Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.393
Cevap
264
Favori
437.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PC ye kurulabilen her yama sıkıntısız kuruluyor. Şuan kadar oynadığım bütün oyunlarda tr yamalar sıkıntısız kuruldu.

Bazıları biraz uğraştırır ama sonuc olarak yükleniyor.

Kurulumla ilgili bilgiler geçmiş sayfalarda mevcut hocam.

Keyifli oyunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    XBOX: YamannS#7811
    STEAM: teneke_kupa
  • teneke_kupa kullanıcısına yanıt

Aldığınız powerbank hızlı şarj ediyor mu ? Ediyor ise link atar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

XBOX: YamannS#7811
    STEAM: teneke_kupa
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhtiyarKurt

Teşekkürler bilgiler için Windows kurma düşüncem tamamen bitti diyebilirim. Cihaz kılıfı çok güzelmiş kendi çantasına sığıyor mu bu kılıfla sığıyorsa link alabilir miyim? Bir de Steamos ile Türkçe yama işi nasıl. Çok fazla bir kaynak yok dediğiniz gibi. Mesela elden ring ya da assasins valhalla oyunlarına Türkçe yama kurabiliyor muyuz?
    Rica ederim hocam çantaya rahatlıkla sığıyor düzgün bir şekilde Türkçe yama işini bir kez yapınca gerisi çok kolay rehber mevcut zaten kopyala yapıştır olayı Windows da ki gibi exe ile kurulan yamalar Steam kütüphanesine ekleyerek yapılıyor. Powerbank yeni geldiği için tam kullanamadim genel de oyun oynarken taktım amaç oyun esnasında kapanmasın gidip priz başında beklememeyim diye.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 270,35TL 30%OFF | Buhar güverte oyun konsolu için kılıf kapak kabuk tam koruma buhar güverte aksesuarları için braket ile darbeye koruma kılıfı
    https://www.aliexpress.com/item/1005005397409804.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60347109315&aff_fcid=95ea118ef30741da8fc57be2da67c157-1688957865009-06310-_EHPitTl&tt=MG&aff_fsk=_EHPitTl&aff_platform=default&sk=_EHPitTl&aff_trace_key=95ea118ef30741da8fc57be2da67c157-1688957865009-06310-_EHPitTl&shareId=60347109315&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=10af9b7cf94c4016833138361dc91b21&afSmartRedirect=y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 10 Temmuz 2023; 5:59:46 >

• Evet dostlar Türkiye de yeterli içerik olmadığı için kendi işimizi kendimiz görelim diye discord sunucusu açtım beklerim mutlaka gelin.

Deneyimlerimizi paylaşmak amacıyla ve merak ettiğimiz ne varsa sorular yapılması gerekenler vesayre hepsini rehber halinde paylaştım bu da sunucu linki

discord
    Join the SteamDeck Club Discord Server!
    https://discord.com/invite/69P8xRuq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 13 Temmuz 2023; 6:21:10 >

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oldu bu. Özellikle Türkçe yama ve emulatörler için çok faydalı olacak. Zeldayı kuruyum dedim denedim olmadı bidaha da uğraşmadım. Bu hafta sonu artık birazcık kurcalayacağım aleti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Çok iyi oldu bu. Özellikle Türkçe yama ve emulatörler için çok faydalı olacak. Zeldayı kuruyum dedim denedim olmadı bidaha da uğraşmadım. Bu hafta sonu artık birazcık kurcalayacağım aleti.
    Bir çok rehber hazırladım hocam yani merak edilen ne varsa anında ulaşabilirsiniz en azından daha hızlı cevap alırsınız buraya gelen arkadaşlar da gelirse seve seve yardımcı olurum

Hocam analog koruyucuları nereden aldınız? Tr sitelerde var fakat ps4 ps5 ya da Xbox için yazıyor. Yorumlarını okudum bazısı tam uydu diyor bazısı bol geldi diyor. Bende Xbox 8. Nesil gamepad var almışken 4 tane alıyım diyorum ama hangisi uygun bilemiyorum. Yabancı sitelerde de uçuk fiyatlar var aliexpres en hesaplısı gibi ama kendi fiyatından fazla gümrük fiyatı çıkıyor. Ne yapsam bilemedim.

• quote:

Hocam analog koruyucuları nereden aldınız? Tr sitelerde var fakat ps4 ps5 ya da Xbox için yazıyor. Yorumlarını okudum bazısı tam uydu diyor bazısı bol geldi diyor. Bende Xbox 8. Nesil gamepad var almışken 4 tane alıyım diyorum ama hangisi uygun bilemiyorum. Yabancı sitelerde de uçuk fiyatlar var aliexpres en hesaplısı gibi ama kendi fiyatından fazla gümrük fiyatı çıkıyor. Ne yapsam bilemedim.
    Ben AliExpress den aldım hocam sunucu da paylaştım bakabilirsiniz deck için yapılmış zaten diğerleri bol geliyor

Steam kütüphanesindeki oyunları oynarken nispeten kolay sayılır, Stream'le iş çözülüyor ancak ben Diablo 4 oynuyorum bugünlerde. Steam Link'i non-steam game olarak ekleyerek halloluyor bu da.

Ekran kapalı, pil kullanımı da normale göre çok düşük, beklediğimden çok daha iyi sonuç aldım Steam Deck [ANA KONU] 

Gayet keyifli oldu. Biliyorsunuz Xbox ya da diğer kollarla oynarken kollar pek doğal bir şekilde durmuyor, dar oldukları için böyle dua eder gibi garip bir şekilde kolları birleştirip oynuyoruz oyunları Steam Deck [ANA KONU]  Steam Deck'in ergonomisi gerçekten iyi, saatlerce yorulmadan oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 11 Temmuz 2023; 2:16:2 >

• Dostlar sunucumuza beklerim.

https://discord.com/invite/69P8xRuq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 13 Temmuz 2023; 6:20:49 >
  • Konsol Parktan 512gb olanı aldım. Son üretim cihaz dedi bir hafta olmuş geleli. Haziran ayında gönderilen cihazların 3.kez soğutucusu değişmiş çünkü. Umarım son üretim olduğu doğrudur.

Steam Deck [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 11 Temmuz 2023; 14:32:52 >
  • Merhaba arkadaşlar, kendim için önemli ve içinden çıkamadığım bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin kuzeni İsviçre'de yaşıyor ve Eylül ayında ziyarete gideceğiz. Ben de gitmişken steamdeck almak istiyorum. Siparişler ne kadar sürede teslim ediliyor bilginiz var mı? Süresine göre daha gitmeden sipariş verip, oraya gittiğimde almak istiyorum. Ayrıca İsviçre'ye ait bir steam hesabına ihtiyacım var sanırım. Onların bunu halletmesi biraz zor. Bu sebeple ben buradan onların bilgisayara bağlanıp alabilirim. Burada da şöyle bir sorum olacak. Türkiye kartı ile mi almalıyım, yoksa oradaki kartla almak daha mı mantıklı?

Cihaz ilk duyurulduğunda 256 veya 512lik cihaz alırım diye planlıyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı haliyle. 64lük alırsam da pek bir kaybım olacak gibi durmuyor. Siz hangi modelleri tercih ediyorsunuz?

Oraya gittiğiniz de arkadaşınızın bilgisayarı ile Steam hesabı oluşturun ve satın almayı gerçekleştirin. Orada satın almadan önce gün gösterir hatta Türkiye üzerinden VPN ile satın alımı yapıp arkadaşınızın evine yollayabilirsiniz. Tarih ise satın almadan önce gösterir. Ayrıca bende 64gb aldım içerisine SSD taktım 256gb.

• Arkadaşlar steam deck için powerbank alacak arkadaşlar. Yanlışım varsa lütfen düzeltin 65w çıkışından az olursa şarj etmiyor diye okumuştum. Xiomi 50 w kullanan arkadaşımız tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

45 watt yeterli.

Steam deck el pc'si .Sonuç olarak steam e gelirse steam deck ede gelir .

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.