Arkadaşlar fikir ve bilgilerinizi paylaşmanız için bir sorum var. Stealth ( Gizlilik) oyunlarının dünyada azımsanmayacak bir takipçisi var. Son dönemde Özellikle Splinter Cell, Manhunt vb bazı oyunlar bu konuda güzel çalışmalardı fakat oyun dünyasında artık Stealth türüne pek değer verilmediğini düşünüyorum. Splinter Cell'in 5. ve son oyunu olacak " Conviction " un bile gizlilik öğesinin çok azaltıldığını okudum. Bu arada SC'in bitiyor oluşu da ayrı bir trajedi.
Stealth türü artık sona mı yaklaştı???
Paylaşımlarınızı bekliyorum...
Mgs 4 de bile stealth çok azdı ön plan artık hep aksiyon oyunlarda Resident Evil lar Tomb Raider lar nasıl serilerken onlarıda full aksiyona çevirdiler. Ben bunu yeni kullanıcı kazanmak için serileri bozmayı kabul etmesine bağlıyorum yapımcıların.
şimdi fps çılgınlığı başladı. tutuluyor call of duty milyonlarca sattı. ve birde tps tarzı da ilgi görüyor.
MGS4'ü hiç ''no alert'' ile bitirdiniz mi? MGS4'ün neresinde gizlilik az, yapmayın arkadaşlar. Oyunda gizlilik veya aksiyon tamamen size bağlı
Dil desteği koysunlar o zaman bak gör satışları. Anlamıyoruz ki bizden isteneni...
Stealth türü maalesef geriledi. MGS 4'de stealth vardı ama zorunlu değildi yani isterseniz oyunu birebir çarpışarakta bitirebiliyorduk bazı yerlerde zorunlu kılınmıştı. Splinter Cell, MGS ve Tenchu isimleri genelde bu türünde önde isimleridir.