Şimdi Ara

steam market ve arkadaş ekleme banı yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni steam hesabına 10 liralık kod yukledım ama arkadas ekleme ve market acılmadı acaba kodla olmuyomu yoksa dahamı fazla yuklemem lazımdı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi may7 -- 2 Eylül 2015; 18:52:48 >

• yokmu bu işten anlayan biri 0.40 lık bı oyun ve csde son operasyonun biletini aldım
  • Steam marketten bir adet oyun veya DLC yada Team Fortress 2 ,DOTA 2,Portal 2 , Counter-Strike: Global Offensive oyunlarından 5 dolarlık bir alışveriş yaptıysan 30 günlük sayaç devreye giriyor 30 günün sonunda açılıyor.

Edit : Başka arkadaşlar için belirteyim Steam cüzdan kodu yüklemek yeterli olmuyor bir oyun almanız veya yukarıdaki oyunlardan bir eşya almanız şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Marian -- 2 Eylül 2015; 19:46:49 >
  • 15 TL limit. Yani 5 TL lik kod al bi yerden onu da ekle düzelir % 100 tecrübeyle sabit
  • Magazadan bir sey almaniz lazim sonra 1 ay bekleyeceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs go dan 2 adet key aldım 5 dolar yapıyor 14.90 tl ve arkadaş banım açıldı 30 günlük sayaçta devreye girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Steam marketten bir adet oyun veya DLC yada Team Fortress 2 ,DOTA 2,Portal 2 , Counter-Strike: Global Offensive oyunlarından 5 dolarlık bir alışveriş yaptıysan 30 günlük sayaç devreye giriyor 30 günün sonunda açılıyor.

Edit : Başka arkadaşlar için belirteyim Steam cüzdan kodu yüklemek yeterli olmuyor bir oyun almanız veya yukarıdaki oyunlardan bir eşya almanız şart.

simdi ben 5 tl yi yuklemeden 10 lirayı harcadım 5 tl daha yukleyıp onuda harcarsam acılırmı
    çok sağolun bu arada yorumlar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: may7

quote:

Orijinalden alıntı: Cross Marian

Steam marketten bir adet oyun veya DLC yada Team Fortress 2 ,DOTA 2,Portal 2 , Counter-Strike: Global Offensive oyunlarından 5 dolarlık bir alışveriş yaptıysan 30 günlük sayaç devreye giriyor 30 günün sonunda açılıyor.

simdi ben 5 tl yi yuklemeden 10 lirayı harcadım 5 tl daha yukleyıp onuda harcarsam acılırmı
    çok sağolun bu arada yorumlar için

Yaw dostum sen benim dediğimi okusana 1 haftada 35 tane hesap açtım hepsine 15 'er TL attım hepsinin arkadaş eklemesi vs vs şuan açık.

Yani toplam eklediğin walleti 15'e tamamlarsan açılacaktır anında

• eyvallah cok sagol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.