler arası gift gönderimi kapalı onun yerine. bu sistem region lock'tan bile kötü 50$ olan ingiltere'den bile alınamıyor mesela. orası row bölgeydi.

    https://steamdb.info/app/601430/

    ben buradaki bölgeler arasından norveç, kanada ve ingiltere'yi denedim sadece norveç'ten gönderime izin veriyor, onun da fiyatı 70$. (bizde 75$)
    kanada 60$, ingiltere 50$ bunlardan gönderilmiyor. alınsa alınsa en ucuz avrupa'dan alınır heralde o da 67$, cd-key ile almak dışında ucuz yöntem yok gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Haziran 2017; 22:44:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Bu fiyatlar bu şekilde artmaya devam ettiği sürece ki ediyor zaten eski sisteme geri dönüş yapacağım.Korsana tekrardan döneceğim başka çare yok.Eskiden korsan olarak bitirdiğim oyunları fiyatları düştüğü zaman alıyordum.Bundan sonra yine öyle yapacağım.Fazladan verecek param yok.

    The Evil Within 2 ve Wolfenstein II: The New Colossus PS Store fiyatları Steam den daha düşük.PS Store da 209 liraya satılan bu iki oyun Steam de 266 lira.Steam in artık hiçbir avantajı kalmadı.Konsol fiyatlarını geçti.

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Evil_Within_2_ve_Wolfenstein_II_The_New_Colossus_On_Siparise_Acildi-87112.htm
    Steam -- 266.00 TL
    PS Store -- 209,00 TL


    Burada korsan morsan diyenlere ates puskururdum normalde ama guncel dolar kurundan 59$a satin alsam benim icin daha avantajli oluyorsa ben o region lock'in anasini avradini yani mubarek ayda insanin agzini bozduruyorlar. Iyice kantarin topuzunu kacirdilar. Zaten bi ozelligi olmayan salak sacma oyunlar yapip duruyorlar. Indie piyasasi sagolsun muhtac kalmiyoruz.




  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    O halde kalktı diyemeyiz günün sonunda Ruslardan alamadıktan sonra 3-5 dolar için uğraşmaya değmez o kadarlık kinguin tarzı yerlerden de bulunuyor.
  • Beyler plati.ru'dan skyrim keyi aldım.Aktif edemedim, vpn kurdum ama steam açılmıyor.Çevrimdışı modda başlat diyor.Yardım edermisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IGEZEGENI -- 12 Haziran 2017; 23:19:3 >
  • Zup! 5 yarın çıkıyormuş.İlgililere duyurulur.
    http://store.steampowered.com/app/645090/Zup_5/
  • Region lock uygulaması korsana teşviktir. RPG/FPS türü oyunlar zaten kur bitir hikayeyi sil at sonra gerek yok 100-200 tl ödemeye. İngilizlere indirim yapsınlar dursunlar. Bizim ülkeyi sömürge olarak görüyorlar başka bir şey değil bu fiyat politikaları.
  • R.I.P Steam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cogumuzun konsol almama sebebi oyun fiyatlariydi. Simdi bakiyorum konsol oyunlari daha avantajli geliyor. Bunun onlemini almamiz lazim. Change.org imza kampanyasi acmamiz lazim hatta gerekirse mail spamlayacagiz.



    Bu sefer digerlerinden farkli olarak bu kampanyayi sonuna kadar goturmeliyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 12 Haziran 2017; 23:50:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin moral yerlerde Yeni çıkan bannerlord videosunu atayım da keyfiniz yerinize gelsin


    Oyun fiyatları ile ilgili de şöyle yorum yapayım. Kimse almazsa seve seve değil mecburiyetten indirecekler fiyatları. Eğer indirmezlerse bizde korsan oynarız




  • Yahu korsan oynamak istemiyorum ya. Emeği geçen herkesin mezarına işiyim arkadaş vallaha korsan oynamak istemiyorum da bu nedir kardeşim ya
  • Korsan falan diyorsunuz da elim varmıyor torrent çekmeye. İçimi bir huzursuzluk kaplıyor. Orjinal olmazsa oyun sanki aynı tadı vermeyecekmiş gibi bir his var içimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam yaz indirimlerinde bişey çıkmazsa komple torrente abanıcam. Bu saatten sonra yapılacak iş maalesef bu olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene dolar 2,90 euro 3,20 civarındaydı.
    Ne bekliyordunuz ki?İndirim mi?
  • %30 var arkadaşlar kaçırmayın daha fazla yemez kısa sürede. Neptunia serisi çok iyidir. Kesinlikle öneriyorum.

    http://store.steampowered.com/app/571530/Superdimension_Neptune_VS_Sega_Hard_Girls__VS___VS_SEGA/
  • 60 dolara satılan oyunların 209TL'ye (~$60) satılmasına bir bakıma anlam veriyordum fakat bu hamle ile ipin ucunu kaçırdılar. Global fiyatı $60 olan oyunu Türklere yaklaşık 76 dolara satmak nedir? Torrent, korsan vs. diyenlere ceza versek konuda adam kalmayacak. Forumda illegal sohbet istemiyoruz, siz yine de ipin ucunu fazla kaçırmayın tadında kalsın. Arala söve söve inatlaştırdınız, fiyatları bu hale sizler getirdiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Hayatımda korsanı övmedim hep tepki gösterdim hatta şu an bilgisayarımda sayıyla tek korsan oyun dahi yok hatta (idm hariç) korsan uygulama bile yok müzik falan bile alırım alabildikçe öğrenciyim sonuçta ama siz o kıçı kırı b*ktan story modu toplasan 30 saat etmeyecek oyunlarınıza 209-266 lira fiyat biçerseniz en büyük korsan destekçisi olurum. Ne lan bu? Aklımızı mı deniyorsunuz? Koskoca bir şaka mı bu? 1400 lira asgari ücretin 7'de biri oyun mu olur lan? Vallahi çıldırıcam, aral falan da bahane bu herifler sağır-dilsiz/kör mü? Ülkedeki GDP'den ekonomik düzeyden hiçbir şeyden haberleri yok mu? Yerim sizin yapacağınız oyunu da emeğinizi de. Artık cinnet geçirme noktasına gelmeyip tepki koymadan hala pre-order yapan ya da satın alan varsa artık ne diyeyim ki, el insaf be...
  • Online kısmı olmayan oyunları bekleyip uygun fiyatla alıp oynamak,yada korsan oynayıp hakettiği fiyata düşünce emeğin karşılığı olarak almak mantıklı.online oyunlarida ya erteleyecegiz yada bulduğumuz en ucuz yerden alacağız artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nerevarine

    Aga neden nickini değiştin be.

    bi laf ettik o yüzden 1 ay değiştim
  • Eskiden millet korsan indirirdi, beğenirse satın alırdı. Bu gidişle Steam den alıp 2 saat oynayıp, beğenirse iade edip korsan indirip devam edecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Haziran 2017; 10:43:1 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.