< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX: YamannS#7811 STEAM: teneke_kupa |
Aldığınız powerbank hızlı şarj ediyor mu ? Ediyor ise link atar mısınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PSN: Yamann-S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 10 Temmuz 2023; 5:59:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 13 Temmuz 2023; 6:21:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Evde Xbox gamepad vardı ancak kardeşime ihtiyaç oldu ona bıraktım. Bu bahaneyle bir süredir aklımda olan Steam Deck'i PC için gamepad olarak kullanma denememi de yaptım Steam kütüphanesindeki oyunları oynarken nispeten kolay sayılır, Stream'le iş çözülüyor ancak ben Diablo 4 oynuyorum bugünlerde. Steam Link'i non-steam game olarak ekleyerek halloluyor bu da. Ekran kapalı, pil kullanımı da normale göre çok düşük, beklediğimden çok daha iyi sonuç aldım Gayet keyifli oldu. Biliyorsunuz Xbox ya da diğer kollarla oynarken kollar pek doğal bir şekilde durmuyor, dar oldukları için böyle dua eder gibi garip bir şekilde kolları birleştirip oynuyoruz oyunları < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Temmuz 2023; 2:16:2 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 13 Temmuz 2023; 6:20:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kademeli olarak Steam deck in kutusu vs. değişiyor , oldukça şık olmuş , eski kutu biraz beta cihaz kutusu gibiydi. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 11 Temmuz 2023; 14:32:52 > |
Merhaba arkadaşlar, kendim için önemli ve içinden çıkamadığım bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin kuzeni İsviçre'de yaşıyor ve Eylül ayında ziyarete gideceğiz. Ben de gitmişken steamdeck almak istiyorum. Siparişler ne kadar sürede teslim ediliyor bilginiz var mı? Süresine göre daha gitmeden sipariş verip, oraya gittiğimde almak istiyorum. Ayrıca İsviçre'ye ait bir steam hesabına ihtiyacım var sanırım. Onların bunu halletmesi biraz zor. Bu sebeple ben buradan onların bilgisayara bağlanıp alabilirim. Burada da şöyle bir sorum olacak. Türkiye kartı ile mi almalıyım, yoksa oradaki kartla almak daha mı mantıklı? Cihaz ilk duyurulduğunda 256 veya 512lik cihaz alırım diye planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı haliyle. 64lük alırsam da pek bir kaybım olacak gibi durmuyor. Siz hangi modelleri tercih ediyorsunuz? |
|
Fifa 2024 - Steam Deck'e de geliyor mu? Bilginiz var mıdır? |
|
45 watt yeterli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Good Hunting Stalker!
|
Steam deck el pc'si .Sonuç olarak steam e gelirse steam deck ede gelir . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |