Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.188
Cevap
265
Favori
413.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi Seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeDo_Efendi -- 21 Şubat 2023; 19:49:45 >
  • 512 gb ile aranizdayim. 13.000 TL ye aldim. . Oncelikle cihazi cok begendigimi soylemeliyim. Sadece pes 2020 oynama firsatim oldu. Fps canavari oldugunu soyleyemeyecegim. Masaustu modda calisirdigimda ise baya takilmalar oldu. Son guncelleme yuklu degil. Ondan da olabilir. Tek oyun uzerinden de degerlendirmemek lazim tabi. Masaustu pc olarak da kullanmayi dusunuyorum. O yuzden uygun fiyatli guzel ve alternatif bir dock station gerekiyor. Selamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetybs A kullanıcısına yanıt
    Çok uyguna almışsınız hocam kendiniz mi aldınız ikinci el sitelerinden mi? Hayırlı olsun. Aliexpressten inceleyebilirsiniz alanlar oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmetybs A kullanıcısına yanıt

13 bin gayet güzel fiyat hayırlı olsun, ben de araştırıyorum ancak yakınlarda bir yerlerde uyguna bulamadım bir türlü. 3 ay 5 ay kullandıktan sonra millet sıfırından daha pahalıya ilana koyuyor anlamadım ben bu işi  

• Hocam nerden aldınız acaba?

• 13 bin TL iyi fiyatmış. Hayırlı olsun.

• Kapali kutu muhurlu vs degildi arkadaslar, o nedenle uygun, kisa sure kullanmis. Bana sorarsaniz sifirina 20.000 lira ilana koyanlar varken, az kullanilmis temiz bir cihaz bulup, pazarlik yapmanizi tavsiye ederim. Cihazi istediginiz gibi kontrol etme firsatiniz da olacagi icin, kutu acilis surprizleriyle de karsilasmamis olursunuz. Size muhurlu veren, kutuyu actiktan sonra joystick veya butonlarda ufak tefek sorun bile olsa sorumluluk almaktan cekinebilir.

• Kesinlikle katılıyorum kapalı kutu mühürlü falan hikaye hocam tam tersine açılmış almak daha mantıklı r tuşuna vs hata olabiliyormuş deneyen biri olursa daha iyi olur 🤣monitör almak gibi sıfır alınca ölü piksel çıkabilir endişesi var ama ikinci el alınca temiz bir ekran alıyorsun 🙂

• Arkadaşlar merhaba, steam deck in dahili ssd yi değişmeyi düşünüyorum da, 22x42 boyutunda olanlar sıkıntı yaratıyor mu? YouTube da izlediğim de 22x42m olanları da kullanıyorlar. 1 ve 2tb olan uyumlu ssd leri bana söylerseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• teneke_kupa kullanıcısına yanıt

1099 lira görünüyor

• kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt
    Hocam yani sizin mesajınızda 3 saat önce gönderiyi paylaştım. İndirim bitmiş olmalı.

• 64 gb lik modeli aldim, steam wallet kuponlarini indirimle alarak toplam maliyeti 387 euro ya geldi. Elimedeki 256 gb microsd ile kullanmaya baslicam, sorun cikarirsa ssd alirim. Su iki urun birlikte kampanyayla 18.5 euro ya geldi:

https://www.amazon.de/dp/B0B27VKBKG?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

https://www.amazon.de/dp/B09YY1NSBX?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Ekran koruyucu olarak bunu dusunuyorum ama baska oneriniz varsa duymak isterim:

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B099X3DK19/ref=ox_sc_saved_image_3?smid=A150XTBB9WDY49&psc=1

Powerbank tavsiyelerine acigim  

• Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Almanyadaydınız siz de galiba, şu adaptör/hub’u öneririm. 20 Euro’ya GaN destekli 65W adaptör olmasının yanında hdmi, 2 usb 3.0 ve sd/microsd kart okuyucu beraberinde geliyor. Steamdeck için biçilmiş kaftan. Ben çok memnun kaldım.

amazon.de
    USB C Hub Charger 65W, E EGOWAY 6 in 1 USB 3.0 Hub Docking Station GaN Adapter mit 2 USB 3.0 Ports, 4K HDMI Port, SD/TF Card Reader für MacBook Pro Air, iPhone und mehr
    https://www.amazon.de/dp/B09J8KMLVN?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

powerbank için ben şunu aldım, boyut, ağırlık ve kapasiteye göre iyi. Bunun 30.000 mah olanı da var ama onu uçağa alamama riski var, dikkatli olun.

amazon.de
    Baseus Power Bank 20000mAh, PD 65W QC 4.0 Schnellladung USB C Externer Akku Telefonladegerät mit Tri-Ausgängen und LED Display für iPhone 12 11 Pro Max XS XR S21 S20 Macbook iPad Air Pro usw (Schwarz)
    https://www.amazon.de/dp/B08XQ2LM7L/ref=sr_1_1_sspa?crid=1QJN88C8ND3YZ&keywords=baseus+65w+power+bank&qid=1677091413&sprefix=baseus+65w+po%2Caps%2C88&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 22 Şubat 2023; 21:46:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• coppermine kullanıcısına yanıt

Hocam verdiginiz adaptorler bana cok hantal geliyor, laptopumun 60 watt adaptoru var, upuzun da type-c kablosu var, o nedenle o urun bana yaramaz. 2.urun guzel gorunuyor ama 65w yine bence cok fazla, steam deck in 45w adaptoru olmasina ragmen cihazin maksimum 30w cektigiyle ilgili seyler okudum, onun disinda 55 euro bir powerbank icin bana fazla geldi   65 yerine 30w olsa 30 euro olsa bana olurdu.

Edit: Boyle bir urun buldum, 20 euro ve beklentilerimi karsiliyor, kalitei hakkinda firkiniz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 22 Şubat 2023; 21:57:12 >

zaten tek adaptör olarak öndermedim, ayni zamanda hub da oldugu ve 20 euro gibi bir fiyata bu özellikleri bir arada sunan (65w adaptör ve hub) ürün bulmanizin pek mümkün olamayacgi icin önerdim. Yoksa cok ufak 65W Baseus, Ugreen yada Anker adaptörler de kullaniyorum.

Powerbank ise kaliteli bir markanin kaliteli bir serisinden model. O yüzden cok ucuz degil. Ben kampanyayla 40 Euro gibi bir fiyata almistim. Suan da 20% kupon tanimli diye görüyrum amazon'da. 55 Euro'ya geliyor. Yine de siz kendi ihtiyacinizi daha iyi biliyorsunuzdur. Ben 30W'lik bir adaptör almazdim acikcasi, 65W destekleyen baska cihazlarimda da kullanabilmek icin, ama tabiiki bu sizin karariniz :)

• coppermine kullanıcısına yanıt

evdeki cep telefonlarinda da cep telefonlarinin destekledigi watt girisine gore duvar adaptorleri kullaniyorum, fazlasini kullanmak bana guvensizlik veriyor bataryayi zorluyormusum gibi hissettiriyor, o nedenle bedavaya 65 watt powerbank verseler bile onu ne cep telefonuma takarim ne de steam deck e takarim   "kendisini ayarliyor, fazla watt vermiyor" deniyor ama bir muhendis olarak cihazlarin hata paylariyla cikma ihtimali oldugunu farzederek ozellikle guc saglayan cihazlara fazla guvenmiyorum, alakasiz olacak belki ama bir zamanlar 80+ bronze sertifikali corsair marka bir powersupply'im anakartimin mosfetlerini eritti, hem anakart hem de islemci bozuldu, ondan sonrasinda da hep seasonic komponentli psu lar satin aldim, mumkunse de watt degeri gereginden fazla guc saglayicilarindan da uzak durmaya alisiyorum. Bu urunu/markayi biliyor musunuz?

amazon.de
    SAFUEL Power Bank 30W, Powerbank Klein Aber Stark 20000mAh (2 USB C Input & Output) USB C PD QC Externer Handyakku, kompatibel mit iPhone 14 13 12 11 Pro Max Samsung S21 S20 iPad Pro Huawei Xiaomi
    https://www.amazon.de/gp/product/B0BHY88SQD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3T8DNRCK3REH1&psc=1

Ben ayrica usb akim ve güc ölcer aparatlar ile cikislarini test ederek emin oldugum cihazlari ve markalari tercih ediyorum simdiye kadar hicbir problem cikmadi. Elektronik sans isi ama, kendi adaptörü ve kablosu ile bile yanan cihazlar var sonucta.

Bu gösterdiginiz powerbank markasini hic duyadim ve acikcasi ben güvenip almazdim. Siz bu konularda daha fazla takintilisiniz anladigim kadariyla, o halde bence anker, hama, belkin, varta, gibi markalara yönelin.

• Arkadaşlar TV ye görüntü aktarmak ve cihazı aynı anda sarj etmek için ne önerirsiniz? USB HUB mı? Yoksa Jsaux benzeri markaların Dock cihazları mı?

• Önerebileceğiniz bir yansıma önleyici ekran filmi/camı var mı? Yoksa önermiyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.