Şimdi Ara

Steam bakiyesi en az zararla nasıl nakite çevrilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayağı yüksek mebla da bir bakiyem var.. Acaba bunu nasıl en karlı şekilde nakit'e çevirebilirim? Pubg'ye takas banı gelmeden önce onu kullanıyordum.. Ancak malumunuz Gaben abi o işe de el attı.. Tavsiyelerinizi bekliyorum..

• Hocam maalesef %40 a yakın zarar edersiniz. Bakiyeniz çok yüksek değilse dursun ilerde oyun alırsınız vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan4658

Hocam maalesef %40 a yakın zarar edersiniz. Bakiyeniz çok yüksek değilse dursun ilerde oyun alırsınız vs.
    Bayağı yüksek hocam. 500-600 TL civarında olsa zararı göze alırım ama şuan için %70-75 arasında nasıl satarım diye düşünüyorum..
  • benim de 2000 civarı oldu pubg sayesinde. takipteyim.
  • Synyster Gates SGC kullanıcısına yanıt
    ne kadar var hocam
  • quote:

ne kadar var hocam
    4700 tl civarı hocam
  • Acelen varsa burda alım / satım yapan arkadaşlarla irtibata geç. Belki Dota itemlerinden veya oyunlardan istedikleri olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/cs-go-skin-alim-65-satim-75-cs-go-anahtarlari-6-60-tl-alim-7-tl-satim-bol-referans--126722620

Gibi.

Yada opskins fiyatlarına / satış hızlarına bak. Dota itemi alıp satabilirsin.

Yada en kötü ihtimal cs:go itemi alıp , opskins üzerinden satmak. Onun içinde item fiyatlarına bakıp uygun orandakini bulmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Synyster Gates SGC kullanıcısına yanıt
    Clutch kasa anahtarı alabilirim 6,75 tl den. Dilediğin kadar stok yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

Acelen varsa burda alım / satım yapan arkadaşlarla irtibata geç. Belki Dota itemlerinden veya oyunlardan istedikleri olabilir.

https://forum.donanimhaber.com/cs-go-skin-alim-65-satim-75-cs-go-anahtarlari-6-60-tl-alim-7-tl-satim-bol-referans--126722620

Gibi.

Yada opskins fiyatlarına / satış hızlarına bak. Dota itemi alıp satabilirsin.

Yada en kötü ihtimal cs:go itemi alıp , opskins üzerinden satmak. Onun içinde item fiyatlarına bakıp uygun orandakini bulmalısın.
    Hocam %75 civarı satmayı düşünüyorum. Dragon lore alıp satmayı düşündüm. Sizce güzel bir fikir mi?

• quote:

Clutch kasa anahtarı alabilirim 6,75 tl den. Dilediğin kadar stok yap
    Özel mesaj gönderdim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Hocam %75 civarı satmayı düşünüyorum. Dragon lore alıp satmayı düşündüm. Sizce güzel bir fikir mi?

Alıntıları Göster
    Hocam uzun zamandır steam market üzerinden işlem yapmadım. Diğer genel geçer itemlerin oranlarına falan da bak.

Birde acelen yoksa takip et itemleri.

Mesela su an karambit gamma 4 var, steam markette ve fiyatı cok uygun.

https://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Karambit%20%7C%20Gamma%20Doppler%20%28Factory%20New%29

1843 TL / 432 USD.

Opskins de 400 dolara anında gider. Premium la, sana 380 dolar kalır, onuda 4 TL dne btc den çevirirsen 1500 TL kalır ortalama.

1843 de 1500. Gayet ideal bir oran bu ortamda. Ama dediğim gibi itemleri takip etmen gerekli bu şekilde, o an neyin fiyatı uygunsa almalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

Hocam uzun zamandır steam market üzerinden işlem yapmadım. Diğer genel geçer itemlerin oranlarına falan da bak.

Birde acelen yoksa takip et itemleri.

Mesela su an karambit gamma 4 var, steam markette ve fiyatı cok uygun.

https://steamcommunity.com/market/listings/730/%E2%98%85%20Karambit%20%7C%20Gamma%20Doppler%20%28Factory%20New%29

1843 TL / 432 USD.

Opskins de 400 dolara anında gider. Premium la, sana 380 dolar kalır, onuda 4 TL dne btc den çevirirsen 1500 TL kalır ortalama.

1843 de 1500. Gayet ideal bir oran bu ortamda. Ama dediğim gibi itemleri takip etmen gerekli bu şekilde, o an neyin fiyatı uygunsa almalısın.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim ilginize hocam. Özel mesaj gönderdim bir konu için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.