Bildirim
steam market ve arkadaş ekleme banı yardım lütfen
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yokmu bu işten anlayan biri 0.40 lık bı oyun ve csde son operasyonun biletini aldım -
Steam marketten bir adet oyun veya DLC yada Team Fortress 2 ,DOTA 2,Portal 2 , Counter-Strike: Global Offensive oyunlarından 5 dolarlık bir alışveriş yaptıysan 30 günlük sayaç devreye giriyor 30 günün sonunda açılıyor.
Edit : Başka arkadaşlar için belirteyim Steam cüzdan kodu yüklemek yeterli olmuyor bir oyun almanız veya yukarıdaki oyunlardan bir eşya almanız şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Marian -- 2 Eylül 2015; 19:46:49 > -
15 TL limit. Yani 5 TL lik kod al bi yerden onu da ekle düzelir % 100 tecrübeyle sabit -
Magazadan bir sey almaniz lazim sonra 1 ay bekleyeceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cs go dan 2 adet key aldım 5 dolar yapıyor 14.90 tl ve arkadaş banım açıldı 30 günlük sayaçta devreye girdi -
quote:
Orijinalden alıntı: Cross Marian
Steam marketten bir adet oyun veya DLC yada Team Fortress 2 ,DOTA 2,Portal 2 , Counter-Strike: Global Offensive oyunlarından 5 dolarlık bir alışveriş yaptıysan 30 günlük sayaç devreye giriyor 30 günün sonunda açılıyor.
Edit : Başka arkadaşlar için belirteyim Steam cüzdan kodu yüklemek yeterli olmuyor bir oyun almanız veya yukarıdaki oyunlardan bir eşya almanız şart.
simdi ben 5 tl yi yuklemeden 10 lirayı harcadım 5 tl daha yukleyıp onuda harcarsam acılırmı
çok sağolun bu arada yorumlar için -
quote:
Orijinalden alıntı: may7
quote:
Orijinalden alıntı: Cross Marian
simdi ben 5 tl yi yuklemeden 10 lirayı harcadım 5 tl daha yukleyıp onuda harcarsam acılırmı
çok sağolun bu arada yorumlar için
Yaw dostum sen benim dediğimi okusana 1 haftada 35 tane hesap açtım hepsine 15 'er TL attım hepsinin arkadaş eklemesi vs vs şuan açık.
Yani toplam eklediğin walleti 15'e tamamlarsan açılacaktır anında
-
eyvallah cok sagol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X