Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.535
Cevap
231
Favori
297.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bluepower kullanıcısına yanıt

    2022 sonu 2023 ilk çeyreği genel olarak dünya ya çıkması hedefleniyor , valve tarafından yapılan açıklama , TR de içlerinde olur çok büyük ihtimal ile zira steam kitlesi çok yüksek ve deli gibi harcama yapılıyor.👍

  • Question-X kullanıcısına yanıt

    2022 bitti hocam Steam Deck [ANA KONU]  2024 den önce gelmez zaten. Gelsede vergisiyle zartı zurtuyla yine bi ps5 parasına satarlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt

    Zaten donanımı eskidi 1 yıl olacak çıkalı 2024'de gelecekse hiç gelmesin. 6 Ay sonra gelecek yeni iktidarın ilk işi gümrük yasaklarını ve vergilerini kaldırmak olursa amazondan sipariş verir alırız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 11 Aralık 2022; 13:37:23 >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Steamdeck daha Türkiye'ye gelmez, bu piyasaya cihazı sürüp mundar etmez malûm ekonomi durum ortada vergilerde cabası

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt

    Eğer üstteki toolu kullandıysanız Steam Deck Controller adında bir uygulama da indiriyor. Onun kısayolları var. Bu sanırım aradığınız şey ama bunu ayrı bir controller programıyla kullanmayın çift input sorunu yaşatır.


    Buna alışamadıysanız SWICD kurup aynı şekilde shortcut atayabilirsiniz alt tab, windows tuşu gibi



    Steam Deck [ANA KONU]
    Steam Deck [ANA KONU]github
    steam-deck-tools/shortcuts.md at main · ayufan/steam-deck-tools
    https://github.com/ayufan/steam-deck-tools/blob/main/docs/shortcuts.md
  • Bluepower kullanıcısına yanıt

    umut fakirin ekmeği hocam beklemeye devam ke.

  • Steam Deck [ANA KONU]MGT - Max Games Techyoutube
    Horizon Zero Dawn - Complete Edition | 40Hz mode - Steam Deck handheld gameplay #SteamDeck, #SteamDeckMGT This gameplay is on Valve Steam Deck model 1010, 512GB, using Steam OS - the game is installed from Steam Store.
    https://www.youtube.com/watch?v=_PjRJnmG_lc
  • TR ye gelmesini bekliyenlerin avantajı:


    -Steam Deck Her Geçen Gün Dahada Oturuyor Donanımsal Ve Yazılımsal Olarak.


    -Cihaz Donanımsal Olarakta Değişiyor Çaktırmadan , Son Serilerde Mesela Fanlar Daha Sessiz Olanlar İle Değişti , Hava Çıkışı Olan Kısımda Çeşitli Revizoynlar Oldu Sessizlik Üstüne , Analoglar Vs..


    -Garanti.


    -Steam Deck Satın Alma Bonusları.(Puan, Tema, Vs.)


    2-3 ay sonra gelir herhalde.Valve ın genel çıkış için bahsettiği tarihlerdeyiz artık.1 hafta sonra mesela şu yerlerde de steam deck satışı başlıycak.(Japan, South Korea, Hong Kong, Taiwan)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 11 Aralık 2022; 15:42:47 >
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda ki klesör de sadece bende fan control çalılıyor diğer hiçbirşey çalışmıyor. O yüzden ben scide geçtim. Onda da ayarlayamadım kısayol anlamadım bir sürü seçenek var fakat win11 sağolsun en alttan yukarı çekince görev çubuğu çıkıyor şimdilik böyle idare ediyorum aslında arkadaki tuşlara win tuşu atarsam mükemmel olacak. Osd ekranı power Control falan hiçbirşey çalışmıyor bende.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başta herhalde cihazı kurcalamaktan oyuna sıra gelmeyecek diyordum, şimdi tam tersi oyun oynamaktan cihazı karıştırmayı unuttum Steam Deck [ANA KONU]  Windows'u bile açmadım haftalar oldu, Heroic Launcher'ı falan son sayfalarda sıkça yazılınca hatırladım. Elimdeki uyumlu Steam kütüphanesinin beni senelerce götürecek kadar yığıldığını fark ettim. Adamlar doların 10'da 1'i fiyata satış yaparken ölücü gibi topladık harbiden oyunları.


    Oynadığım oyunlara evde bulduğum nadir zamanlarda PC üzerinde devam ediyorum. Farkındayım, burada linç yeme tehlikem var, her şeyde olduğu gibi bu cihazın da fanboyları çoktan oluştu Steam Deck [ANA KONU] Yine de yazmam lazım, Steam Deck üzerinde oynadığımız bambaşka bir şey. Pratiklik açısından beni son yıllarda beni en çok heyecanlandıran gelişme bu, ancak kabul etmek lazım, PC teknolojisi istenilen kadar gelişmese de oldukça iyi bir noktaya geldi. Maddi durum elveriyorsa yine sağlam bir sistem kurmakta fayda var. Vakit olsa öncelikli tercihim PC olur. Yine VR'ın da keyfi bir başka.


    Gelmişken bir de sorum olacak. Steam Deck üzerinde FIFA 22 kariyer modunu oynuyorum, güzel. Ancak PC üzerinde oyunuma devam etmek istediğimde sürekli olarak önceki oynadığım maçlardan başlatıyor. Tahminim EA'in saçma salak cloud save özürlüsü olmasından, diğer oyunlarda böyle bir problem yok. Çözüm için önerisi olan var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Aralık 2022; 15:54:57 >




  • Fifa 23 aldim oyun hem kasiyor hemde oyundan atiyor. Ayarlar menusunden cogu seyi kistim ama degisen.m bisey olmadi. Baska ayari falan yok mu acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA'in syncini kapatıp save dosyasını Syncthing ile senkronlamayı deneyebilirsiniz.


    @Captain Tsubasa 10 valla bir yerde yanlış yaptınız sanırım, windowsun en kullanışlı toolları onlar.

    @tuilde SteamOS ise anti cheatten dolayıdır büyük ihtimalle. Windows ise VRAM buffer size'ı 4GB'a yükseltin. cihazın geldiği halinde nedense 1GB oluyor bu.

  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Hocam valla indirdim dosyayı içini açtım bir sürü uygulama var siyah ikonlarda. Sadece fan control çalılıyor. Win 11 sorunu mu diye düşündüm acaba. Var mı bununla ilgili bir video hocam?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çıldırmak üzereyim

    Yaklaşık 1 hafta önce aldığım steam deck 64gb a araştıra araştıra 1tb
    Steam Deck [ANA KONU]sd kart aldım. Pc de telefonda heryerde kart sıkıntısız ve hızlı. Orijanal olduğundan %100 emin değilim fakat bir türlü anlayamıyorum. Binbir çeşit biçimlendirme uygulaması indirdim her çeşitte biçimlendirdim. Linux a Ex4 biçimlendirdim kartı görüyor hafızasını falan bu seferde boş yer yok diyor. Bu durumla karşılaşan çok kişi var ve yazmışlar çok fazla deneme yöntemi var hiçbiri işe yaramadı. Siz böyle bir şey yaşadınız mı ? Nasıl çözebilirim kart heryerde sıkıntısız stean deckde açmıyor. 2000 civarı bir fiyata aldım ne yapmam lazım bilen biri var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Balıkbaytarı B kullanıcısına yanıt

    Hocam hangi marka sd kart aldınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam Deck [ANA KONU]

    Bunun aynısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam oldu şuan tuner diye bir uyg varmış onu yükleme işim. Şuan gamepad olsun fan olsun tdp ayarlama obs hepsi çalışıyor başka önerebileceğiniz bir uygulama var mı hocam. Valla şuan cihazdan zevk almaya başladım. Sayenizde:)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Steam Deck [ANA KONU]MGT - Max Games Techyoutube
    Doom Eternal (ultra graphics) probably the best optimized game for Steam Deck? Vulkan active, no FSR #SteamDeck, #SteamDeckMGT This gameplay is on Valve Steam Deck model 1010, 512GB, using Steam OS - the game is installed from Steam Store.
    https://www.youtube.com/watch?v=yKiTSpY6bwc


    Steam Deck [ANA KONU]MGT - Max Games Techyoutube
    Dead Space 2 (2011) - Steam Deck gameplay #SteamDeck, #SteamDeckMGT This gameplay is on Valve Steam Deck model 1010, 512GB, using Steam OS - the game is installed from Steam Store.
    https://www.youtube.com/watch?v=IpbnUQ8gvY0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 12 Aralık 2022; 9:41:22 >
  • Yurt dışındaki arkadaşımıza kendi hesabımızdan nasıl sipariş verebiliriz? TR hesabımıza yurt dışında giriş yapılsa direkt sipariş verilebilir mi? Yalnız hesabın ülkesi değişmesin Euro ile oyun almak zorunda kalmak istemiyorum. Steam hesabımla VPN servislerine pek güvenmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önemli parçalardan Capsule 3 de ulaştı. Voltran'ı oluşturabilirim gibi artık

    Denemeler başladı

    Steam Deck [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Aralık 2022; 17:58:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.