Şimdi Ara

Steam Ne Saçma Bir Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gittim orjinal napolyon total war aldım.Yükledim.Şimdi 6 gb patch indirmek istiyor.Birader ben zaten kotam olmadığı için gidip oyun aldım.Bunun bir çözümü yok mu dostlar?

• oyunu yükle steami offline çalıştır uptade yapmaz
  • Bi ara internetin yoktu orjinal oyunu alip bir ay oynayanadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yanlış yapmışsın.6 gb patch olmaz,oyunu cd'den yükleyememişsin heralde o da internetten indirmeye başlamış.
    Eğer o patch ise;Oyuna 6 gb patch geldiyse steamin suçu ne?
  • Yil olmus 2013 hala orjinal oyun alan var

• quote:

Orijinalden alıntı: Compulsive1337

oyunu yükle steami offline çalıştır uptade yapmaz

Abi kendi kendine başlattı zaten indirmeyi.Yarım saat sürüyor zaten yüklemek.Şimdi baştan silip yüklesem geç olacak.Şurda iş çıkışı 1 saat oynayayım diye yükledim çektiğim şeylere bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Sanırım yanlış yapmışsın.6 gb patch olmaz,oyunu cd'den yükleyememişsin heralde o da internetten indirmeye başlamış.
    Eğer o patch ise;Oyuna 6 gb patch geldiyse steamin suçu ne?

Yok kontrol ettim cdler tam yüklenmiş.Benim günlük 1-2 saat boş zamanım oluyor onu da bu şekilde harcadım.İstediğim tek şey biraz oynayabilmekti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu bir hata mı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Yil olmus 2013 hala orjinal oyun alan var

Steam Ne Saçma Bir Sistem
  • Ntw'ye 6 gb patch geldigini hatirlamıyorum. Belki yeni gelmistir

• Steam dünyada en çok kullanılan muazzam bir platformdur. Üye sayısı Türkiye'nin nüfusundan fazladır. Sen oyunu geç almışsın patch çıka çıka birikmiş. Senin internetinin yavaş olması steamin suçu değil. adam orjinal aldığın için updateleri yüklüyor. normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Steam dünyada en çok kullanılan muazzam bir platformdur. Üye sayısı Türkiye'nin nüfusundan fazladır. Sen oyunu geç almışsın patch çıka çıka birikmiş. Senin internetinin yavaş olması steamin suçu değil. adam orjinal aldığın için updateleri yüklüyor. normal.

Hocam ben istemiyorum patch falan.Dediğim gibi günlük 2 saatim var en fazla.O saatlerde oynayayım diye aldım.İnternetim kotalı.Kotasız olsa zaten gider steam üzerinden alır indiririm daha ucuza.Bu sistem tamamıyla saçmalık.Ben yüklediğim oyunu istediğim gibi oynayabilirim.İlla crack bulup o şekilde mi oynayayım?
  • quote:

şekilsiniz ya hıa.... alıcan tabi
  • quote:

Senin gibi düşünenlerden nefret ediyorum o adamların emeğine hiç mi saygın yok?

• quote:

Orijinalden alıntı: MakerOs

quote:

Senin gibi düşünenlerden nefret ediyorum o adamların emeğine hiç mi saygın yok?

Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 29 Haziran 2013; 1:35:32 >
  • quote:

Yıl olmuş 2013, 5 para etmez, boşa oksijenimi tüketen, gereksiz insanlar hala bu forumda aylak aylak konuşuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Steam dünyada en çok kullanılan muazzam bir platformdur. Üye sayısı Türkiye'nin nüfusundan fazladır. Sen oyunu geç almışsın patch çıka çıka birikmiş. Senin internetinin yavaş olması steamin suçu değil. adam orjinal aldığın için updateleri yüklüyor. normal.

Hocam ben istemiyorum patch falan.Dediğim gibi günlük 2 saatim var en fazla.O saatlerde oynayayım diye aldım.İnternetim kotalı.Kotasız olsa zaten gider steam üzerinden alır indiririm daha ucuza.Bu sistem tamamıyla saçmalık.Ben yüklediğim oyunu istediğim gibi oynayabilirim.İlla crack bulup o şekilde mi oynayayım?

kütüphaneye gekip indirme yaparken durdur ve sol menüde oyunun ismine sağ tıklayıp güncellemeleri alma gibi bir şey yazacak tıkla ona daha güncelleme getirmeye çalışmaz. Bu şekildeydi sanırım tam aklımda değil araştır yine de. Güncellemeler kapalıyken girmeyi dene eğer hala yüklemeye çalışıyorsa steam ayarlarından çevrim dışı çalış diyip oyuna girin bu şekildeyken kesin girmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzTüccarı

quote:

Yıl olmuş 2013, 5 para etmez, boşa oksijenimi tüketen, gereksiz insanlar hala bu forumda aylak aylak konuşuyor.

ee çık o zaman

• quote:

quote:

quote:

ee çık o zaman

hiç utanma diye bişey de yok.yazık size harcanan emeğe...

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

quote:

quote:

ee çık o zaman

hiç utanma diye bişey de yok.yazık size harcanan emeğe...

bu benim fikrim kimseyi ilgilendirmez, blokla geç

• quote:

Param var alıyorum delikanlı.Fakirliğin lüzumu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.