Şimdi Ara

Steam'de Toplam 2.400 TL'ye Satılan 73 Oyuna, 13 TL Ödeyerek Sahip Olabilirsiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
866
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski adıyla Bundle Stars, Steam indirimleri şerefine efsane bir kampanyaya imza atıyor. 3 oyun paketini toplamda 3 dolara satan Fanatical, büyük ilgiyle karşılandı.

Daha önce de benzer kampanyalar görmüştük ama tüm oyunları sizlere Steam anahtarı olarak sunan ve kütüphanenize ekleyebileceğiniz şekilde veren bir kampanya olmamıştı. Bu açıdan Fanatical bir ilke imza attı.

Sunulan ilk paket olan Dollar Viva Bundle'da toplam 24 oyun bulunuyor. Toplam değeri 326 dolar olarak görünen bu pakete sadece 1 dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz. Oyun listesine ve paketin linkine
    www.fanatical.com
    Dollar Viva Bundle | Steam Game Bundle | Fanatical
    https://www.fanatical.com/en/bundle/dollar-viva-bundle
    tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer paketimizin adı Dollar Mega Bundle olarak geçiyor. Bu kez 28 farklı oyundan oluşan bir paketimiz var ve normal fiyatı 96 dolar olarak görünüyor. Bu paket de sadece 1 dolar ve buradan
    www.fanatical.com
    Dollar Mega Bundle | Steam Game Bundle | Fanatical
    https://www.fanatical.com/en/bundle/dollar-mega-bundle
    erişilebilir.

Son paketimizin adı Dollar Loot Bundle ve bu pakette ise 21 Steam oyunu ve 4 farklı DLC mevcut. Tıpkı diğerleri gibi bu paketin normal fiyatı 91 dolar ve fiyatı 1 dolara indirilmiş durumda. Dilerseniz bu paketin bulunduğu sayfaya buraya tıklayarak
    www.fanatical.com
    Dollar Loot Bundle | Steam Game Bundle | Fanatical
    https://www.fanatical.com/en/bundle/dollar-loot-bundle
    ulaşabilirsiniz.

Steam kütüphanenizin dolu dolu olmasına önem veriyorsanız, muhtemelen bundan daha büyük bir fırsat elde edemezsiniz. O yüzden kampanyayı kaçırmamanızı öneriyoruz.

Webtekno'dan alıntıdır.
    Webtekno linki =

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Populer oyunlarin hicbiri yok anladigim kadariyla ama bos vakti olupda farkli oyunlara kafa yormak icin guzel kampanya. Umut vadeden oyunlardan varsa bu paketler icinde yqzar misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam kütüphanesi kalabalık gözüksün diye alınabilir. Yoksa bu alınan oyunların herhangi birisinin oynanacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen plati oyunları en azından seçme şansınız var:https://plati.ru/cat/miscellaneous/20887
  • Boş oyunlar seveni varsa bu türlerin alsın ama ilginiz yoksa steam hesabınızı çöp edecek bir sürü oyun, kart veriyorsa onları satıp kara geçebilecek para çıkarırsa alın sonrada kütüohaneden silin...

• toplam 4 tane bundle var 1 dolarlık bir tanesini eklemeyi unutmuşsun, profilim dolu gözüksün diyenlerin haberi olsun
  • Steamgifts.com 'da CV'yi artıran oyunlardansa Dollar Viva Bundle düşünülebilir. Bu bundle'ı her alıp hediye edişinizde 48 puan level artırır. Makul sayılır steamgifts'i bilenler için. SG'deki level sistemi şöyle:
    Lvl 0 = 0
    Lvl 1 = 0.01-25
    Lvl 2 = 25-50
    Lvl 3 = 50-100
    Lvl 4 = 100-250
    Lvl 5 = 250-500
    Lvl 6 = 500-1000
    Lvl 7 = 1000-2000
    Lvl 8 = 2000-3000
    Lvl 9 = 3000-5000
    Lvl 10 = 5000+

ilgilenlere duyrulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 adet bundle + Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle aldım.

Teşekkürler.
  • kıraathaneye alsalar güzel olurdu kek yiyerek zaman öldürürdük

• Bu kadar çöp oyunu bir arada görmedim.
  • Her paket birbirinden çöp. İçinden oynamaya dayanabileceğim bir oyun aradım ama yok 1 tanesini bile oynamam.
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    Bir oyun çekilişi 5'ten fazla tekrarlanırsa cv değeri düşmekte.

Kart düşüren çöp oyunların olduğu bundle'lar alınabilir, sonra kartları satar steam wallet kasarsınız ya da level.
    Bir de oyunlar 2000 lirayı geç 100 lira etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLaDiaC -- 27 Haziran 2018; 18:10:9 >
  • kart kasmak dışında bir işe yaramaz başlığı görende birşey sanar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLaDiaC

Bir oyun çekilişi 5'ten fazla tekrarlanırsa cv değeri düşmekte.

Kart düşüren çöp oyunların olduğu bundle'lar alınabilir, sonra kartları satar steam wallet kasarsınız ya da level.
    Bir de oyunlar 2000 lirayı geç 100 lira etmez.
    quote:

After you give away a game 5 times (whether in the same giveaway, or in multiple giveaways), it will begin decreasing in value. The value is decreased by 10% for each additional copy. This means if you decide to give away 8 copies of a $10 game, it would add $74.39 (10 + 10 + 10 + 10 + 10 + 9 + 8.10 + 7.29) to your contributor value.

ben onu sadece çoklu çekilişlerde geçerli sanıyordum dikkat etmemişim koyuyla alıntıladığım kısma. zamanında virgülüne kadar hesaplayıp bundle alıyordum. neyse çok geç olmadan öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Boş oyunlar seveni varsa bu türlerin alsın ama ilginiz yoksa steam hesabınızı çöp edecek bir sürü oyun, kart veriyorsa onları satıp kara geçebilecek para çıkarırsa alın sonrada kütüohaneden silin...
    hocam kütüphaneden oyun nasıl siliniyor?

edit: tamamdır araştırınca buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 27 Haziran 2018; 19:42:47 >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    hocam buraya da yazar mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.