Şimdi Ara

Steakhouse burger menü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yedim bu menüden normalde burgerin şu ana kadar yediğim her menüsü hoşuma gitmiştir ama bu nedense midemi bulandırdı rezalet geldi ya da bende bir sorun var bu menüyü yiyip beğenen var mı?

• Eskiden çok severdim ama artık o kadar da sevmiyorum neden bende bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captor.

Eskiden çok severdim ama artık o kadar da sevmiyorum neden bende bilmiyorum

bugün arkadaşa kitledim öyle bir deniyim dedim kitlediğimden midir nedir yiyene kadar eziyet çektim resmen zaten kolayıda yere döktüm bundan sonra no beleş
  • Ben de yediğimde bu ne ya diyorum aslında ama bir türlü yemekten vazgeçemiyorum. Eti bir garip bu menünün. Tadı tuzu olmuyor. :s Ve çok kuru. Ayrıca kocaman.
  • Benım en sevdiğim. Hiçbirine değişmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mone

Ben de yediğimde bu ne ya diyorum aslında ama bir türlü yemekten vazgeçemiyorum. Eti bir garip bu menünün. Tadı tuzu olmuyor. :s Ve çok kuru. Ayrıca kocaman.

Bir daha yemem ya hep burger hayali kurardım şimdi iğrendim nedense eti zaten dışarda kalmış yerken midemde bulandı gitti beleş menü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Espri

Benım en sevdiğim. Hiçbirine değişmem.

ilginç gerçekten dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos pizza anason tadı
    11 yıl önce açıldı
    Ramazanda Burger King ......
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SteakHouse'dan ötesi varmi ya? Kebap çeşitlerinden bile güzel..

• Ayrı bi güzelliği var bence
  • o kadar övdüler ki sunu gecen bi alıyım dedim cöpe attım hepsini patates'e laf söylemiyorum zaten iğrenç kelimesi az kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

SteakHouse'dan ötesi varmi ya? Kebap çeşitlerinden bile güzel..

valla hiç beğenmedim şu an yemek yiyeceğim ama midem bulanıyor onun yüzünden anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: IvySaur

quote:

ilginç gerçekten dostum

Ilk yediğimde sevmemistim iğrenç gelmişti ama sonra çok öven olunca tekrar denedim ve o zamandan beri nerdeyse her gittiğimde steakhouse alıyorum

• Ben Mc Beefy'i tercih ederim çok daha lezzetli.
     Steakhouse burger menü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IvySaur

quote:

ilginç gerçekten dostum

Ilk yediğimde sevmemistim iğrenç gelmişti ama sonra çok öven olunca tekrar denedim ve o zamandan beri nerdeyse her gittiğimde steakhouse alıyorum

ne bileyim diğerlerini yediğimde hep bir zevkle kalkardım ordan bu sefer baya kötü geldi zaten kolayıda yere düşürdüm patladı

• Benim Big Mac ten sonra burgera yolum düştüğünde yediğim tek burger Steakhouse' tur muhteşem ötesi bir hamburger içindeki et bildiğin leş gibi et . hani sanki bildiğin pirzola tadı veriyo ... yanlız içinden domatesi çıkarttırın ve pişirilirken söyleyin az kızartsınlar etini hafif sulu olsun bazıları kömür gibi yakıyo eti

Steakhouse burger menü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_meric

Benim Big Mac ten sonra burgera yolum düştüğünde yediğim tek burger Steakhouse' tur muhteşem ötesi bir hamburger içindeki et bildiğin leş gibi et . hani sanki bildiğin pirzola tadı veriyo ... yanlız içinden domatesi çıkarttırın ve pişirilirken söyleyin az kızartsınlar etini hafif sulu olsun bazıları kömür gibi yakıyo eti

Steakhouse burger menü

gördükçe sinirleniyorum valla bende sorun var heralde moral bozukluğumu burda atıyorum koydu gerçekten

• quote:

Triple Whopper
  •  Steakhouse burger menü
  • bende bir kere denemiştim genelde bk'ten hep whopper alırım arkadaş bunu dene dedi tamam dedim aldım almaz olaydım çok kötü mide bulantısı yaptı izmirde bir alışveriş merkezinde yedim bir daha arkadaşım ipiyle bk'ya inmem

ayrıca göztepe köprüsünün orda sahildeki burger whopper 'ı süper yapıyor tam tadında
  • quote:

/>

Ben de çok merak ediyodum tadını dhde felan hep çok güzel diyorlardı. Geçen gittim yemek için yerken çok sıkıntı çektim bi türlü düzgün yiyemedim pek sevdiğim söylenemez ama milletin içinde olduğum için düzgün yiyemedim birde evde yemek lazım abanaraktan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.