Şimdi Ara

Türk Lirası Steam'den kaldırılıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
1
Favori
8.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 Kasım 2023'te, Steam cüzdanınızın mevcut bakiyesi o günün kuruyla USD'ye dönüştürülecek.

sonunda buda oldu, adamlarda haklı insan sövemiyorda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 25 Ekim 2023; 6:9:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Private torrent sitesi davetiyesi atılır. Makul ücret  

• Çekilmiyor. Ülkenizin oynak dolar kuru ile uğraşamam daha fazla diyor. Olay kısaca bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konunun başlığını değiştirin bari , gören başka anlayacak.

• Türk lirasını ve ekonomisini bu hale getirenler de bunu destekleyenler de 1. Dünya ülkelerinde yaşayıp da buradan oyun almaya çalışanlar da HEPINIZ SUCLUSUNUZ!

• Türkiye'de potansiyel bir oyuncu kitlesi maalesef yok hocam. Pek umurlarında olacağını düşünmüyorum. İleriki zamanda eski hale mümkün değil gelmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu duruma getirenlere laf edeceğinize, hala yok epic e geçerim torentten çekerim diye yorum yazıyorsunuz.

Tam bir Ezik Polyanna sendromu yaptığınız.

Polyannaya tecavüz etmişler,

- Olaydan sonra kendini nasıl hissediyorsun ? - diye sormuşlar.

- Yaşasın, en azından .ötü kurtardık - demiş

İşte durum tam da bu.

Tecavüz edenlerden hesap sormayı öğrenmedikçe daha çok Epic, Torent ararsınız. Yarın ödür gün onlarda gider.

• Bazıları hala çekilmiyor dolara geçtiler yazmış. Çekilmek ile TL'yi kaldırmak aynı şey zaten. B.k değil k.ka.

• Half Life 3’ü de çıkarmadın zaten daha da steame girmem

• Çekilirse çekilsin çok büyük bir durum değil.

Her şeyin bir zamanı vardı benim Steam ile işim kalmadı oyun moyun hikaye artık yaş geçti...   

• Sırf geliştiricilerin hakkına girmemek adına torrenti olan oyunu da orjinal alıyordum. Ama tutup da önüme gelen oyuna 30$ ödeyecek değilim artık. Makul seviyeden çıktıkları için elimden korsana kaçmaktan başka bir şey gelmeyecek.

Alacağım 2 oyun kalmıştı onları da 20 kasımdan önce alırım ve elveda steam...

• Arkadaşlar şimdi, MENA bölgesinde olduğumuz için, Fiyatlandırmalar direkt avrupa bölgesi fiyatları olmayacak. Bu bölgedeki fiyatlandırmalar ortalama 19.99dolar oyun için 10 dolar bandında seyrediyor. Bu bölgedeki ülkeler şuan için;

MENA-USD Bölgesi

Orta Doğu

• Bahreyn
    • Mısır
    • Irak
    • Ürdün
    • Lübnan
    • Umman
    • Filistin
    • Türkiye
    • Yemen

Kuzey Afrika

• Cezayir
    • Libya
    • Fas
    • Tunus
    • Sudan
  • Alt6nci kullanıcısına yanıt

%222 zam aşağı yukarı.

• Oyun oynamayın hayalini kurun kardeş.

• Evet buda oldu ülke olarak oyunculuk bitmiştir. Ben Mena bölgesi fiyatını pek beklemiyorum çok ümitlenmeyin artık kur bazlı oyun alacağız..

Ha sonucu ne olacak tüm indie oyunlar torrent çekilir zaten dolar bazlı fiyat ile 500 tl den giriş yaparlar alınması imkansız. AAA oyunlar ise 1800 tl banko olacak.

Ne diyelim yol yaptılar diyorum doya doya kullanalım şahlandık. Steam bir nevi Türkiye ve Arjantin'i yok sayması ile tarafını belli etti, bunun ucunun Sony (psn) kısmına kadar uzaması beklenebilir. Xbox için şimdilik beklemiyorum ama yavaş yavaş batıyoruz.

• VPN kullanımını kapatabilirlerdi, bir çok platformda bu yapılabiliyor ama Steam işin kolayına kaçmak istemiş.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.