Şimdi Ara

Steam Oyun Satın Alma Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.ödemeyi paypalla yapmayı denedim(Steamden hiç alış-veriş yapmadım daha önce, ama başka birçok siteden yaptım. Bakiye sorunu yok.)
    2.ödemeyi Wings master-cardla yapmayı denedim (Kart her şeye açık, limit 3000)
    Sonuç: en son ekran hep üstteki

Daha önce bu hiç bir sorun almadığım iki yolda da aynı sonucu aldım.(Daha önce birçok farklı siteden yurtdışı ve yurt içi alış-veriş yaptım)
    Herkese sordum, 2 gündür interneti talan ettim. Ama steam destek merkezinde bile benzer konu yok, hiç bi yerden çözüm çıkmadı.

Belki alakasız ama tek farklılık: Şu an budapeştedeyim istanbul yerine..

Beyler Lütfen kardeşimi uzun zamandır görmedim ve konuşkan biri olmadığı için, skype harici beraber vakit geçirebileceğimiz yol bu ne yazık ki.
    Ya lütfen şu olayı çözebilen olursa hesabına 15-30tl arası ne kadar isterse yatmış bilsin. (öğrenciyim sonuçta)

Lütfen yardım edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleron -- 22 Eylül 2013; 21:39:24 >

• S.O.S.
  • Serverlerda sorun vardır belki.
  • Aynen steam ve origin serverlarında ara sıra böyle sıkıntılar olabiliyor.
  • Saolun arkadaslar ama sahsen gayet sinirimi boydu. Benim icin onemli degil su an ama millet indirim falan kaciyo diyo.. E amaci kolaylik saglamak olan bi sey bunu yaparsa ne anladim bu isten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.