Şimdi Ara

Steakhouse burger menü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende bir kere denemiştim genelde bk'ten hep whopper alırım arkadaş bunu dene dedi tamam dedim aldım almaz olaydım çok kötü mide bulantısı yaptı izmirde bir alışveriş merkezinde yedim bir daha arkadaşım ipiyle bk'ya inmem

ayrıca göztepe köprüsünün orda sahildeki burger whopper 'ı süper yapıyor tam tadında
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

Steakhouse burger menü

işte bu ya bu varken ne işimiz varsa steakhouse ile gidip iskender yiyeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

bende bir kere denemiştim genelde bk'ten hep whopper alırım arkadaş bunu dene dedi tamam dedim aldım almaz olaydım çok kötü mide bulantısı yaptı izmirde bir alışveriş merkezinde yedim bir daha arkadaşım ipiyle bk'ya inmem

ayrıca göztepe köprüsünün orda sahildeki burger whopper 'ı süper yapıyor tam tadında

ya banada sınıftan kız arkadaş ısmarladı triple isteyecektim çok kaçmasın diye sen seç dedim bunu seçti sonuç hüsran

• quote:

Orijinalden alıntı: IvySaur

quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

quote:

quote:

Benım en sevdiğim. Hiçbirine değişmem.

ilginç gerçekten dostum

Ilk yediğimde sevmemistim iğrenç gelmişti ama sonra çok öven olunca tekrar denedim ve o zamandan beri nerdeyse her gittiğimde steakhouse alıyorum

ne bileyim diğerlerini yediğimde hep bir zevkle kalkardım ordan bu sefer baya kötü geldi zaten kolayıda yere düşürdüm patladı

Bence yine de bi kez daha dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benım en sevdiğim. Hiçbirine değişmem.

ilginç gerçekten dostum

Ilk yediğimde sevmemistim iğrenç gelmişti ama sonra çok öven olunca tekrar denedim ve o zamandan beri nerdeyse her gittiğimde steakhouse alıyorum

ne bileyim diğerlerini yediğimde hep bir zevkle kalkardım ordan bu sefer baya kötü geldi zaten kolayıda yere düşürdüm patladı

Bence yine de bi kez daha dene

kendimi halsiz hissetmediğim bir zamanda evde yiyeceğim hayvan gibi belki güzel gelir

• ben sadece onu yerim bk da çünkü diğerleri doyurmuyor ilk yedğinde herkesin midesini bulandırır sonradan bırakamazsın ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

ben sadece onu yerim bk da çünkü diğerleri doyurmuyor ilk yedğinde herkesin midesini bulandırır sonradan bırakamazsın ama

sanırım bende büyüklüğüne aldandım bir daha deneyeceğimi sanmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

ben sadece onu yerim bk da çünkü diğerleri doyurmuyor ilk yedğinde herkesin midesini bulandırır sonradan bırakamazsın ama

sanırım bende büyüklüğüne aldandım bir daha deneyeceğimi sanmam

yok be dostum bak kötü bir tadı oldugu bariz belli ama hani etin değil peynirinde değil o etin içindeki baharatın bir tadı biraz bozuyo yani sadece o baharat kötü yoksa steakhouse candır valla yarın sabah kalkınca gidip yicem canım istedi
  • BK Steak House Forever

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • etin tadına varmak istiyosanız mc donalds mc beefy deneyin. içinde hardal mayonez soğan bol turşu salata domates ve peynir var. etin tadıyla tam uyumlu süslemesi muhteşem bir lezzet. genelde mc beefy yerim double köfte burgerdan sonra Tavuk yiyecek olursam da chicken delüxe sandwich yerim mc den. bugun bk dan steak house yedim hayatımda 2. sefer yine beğenmedim arkadaş. Sadece içindeki çıtır soğanın tadı güzel
  • Haftanin 5 gunu steakhouse king nuggets ve 24lu sogan halkasi aliyorum eve siparis bence super bir sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok seviyorumda yerken eziyet çektiriyor
  • Çok seven arkadaşta var sevmeyen arkadaşta ama benim içimde ki pişmanlık geçmiş değil bugün gidip başka bir şey deneyeceğim
  • Vallahi BK'de vazgeçilmezim oldu.Eti muhteşem, hazır olarak satılıyorsa alabilirim
  • sitrikhouse burger benimde eti değilde içeriği çok hoşuma gidiyor böyle etini çıkarıp geri soanlı sandviç yşeklinde yemek güzel oluyor birde yanında çıkan patatesleride ekmegfin arasına koydunmu ohh mis
  • valla bende normalde triple yerdim bundan bi deniyim dedim sonrasında vazgeçtim birdaha steakhause yemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PxlPlus

valla bende normalde triple yerdim bundan bi deniyim dedim sonrasında vazgeçtim birdaha steakhause yemem.

bir şans daha vermenizi şiddetle öneririm
    saygılar
  • big king xxl vazgeçmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Orijinalden alıntı: PxlPlus

valla bende normalde triple yerdim bundan bi deniyim dedim sonrasında vazgeçtim birdaha steakhause yemem.

bir şans daha vermenizi şiddetle öneririm
    saygılar

Denemiştim hocam 2 yada üç kez denedim benim sorunum tadında değil köftenin kare olması ekmeği biraz garip geliyor ve triple'nin yanında daha az doyurucu geliyor bana
  • gidin 2 lahmacun yiyin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.