Şimdi Ara

Steam C.S 1.6 Sorunu (Yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun içinde bazı tuşlara bastığımda, oyunu kurduktan sonra ilk girmiş olduğum server'a taşıyor beni, bazen silah alırken de yapıyor bunu.

Bazen de kendiliğinden yapıyor aynı şeyi. Daha yeni kurdum sayılır (1 saat oldu) oyun içi geçirdiğim süre.

Acaba geri ödeme mi alayım Steam'dan? Windows 10'da böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

• Bazı serverlar özellikle oyunyöneticisi serverları çakallık yapıp böyle plug-inleri otomatik indiriyor oyun klasörüne o yüzden oluyor. Tuş kontrolü bölümünden use default butonuna basın tuşlar ilk haline dönsün. Bir de normalde Steam'de yapmaması lazım bunu non-steam girince yapması lazım. Steam'den girdiğine emin misin oyuna?
  • Hocam use default yapmıştım oyun içinde yalnız işe yaramıyor ve Steam eminim

• Aynı sorun bendede vardı hocam çözebildinmi? G tuşuna basıp yerden silah almak istediğimde oyundan atıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun kurulu oldugu yerde cstrike/config.cfg'yi ac. atıyorum "bind G connect 95.173.173.57" gibi seyler yazar. gordugun her connect komutunu sil ordan. sonra kaydedip cık. sag tıklayıp salt okunur yap. olmazsa sil config dosyasını felan, oyunu da sil tekrar kur. ardından daha servera girmeden tüm ayarlarını yapıp oyunu kapat, config dosyasını salt okunur yap hatta tum cstrike klasorunu salt okunur yap. sonra degistiremez dosyaları, rahat rahat oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piyanist Kedi -- 1 Temmuz 2016; 13:12:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: llMuratll

Hocam use default yapmıştım oyun içinde yalnız işe yaramıyor ve Steam eminim

konsol-- unbindall
    ayarlar->keyboard->Default.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Sildim abi ya,

baştan kurcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C.s 1.6 Menü Yazıları Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu silememişim (bunu dahi beceremedim ), dediğinizi yaptım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.

Bir şey daha sormak istiyorum, şimdi ben oyuna girip "Find Servers"a tıkladığımda internet sekmesinde birsürü saçma serverlar buluyor.

Bunları kaldırıp, daha düzgün serverları nasıl yükleyebilirim?
  • youtube da Ronaldo Türkçe Konusuyor diye bi video var 13 saniye felan onu bi izle orda linkler cıkıyor duzgün serverların (video serverlara herkes gırmesın dıye koruma amaclı)
  • Hocam sorun ortadan kalktı arkadaşın yaptığı yorumla.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti, sizin dediklerinizi yapmaya çalışırken.

Ben oyunun kurulu olduğu yere erişemiyorum. Steam'dan kurdum oyunu, oyun simgesine sağ tık yapınca dosya konumu bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A6F9E477B -- 1 Temmuz 2016; 13:54:02 >
  • quote:

Hocam sorun ortadan kalktı arkadaşın yaptığı yorumla.

Yalnız bir şey dikkatimi çekti, sizin dediklerinizi yapmaya çalışırken.

Ben oyunun kurulu olduğu yere erişemiyorum. Steam'dan kurdum oyunu, oyun simgesine sağ tık yapınca dosya konumu bulunmuyor.

steamde oyunların bulunduğu düzene erişmek için steam'a gir oyuna sağ tıkla kütüphaneden properties>local files>browse local files
  • soyle yapıcaksın. steam>kutuphane>counter strike sag tıkla ozellikler>sekmelerden yerel dosyalar>yerel dosyalara gozat
  • Bu da tamamdır

Son bir şey hocam, oyunda "Find Servers"a tıkladığımda internet sekmesinde birsürü saçma serverlar buluyor.

Bunları nasıl kaldırabilirim ve yerlerine düzgün serverlar yükleyebilirim?

• quote:

Hocam oyunu silememişim (bunu dahi beceremedim ), dediğinizi yaptım ve sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.

Bir şey daha sormak istiyorum, şimdi ben oyuna girip "Find Servers"a tıkladığımda internet sekmesinde birsürü saçma serverlar buluyor.

Bunları kaldırıp, daha düzgün serverları nasıl yükleyebilirim?

yanda favorites kısmında beğendiin serverların iplerini add server kısmından ekleyebilirsin. sadece onlar gözükür.
  • quote:

Bu da tamamdır

Son bir şey hocam, oyunda "Find Servers"a tıkladığımda internet sekmesinde birsürü saçma serverlar buluyor.

Bunları nasıl kaldırabilirim ve yerlerine düzgün serverlar yükleyebilirim?

internet sekmesindekilere dokunamıyosun diye biliyorum. favorites sekmesine atabiliyosun ama.

• Anladım. Vakit ayırdığınız için tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.