Şimdi Ara

STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.904
Cevap
315
Favori
128.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • et pişirirken duman çıkması, yerlerin kayganlaşması bağlantısını çözemedim. yardım lütfen

    istisnasız herkeste oldu mu?
  • sky999 kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki duman ve yer kayganlaşması bende de oluyor hocam((((
  • sky999 kullanıcısına yanıt
    O gördüğümüz duman değil bildiğin yağ bulutu olmalı.

    2 metre uzakta masada bulunan telefonumun ekranında resmen yağ tabakası vardı.

    Kırmızı eti evin içinde yaptık oğlum kayıp düştü.

    Geçen balkonda tavuk yaptım, bu sefer ben kaydım.

    Çok dikkatli olmak gerekiyor.

    Bu sebeple evin içinde yapmaktan vazgeçtim.


    Bugün köfte deneyeceğim. Oktay ustanın tarifine göre harca %10 su ekleyeceğim.

    Kask takma zamanı.
  • biuu kullanıcısına yanıt
    oktay usta tarifi? hangisi hocam...
  • Konya'da bu konuya gönül vermiş arkadaşlara tek tavsiyem Yılet mağazaları.
    Antrikot,T-Bone,Pirzola,NewYork , aradığınız tüm çeşitler mevcut ve fiyatlar da uçuk değil.
    Ben haftasonu antrikot ile başlangıç yaptım ve çok lezzetli idi, hazırladıkları ette bu mermer olarak tabir edilen yağ dağılımı çok iyiydi.
    Konyalı hemşerilerime duyurulur
     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • swapper S kullanıcısına yanıt
    Kilo fiyatı olduğuna emin misiniz? Çok ucuz çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metehan_bera

    oktay usta tarifi? hangisi hocam...

    Hocam Oktay usta değil yanlış söylemişim, özgür şefin Youtube videosu idi. Önemli olan yüzde 10 civarı su ekleniyor. Gerisi damak tadınıza kalmış. 400gr kıymaya yarım çay bardağı su koyup yoğurdum, 10dk boyunca.

    Dün yaptım köfteleri. İlk tavayı 15dk ısıttım yine. Tavayı yağlamadan attım. Ama ilk parti çok kötü yapıştı. İkinci partide altını kıstım, tavada yağlanmıştı tam kıvamında oldu. Kaburgadan iki kere çektirdim eti.

    Teflon tavaya göre çok fark var, hem yumuşak hem sulu oldu. İlk parti biraz parçalandı ama lezzette sıkıntı yok. Teflonda ister istemez lastikleniyor.

    İnce ve büyük yaptım köfteleri içleri hiç kırmızı kalmadı.

    Tavsiyem tavayı altı çok açıkken pişirmeyin, birazcık fırçayla yağlayın tavayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 14 Şubat 2016; 14:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İzmir gaziemir metroda kalmış mıdır tava bilgisi olan var mı?
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Evet kilo fiyatı hata yok fiyat ve kalite mükemmel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz konuyu hareketlendirelim Etler nasıl?
     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CnnRose

    Biraz konuyu hareketlendirelim Etler nasıl?
     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    Böyle et bulamadık gitti arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CnnRose

    Biraz konuyu hareketlendirelim Etler nasıl?
     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    Kobe etiydi bu sanirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • madenci28 M kullanıcısına yanıt
    Wagyu sığırından çıkan Kobe bifteği, kilosu 550 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    Bir dal alayim 150 gr olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CnnRose

    Wagyu sığırından çıkan Kobe bifteği, kilosu 550 TL

    Ben bildim, ödul olarak 1 kg alip yollayabilirsin kabul ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsat, bildiğin sıcacık bir konu oldu ya.

    Afiyet olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CnnRose

    Biraz konuyu hareketlendirelim Etler nasıl?
     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU

    senmi aldın bunu




  • 70TL ye t-bone pahalı mı? Aynısının dry aged olmayanı 60TL
  • Buda kuzu buttan çıkarttığım etlerle.. Evdekiler çok pişmiş sevdiği için mühürledikten sonra keserek alt üst kızarttım. Tabiki dana antrikot gibi olmuyor,kuzu eti biraz yağlanmak istiyor.
     STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU




  • Kartal civarında güzel antrikot satan yer var mı? Etleri çağrıdan alıyorduk bugün antrikota baktım 1 gram yağı yok, sırf et.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.