Şimdi Ara

Steam Disk Yazma Hatası? ÇÖZÜM BULDUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
38.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hata yüzünden oyun indiremiyorum, inenlerin hepsi bu hatayı veriyor. Diski yeni aldım diskte problem yok. Diskte zaten 3 tane aktif kullandığım oyun var videolar kaydediyorum hata denetimi yapıyorum sorun yok sadece steam sıkıntı çıkarıyor. 820 gb boş alan var. Neden böyle hata veriyor anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reliq -- 9 Kasım 2015; 10:19:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam Disk Yazma Hatası? Çözüm Bulundu

Steam diske yazma hatası, Steam oyunlarını indirmeye veya yüklemeye çalışırken karşılaşabileceğin yaygın bir sorundur. Bu hata, oyun dosyalarını bilgisayarının sabit diskine yazmada sorun yaşandığını gösterir.

Steam diske yazma hatasını çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Steam'i yönetici olarak çalıştır: Steam'i yönetici olarak çalıştırmak, oyun dosyalarını yazarken gerekli izinlere sahip olmasını sağlar.
    • Sabit diskini kontrol et ve onar: Sabit diskinde bozuk sektörler varsa, bu Steam'in oyun dosyalarını yazmasını engelleyebilir. Sabit diskini kontrol etmek ve onarmak için şu adımları izleyebilirsin:
      • Windows tuşuna + E basarak Dosya Gezgini'ni aç.
      • Sabit diskine sağ tıkla ve Özellikler'i seç.
      • Araçlar sekmesine tıkla ve Hata denetimi bölümünden Kontrol et düğmesine bas.
    • Steam indirme önbelleğini temizle: Steam indirme önbelleği, Steam'in oyun indirmelerinde kullandığı geçici dosyaları depolar. Bu önbelleği temizlemek, bozuk dosyaların neden olduğu sorunları çözebilir. Steam indirme önbelleğini temizlemek için şu adımları izleyebilirsin:
      • Steam'i aç.
      • Steam menüsünden Ayarlar'ı seç.
      • İndirmeler sekmesine tıkla ve İndirme önbelleğini temizle düğmesine bas.
    • Steam'i yeniden yükle: Diğer tüm çözümleri denediysen ve hala Steam diske yazma hatası alıyorsan, Steam'i yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Steam'i yeniden yüklemek, bozuk dosyaları onaracak ve yeni bir kurulum oluşturacaktır.

Yukarıdaki adımları izleyerek Steam diske yazma hatasını çözebilir ve Steam oyunlarını indirmeye veya yüklemeye devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İndirdiğim hatalı oyunları sildim akk olmasına rağmen zorla lost planet 2 yi gece pc'yi açık bırakarak indirmeye çalıştım. D diskinde farklı bir klasöre yüklemeyi denedim. Öncesinde boşuna indirmeyeyim diye 40 mb basit bir oyun indirdim oldu ardından ilk mesaja koyduğum oyunları tekrar indirmeye koyuldum ama demin kalktığımda 300 mb falan daha vardı az önce bitti ve yine yazma hatası dedi. Böyle saçmalık görmedim. Steam ne yapmaya çalışıyor?
  • Bu kadar basit bir çözüm için beni günlerdir uğraştırıyor. Hayır akk denilen illet olmasa bu kadar uğraşmazdım bir oyunu indirmek günlerce sürüyor. Neyse çözümü göstereyim:

Oyunu nereye indiriyorsanız oradaki steamapps/common içine girin ve disk hatası veren oyunun ismindeki 0 kb dosyayı silin hepsi bu kadar..!

• Reliq kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah razı olsun, ellerin dert görmesin :D
  • Bende steam'den oyunun yerel dosyalarının yuklu oldugu yeri buldum sonra baktım, klasörü gizlemişim yanlışlıkla gizliden çıkardım hata düzeldi

•  Steam Disk Yazma Hatası? ÇÖZÜM BULDUM

bende counter strike dosyaları gözükmüyor nedeni nedir nasıl çözüm bulabilirim

• Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı bu video sorunumu çözdü.

Tekno Bilginyoutube
    [ÇÖZÜLDÜ 2021] Disk Yazma HATASI Steam
    https://www.youtube.com/watch?v=konX-D3md74&feature=youtu.be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yandex disk direkt link sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunu Mac OS'da yaşayan Mac ya da Macbook kullanıcıları için çözüm:

Ayarlar > Gizlilik ve Güvenlik > Tam Disk Erişimi > Steam yazan kısmın karşısındaki butonu aktif edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.