Şimdi Ara

Steam buluşma ...Haftaiçi ve Cumartesi 22.00 itibaren...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buraya konu açmamdaki amaç Dh olarak daha önce steam ile ilgili bazı çalışmalar yapmanızdan ve dh bünyesinde bulunan cs oyuncularının belli kısmının steam accountu almasından dolayıdır.

Biz wasp olarak her zaman olmasa bile her cumartesi akşamı 22.00 den itibaren steam serverımızda cs oynamayı planlıyoruz.Steami olanların bu konuya ilgi göstereceğini düşünerek bu yazıyı buraya yazdım.İp ve server raklamı yapma gibi bir amacım bulunmuyor.Wasp serverlarının adreslerini wasp sitesinde bulma imkanınız var.Eğer oynamak isteyen arkadaşlarımız olursa bu akşam ve diğer cumartesi akşamları 22.00'de sizleri steam serverımıza bekliyoruz.

Saygılar.

Wasp Abu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuz -- 19 Ekim 2009; 20:03:14 >

• Gerekli ilgiyi görürse güzel ve seviyeli bir ortam olucağını umuyorum.
  • Dh turnuvasına katılan steam sahibi bir çok arkadaşımız var.Eğer imkanları olursa ve oynamak isterlerse bekliyoruz herkesi.En azından bu bir başlangıç.Üstelersek doluluk oranı artabilir.HL serverı açtık cogunlukla yabancı ulkelerden girenler oluyor.Denemek lazım boyle şeyleri...
  • Ben arada bir waps sunucularına takılıyorum çok iyi oynuyanlar var. 240 241 de oynuyorum.nick dRaq0s*
  • Haftada 1 gün değil de, biraz daha fazla yaparsanız daha iyi olur bence.

2şer 3er gün arayla düzenlese, takvim şeklinde sitenizde yayınlasanız...

Ben ve arkadaşlarım, vaktimiz oldukça katılırız, yeter ki milletin ayağı alışsın, Steam'ı tercih etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

Haftada 1 gün değil de, biraz daha fazla yaparsanız daha iyi olur bence.

2şer 3er gün arayla düzenlese, takvim şeklinde sitenizde yayınlasanız...

Ben ve arkadaşlarım, vaktimiz oldukça katılırız, yeter ki milletin ayağı alışsın, Steam'ı tercih etsin.

Diablo hocam geldiğin için teşekkürler.Dediğin gibi yapabiliriz tabi.1 2 hafta daha cumartesi yapıp daha sonra haftaiçi yoğun dönemlerde yapmaya başlayacaz.Sizleri aramızda görmekten dolayı mutluyuz.İlgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarıda bekliyoruz aramıza...

•  Steam buluşma ...Haftaiçi ve Cumartesi 22.00 itibaren...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Diablo hocam geldiğin için teşekkürler.Dediğin gibi yapabiliriz tabi.1 2 hafta daha cumartesi yapıp daha sonra haftaiçi yoğun dönemlerde yapmaya başlayacaz.Sizleri aramızda görmekten dolayı mutluyuz.İlgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim.Diğer arkadaşlarıda bekliyoruz aramıza...

İnşallah.
  • uğrarım
  • steam edindim bugün yakında aranızdayım:)daha 4-5 arkadaşıda geçircem hepberaber misafiriniz olcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 14 Ekim 2009; 0:37:18 >
  • Bende gelirim
  • Bende geleceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

Bende geleceğim.

ben gelmiyom o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Watson

quote:

Bende geleceğim.

ben gelmiyom o zaman

Sen gelemezsin zaten kapasiten yetmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Watson

quote:

Bende geleceğim.

ben gelmiyom o zaman

Sen gelemezsin zaten kapasiten yetmez

• Bu akşam lig maçı nedeniyle gelemiyorum, normalde gelcektim yine ama...

Yerime birilerini gönderrim.
  • ben de gelebilirim
  • Akşam yine toparlanmaya çalışıcaz.Steam olanları bekliyoruz.
  • Steam servera ağırlık vermeye başladık.Akşamları 18 20 kişi oluyor genelde.Steam olan arkadaşları mutlaka servera bekliyoruz.
  •  Steam buluşma ...Haftaiçi ve Cumartesi 22.00 itibaren...

Arkadaşlar öncede dediğim gibi server doluluk oranımız oldukça arttı.Steam alıp kullanamayanları bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuz -- 19 Ekim 2009; 19:58:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.