Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.740
Cevap
43
Favori
224.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oskis

tşkler aydinlattigniz için akşam deneyip gorucem....oynadigim oyun online degil normal single player o yüzden sikinti olmaz

Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    | MSI Z97-G43 Intel | Philips 227E6QDSD/00 | Galax Nvidia GeForce GTX 960 OC 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) | Intel Core i5 4590 3.3GHz 6Mb Cache LGA 1150 | Cooler Master B 600W … PLUS | Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz | WD Blue 1TB | Logitech G103 | Logitech G230 | Logitech g300s | Xbox One Controller |
  • Merhaba arkadaslar bi sorum olacak .. Ben arkadaşla beraber steamden oyun aldım .. arkadas benim yerime aldı ve bana hediye olarak atti oyunu sonra kurdum oynadım sıkıntı yok ama gecenlerde pcye format attım oyunların yedegını almıştım ama kaybettim .. Steam hesabıma girdiğimde de kütüphanede oyunlar görünmüyor.. ne yapmam gerekiyo acaba ? ..

Steam Destek bölümünden ticket atarsan sorununu çözeceklerdir.
    | MSI Z97-G43 Intel | Philips 227E6QDSD/00 | Galax Nvidia GeForce GTX 960 OC 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) | Intel Core i5 4590 3.3GHz 6Mb Cache LGA 1150 | Cooler Master B 600W … PLUS | Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz | WD Blue 1TB | Logitech G103 | Logitech G230 | Logitech g300s | Xbox One Controller |
  • selam arkadaşlar

ben bu steam e yeni katıldım sayılır fm 13 ilk oyunumdu şimdi bunu satmayı düşünüyorum. steam üzerinden bu mümkün mü? illa tek seçenek başka bir oyunla takas mı?
    bide mesela age of empires 2 hd oyunundan ''The Knight Rider'' diye bişey var eşya envanterinin içinde bu ne oluyor ?

Orijinalden alıntı: OguzZ31

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak .. Ben arkadaşla beraber steamden oyun aldım .. arkadas benim yerime aldı ve bana hediye olarak atti oyunu sonra kurdum oynadım sıkıntı yok ama gecenlerde pcye format attım oyunların yedegını almıştım ama kaybettim .. Steam hesabıma girdiğimde de kütüphanede oyunlar görünmüyor.. ne yapmam gerekiyo acaba ? ..

Oyun hesabına geçtiyse format atsanda atmasında hangi Pc'den login olursan ol Library'de görünmesi lâzım. Başka bir problem olabilir. (rehin yani redeem gibi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oyunu takas yapabilmen için ise aldığın oyunun hesaba işlenmemiş olması gerek. Yani envanterinde "Steam Hediye Envanteri" içerisinde olması lazım (Gift).

"The Knight Rider" dediğin takas kartı oluyor. Steam profili için oyunların rozetleri oluyor. Rozetleri oluşturabilmek için takas kartlarını topluyorsun. "The Knight Rider" takas kartı da Age Of Empires HD 2 oyun rozetinin takas kartlarından birtanesi.
  • berkubix kullanıcısına yanıt
    bilgiler için teşşekür ederim hocam
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Ama şu anda kütüphaneme baktığımda oyunların hiç biri yok .. baska bi oyun daha almıştım oda gitmiş . sadece kendinin önerdigi ücretsiz oyun var. Ticket ' i türkçe atabilir miyiz ? İngilizce atmak zorunlu mu ?

Orijinalden alıntı: berkubix

Bildiğim kadarıyla Steam'de 2 haftada bir online olma zorunluluğu gibi bir bug vardı.

Steam Destek bölümünden ticket atarsan sorununu çözeceklerdir.

Bunu da nerden çıkardınız
    Öyle bir şey yok :D

PSN: Sny_tr
    PS4
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzZ31

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim . Ama şu anda kütüphaneme baktığımda oyunların hiç biri yok .. baska bi oyun daha almıştım oda gitmiş . sadece kendinin önerdigi ücretsiz oyun var. Ticket ' i türkçe atabilir miyiz ? İngilizce atmak zorunlu mu ?

Hmm.
    Libary bölümünden All games de bakalım çıkcakmı.
    Çıkmadıysa doğru hesatpa olduğuna emin ol.
    Ayrıca arkadaşın oyunu kendine aldı sonra sanada bi tane daha mı attı?
    Sana sınırlı süreli bir kopya atmış ta olabilir.

PSN: Sny_tr
    PS4
  • Beyler humble bundle key aldım fakat internet sitesinden giriş yaparken mail e gelen kodu ve steam arkadaş listemizden 1 kişinin adını istiyor bende kimse ekli değil hesabıma bağlanıp kodları kullanamıyorum yardım edebilecek varmı.

Edit : Ekleyebilirseniz 2 dk kabul edeyimde giriş yapabileyim " erenyg "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenGY1 -- 16 Kasım 2013; 17:37:09 >

steamde bir oyunun dosyasını silip tekrar yüklediğimiz zaman oyunun profili ve save i silinir mi ? yada şöyle sorayım ben steam hesabım ile başka bilgisayardan girdiğim zaman oynadığım oyuna aynı save üzerinden devam edebilir miyim ?
    oyun indiriyordum dün 10 gb 20 saatte indirdim kahrolası ttnet sayesinde. az önce açtım pc yi allahın belası pc dondu. bende power tuşundan kapatıp tekrar açtım. steami açtığımda indirmenin yalan olduğunu gördüm. indirme falan yok. ama hdd de 18 gb yer kaplıyor. oyunu tekrar indir dediğimde yeterli disk alanınız yok diye hata veriyor. ne yapayım şimdi ben?
  • Bir takım Online Oyunlar için oyun içi para satan bir siteden Steam Wallet Kodu almayı planlıyorum. Steam Wallet - ESN kodu yazıyor. Bu kodu steam hesabıma girerken herhangi bir kesinti oluyor mu ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    hocam ben kredi kartı kullanmak istemiyorum kopya oyunlarada bir son verme zamanı geldi diye düşünüyorum aslında kutulu oyunlarda arşiv yapmayı severim ama steam de oyunlar daha ucuz olduğu için artık steamden orjinal oyun alıcam fakat dediğim gibi kredi kartı kullanmıyorum steamden nasıl alışveris yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Orijinalden alıntı: sheitank

hocam ben kredi kartı kullanmak istemiyorum kopya oyunlarada bir son verme zamanı geldi diye düşünüyorum aslında kutulu oyunlarda arşiv yapmayı severim ama steam de oyunlar daha ucuz olduğu için artık steamden orjinal oyun alıcam fakat dediğim gibi kredi kartı kullanmıyorum steamden nasıl alışveris yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Cevap:
    1- Sen kullanmasan bile ailendekini kullanabilirsin.
    2- Buradaki eleman senin için alır: TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 23 Kasım 2013; 11:57:19 >

Vikings
    Hail Earl Ragnar!

• quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Cevap:
    1- Sen kullanmasan bile ailendekini kullanabilirsin.
    2- Buradaki eleman senin için alır: TIKLA

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim ama ailecek kredi kartına karşıyız hani yaptık mı alışveriş evet ama pek sevmiyorum (babadan gelen bişey olsa gerek) ve arkadaş ile en kısa zamanda irtibata geçicem şimdi steamden demolara bakıyorum biraz daha kafama yatarsa arkadaşa ulaşıcam tekrar teşekkür ederim ilginize

• Arkadaşlar steam e girdiğim mail adresimi unuttum ama şifremi hatırlıyorum. Hesabımı giremiyorum beyler o kadar oyun boşa gitti var mı bunun çözümü arkadaşlar yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 23 Kasım 2013; 22:25:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Arkadaşlar steam e girdiğim mail adresimi unuttum ama şifremi hatırlıyorum. Hesabımı giremiyorum beyler o kadar oyun boşa gitti var mı bunun çözümü arkadaşlar yardım pls

ticket aç.steam'e yaz derdini..oyunlar bir yere gitmez.

Vikings
    Hail Earl Ragnar!
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.