Şimdi Ara

Steam Dolandırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün 2 tane oyun aldım sonra saat 11 den sonra benim kartımla üst üste alışveriş yapılmış en az 60 dolarlık alışveriş yapılmış sonra aradım bankayı kartı iptal ettirdim kendi steam hesabıma bakıyorum alınan şeyler gözükmüyor sadece önceden aldığım 2 tane oyun var yani benim hesabım la alınmadığı belli bu nasıl olmuş olabilir bide aradığım bankadan steam a başvurup para yı alabilmeye çalışırsınız cevabı geldi itiraz formu falan doldurdu başınıza böyle birşey geldimi ve bu olay nasıl olmuş olur bu kadar güvenilir bi sitede böyle soygunculuk nasıl olr bi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessTiger -- 14 Temmuz 2013; 2:41:41 >

• Bu arada hesabı kendi bilgisayardan açtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flood biliyorum ama yinede yukarı

• Daha steam bile yazamadığından almış olduğun oyunu patformun içinde bulamamış olduğun kanısına vardım aldıysan librarydedir , libraryde yoksa almamışsındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Daha steam bile yazamadığından almış olduğun oyunu patformun içinde bulamamış olduğun kanısına vardım aldıysan librarydedir , libraryde yoksa almamışsındır

Elim ayağım titriyor şu ondan dikkat etmemişim
    Bu arada hesabımda gözükmüyor fakat kredi karti ekstresin de steam üzerinden 5 6 tane oyun alınmış sonra paypal dan 10 liralık harcama yapılmış

• envantere felan bak yahu
  • hediye olarak almışsındır belki envanterine bak
  • Kardeş senin gibi kullanıcılar antivirüs kullanmaz veya kullansa bile antivirüsün güncellemelerine dikkat etmez her hangi yeni yazılmış bir trojan veya bir program ile çalabilirler steamın kimsenin 60 doları ile zengin olacağı yok seni soyan steam değil şuan senin her bastığın tuşu izleyen kişidir.
  • uzaktan kontrol aracı vardır belki pcnde. emin olmadan k. kartı kullanmamak gerek.
  • Bankayı arasana mübarek

• Hediye etme durumu gibi birsey varsa nasıl bakabilirim
    Bu arada konu başlığı kısa olsun diye öğle yazdım steam le alakası olmadığını biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: win8

Bankayı arasana mübarek

aradım hocam alışveriş yapılmış belli iptal ettirdim 120 lira girdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessTiger

quote:

Bankayı arasana mübarek

aradım hocam alışveriş yapılmış belli iptal ettirdim 120 lira girdi

Profilinden girip inventory'ye baksana ordadır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

hediye olarak almışsındır belki envanterine bak

baktım hocam bom boş
  • büyük ihtimal trojanla gitti kart umarım itiraz formunda birşey çıkarda geri alırız parayı malum öğrenci adamız bana göre çok büyük bir para 120 lira
  • quote:

büyük ihtimal trojanla gitti kart umarım itiraz formunda birşey çıkarda geri alırız parayı malum öğrenci adamız bana göre çok büyük bir para 120 lira

steamin suçu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

büyük ihtimal trojanla gitti kart umarım itiraz formunda birşey çıkarda geri alırız parayı malum öğrenci adamız bana göre çok büyük bir para 120 lira

steamin suçu ne?

quote:

Hediye etme durumu gibi birsey varsa nasıl bakabilirim
    Bu arada konu başlığı kısa olsun diye öğle yazdım steam le alakası olmadığını biliyorum

• quote:

Bankayı arasana mübarek

• Internet Security kullanın.
  • Steam support'a danış, hesap işlemlerini geri alabilirler sanırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.