Şimdi Ara

steam accountum hakkında! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desirr

    beyler ben 1 yıldır kullanmıyordum bugün girmeye çalıştım giremedim şifre yanlış diyor. e-mail e baktım bi kaç tane verifaction falan gelmiş zamanında birisi değiştirmiş bişileri. bi arkadaş kredi kartıyla açmıştı hesabı elimde fazla bişi yok ama e mailde bişey var.satın aldığımda gelmiş bi mail galiba.Dear ile başlıyo şöyle devam ediyo.çeviriye soktum şöyle bişi gördüm "Bu e-posta mesajı makbuz olarak görev yapacak" şimdi izliyeceğim yolları söylermisiniz. ticket yollamak için yeni üyelikmi açmak gerekiyo linke tıkladığımda o sayfa gelmiyor çünkü

    Thank you for your recent purchase on Steam.

    If you’re new to Steam, install the free Steam application now:

    http://www.steampowered.com/getsteam

    To play your new games, just launch the Steam application on your PC and log in using your Steam account name: kullanıcı adım. Your games will be available in Steam on the “My Games” tab.

    Your credit card has been charged as detailed below. This email message will serve as your receipt. You can also access your Purchase History online at any time

    bundan sonrası kredi kartıyla ilgili şeyler son 4 numarası falan var onun dışında confirmation number var




    Dostum dert etme birkaç ufak işlem + 2 buçuk 3 günlük bi sabırla hallediliyo.. Açıklıyorum..

    Google'a ''contact steam supports yaz en üsttekine tıkla orada ''Create a Support Ticket to contact Steam Support'' yazan yerin altında ''Contact Support'' yazar oraya tıkla karşına çıkan yerde Create Account a tıkla ver yeni bi kullanıcı aç.
    Daha sonra questions bölümüne gel, e-mail adresini elindeki orangebox daki CD-KEY ini yaz gerekli yerleri doldur işte anladın sen :)

    Mesaj bölümüne ; Hello Steam i have a problem, someone has hijacked my account. Please help me. yaz..

    Altta Add Attachment kısmına tıklayıp resimler ekle( bu resimler DVD ve arkasındaki CD key , üzerine bi kağıda kullanıcı adını, bugunun tarihini ve TICKET NO ki bu no konuyu açtığın sayfanın üstüne yazar örneğinhttps://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2377-QDAN-4166#submit burada ticket numarası 2377-QDAN-4166 dır.. işte bunların resimlerini çekip 4 5 tane ekleyip, ayrıyetten Programfiles Steam a gir ordan ''GameOverlayRenderer.dll'' ve Steam.log dosyalarını falan ekle)

    yolla ve şifrenn gelmesini bekle..

    eğer anlamadığın bi nokta olursa msn adresim orhanncan@hotmail.com ( genelde online olurum ) :)) iyi akşamlar




  • asd



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desirr -- 5 Temmuz 2011; 0:51:23 >
  • dostum orangebox dediğim DVD kutusu işte o falan yoksa elinde işin biraz zor.. sen reply olarak oyunu kredi kartıyla aldığını belirt senden kredi kartıyla ilgili bir iki bilgi isterler o bilgileri verirsen şifreni geri alabilirsin.. yani dediğim elinde şifrenin sana ait olduğunu kanıtlayacak ne varsa gönder sonra cevaplarını bekle bi şekilde geri dönerler senden bişeyler isterler ona göre davranırsn..

    bu arada bnm msnde sorun var sen kendi msnini bana PM olarak at ben eklerim ..
  • kart ismi ve fatura adresini istiyolar
  • Şimdi millet hacklemek için link atıyor. O linke tıklayınca mı hesap gidiyor, yoksa orada yeni Steam giriş sayfası geliyor oraya bilgileri verirsek mi hesap gidiyor biri açıklayabilir mi?
    EstrEmO seni silmiştim geri ekledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 15 Haziran 2011; 10:02:43 >
  • Arkadaşlar ne olu ne olur yardım edin!! Banada bi adam konuşma teklifi etti ve ve link gönderdi bedava steam oyunu die bende giriş hyapıtormuş gibi adama bilgileri gönderdim :S Sonraki gün steama girmio email i denedim oda olmuyor onunda şifresi değiştirilmiş. Elimde Black Ops un Cd-key i var ama şimdi sadece Cd-key mi lazım çünkü baya oldu diye fişi attım. şimdi sadece CD-keyi göndersem hesabımı verirlermi ve bu steam en kadar salakça ya hesabım ve emailim çalındı diyorum tamam o zaman emailinizi yazın buraya gönderelim şifreyi diyorlar.Lütfen yardım edin ve ticket nasıl alabilirim yeni hesap açtım steamda
  • E-mail adresininde çalınmış olması belki sıkıntı yaratabilir ama elinde o hesapda kullanılan oyuna ait cd-key varsa yinede geri alabilirsin diye düşünüyorum. Oyununun kutulu ise steame cd-keyin resmini çekip durumu iyi anlatan bi mesaj yollarsan geri alabilirsin.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    evet dostum accountumu caldilar ama cs go oyuncusuydum baya itemim vardi karambit falan hepsini caldilar bi surude gift vardi onlarida caldilar simdide yardima ihtiyacim var hesabi geri almak icin yardimci olana allah tazi olsun bu ticket ne ise yariyor onu bilmiyom iste
  • öncelikle herkeze meraba sizlerin yorumlarını okudum ve bana biraz yardımcı oldu ticket attım steam a sorunum aile koruması die birşey biri bana seninle trade yapıcam die link attı bend girdim steam a giriş istedi bende girdim girdikten sonra steam guard diye bişey yükledi ard arda bitanesini yükledi ama dierlerini iptal ettim sonra steam a girdiimde kütüpahaneme bakamıyordum mesajlara mağzaya hiçbişeye aile koruması die bişey açılmış ve pin kodu istiyo hiçbirşeye basamadım ticket yolladım yaklaşık 18 saat geçti hala cevap yok birsürü dota 2 item vardı oyunum vardı ama cey ler eski evimde kaldı yinede birkaç fotoğraf koydum yaklaşık 7 tane ama hala cevap yok hatamın fotoğrafını çektim linki atan kişiyi ve linki yazdım hacklendiini yazdın lütfen yardım dülelirmi hala beklemedeyim dülemiycekse ki ben steam a güveniyorum ama düzelmezse vale a şikayet raporu yazıcam steam a göndermeleri için çünkü steam a dota 2 için açtım ve erişimim engellendi lütfen yardım... :'(




  • 1- SteamGuard'ı kesinlikle pasif yapmayın. SteamGuard aktif olduğu sürece, şifrenizin bilinmesi dahi birşeyi değiştirmez. Beraberinde Steam hesabınızın tanımlı olduğu e-posta hesabınızı da hecklemedikleri sürece hesabınıza giremezler.

    2- Aile koruması sırasında sizden istenen bir şifre var. "Bunu kaybetmeyin" diye uyarı veriyor zaten aktif hale getirirken.

    3- Takas yapmak için hesabınızı biriyle paylaşmanıza gerek yok. Yakînen tanıdığınız ve gözünüz kapalı güveneceğiniz biri olmadığı sürece de kimseye hesap bilgilerinizi vermeyin, hesabınızı paylaşmayın.

    4- Bunlara rağmen hesabınız çalınırsa eğer, SteamSupport'ta yeni bir hesap oluşturun. Daha önceden oluşturduğunuz hesabınız, steam hesabınızla aynı e-posta hesabına tanımlı olmadığı için, hesabınızın çalınması sırasında e-posta hesabınız da çalınmış dahi olsa, Steam hesabınızı bir şekilde geri alırsınız ve bunu 7 gün içinde yaparsanız, hesabınızdaki itemleri de beraberinde alırsınız. Çünkü yeni bir özellikle, hesaba yeni bir bilgisayardan girilmesi durumunda, 7 gün boyunca takas yapılamaz ve pazarda da alış ve satış yapılamaz. 7 gün geçerse ve hesabınızdan çalınan itemler için birşey yapılabilir mi bilmiyorum? SteamSupport bu konuda hassas davranırsa eğer, itemlerin hangi hesaba aktarıldıysa, o hesaptan size geri verebilir belki; tabi itemler hâlâ o hesapta duruyorsa ama şu 7 günlük yeni yöntemin ardından bunu yaparlar mı bilmiyorum.

    Sonuç olarak, Allah kimsenin başına vermesin. Geçmiş olsun diyorum.




  • saol kardeşim bana mesaj geldi sonunda steam support dan scan your pc dedi şuanda tarıyo bazı şeyler deiştirmemi istedi deiştiriyorum ama bende aile korumasını ben açmadı arkadaşım trade at item lar dier hesapta dedi link attı girdim arkadaş ekle dedim steam e giriş yap vardı ama ingilizce yazıodu normalde sayfaları türkçe kullanmanızı öneririm bazen bunun gibi durumlarda işe yaraaaya bilir hasabımı girdiimde bi hack yükledi gözükmüo şuan sizdede varsa araya mrt yazım en alttakinden detaylı bir arama yapabilirsiniz ama dosyalar fazlaysa 20 saat sürebilir benim 12 saat kadar oldu ve daha bşi yok yarısına gedli nerdeyse ama hala düzelmedi...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.