Şimdi Ara

STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.910
Cevap
306
Favori
131.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zotacing kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar , bu döküm tava ile çok güzel balık da yapılır özellikle pulunu çıkarmadan atarsanız deri altındaki kendi yağı ile pişer balık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar döküm tava ile başka ne tür tarifler yapılabilir?konu sahibi ilk mesajda çok guzel anlatmış denedim gayet lezzetli oldu.deneyimli arkadaşlar kırmızı et dışında tavuk balık etiyle ne gibi yemekler yapabiliriz anlatirlarsa cok makbule gecer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce bunu almıştım 89 liraya hb den şimdi 149 lira sitesinde enteresan Antrikot harici kuzu külbastı ve kuzu pirzolada harika oluyor kesinlikle tavsiye ederim. 7-8 ay önce 14 kg kadar almıştım kuzu pirzola ( 31 tl den kg çok iyi fiyattı o yüzden stok yapmıştım :) )hepsini olmasa da %80 nini bu tavada yaptım. yalnız evi felaket koku basıyor.
  • Arkadaslar bende aldim tavayi 50 liraya simdi teker teker tariflere gececegiz deniz tuzunuda unutmadimda bunu ogutecegiz mi tekrar direk mi kullanacagiz normal tuza gore biraz buyuk sanki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 13 Ocak 2016; 19:33:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CnnRose

    http://youtu.be/gSDWDG4BpHk

    Etler müthiş. Bu video adamın çükünü düşürür. Of of

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyo kullanıcısına yanıt
    Yoruma gel
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Öğütücüsüyle birlikte satılıyordu fakat siz kiloluk falan aldınız galiba. Fotoğrafını atarsanız öğütmenize gerek olup olmadığını söyleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CnnRose kullanıcısına yanıt





    Bu 500 gr, yaninda ogutucu yoktu baska bir sekilde halledebilirmiyiz ezerek filan olmazmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Öğütücü olsa iyi olurdu ama böyle de kullanabilirsiniz aşırı büyük değilmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CnnRose

    Öğütücü olsa iyi olurdu ama böyle de kullanabilirsiniz aşırı büyük değilmiş.


    Çatır çutur olur çözünme olmayacağı için...

    ....
    A101 de öğütme baharatları vardı , 8 çeşit her biri 3.5 tl.. Hepsinden aldım hala var mı bilmiyorum ama bakın derim , steak için tam aranan baharatlar.
    Sarımsağından,tuzuna,karabiberine,kimyonuna kadar her şey mevcut...



    Balık için ise çok tarif mevcut , yarım çay bardağı yağ ile yapabilirsiniz ...
    Kılçıksız fileto da şahane olur.. Daha sonradan detaylı tarif veririm ( kalkan , levrek vs )
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Birseyle ezerek filan cozemezmiyiz ya da o dediginiz baharat kutularina tuzu koysakta olur herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavayı 2 yıl önce aldım
    Lava on numara ürün
    Sayısız et yaptım
    Tavuk kanar v.s.
    Sebzelerde de baya başarılı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    Çözülür hocam, ama yine de bir poşetin içine tuzu döküp üstünü sert bi şeyle bastırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lezzet olarak başarılı sonuç verdi ama kullanması cok zor bi ürün bence bir kere aşırı duman verdi ondan daha da beteri tezgah ocak duvar mutfak dolapları hatta yerler bile yağ içinde kaldı Yoksa normal tavaya göre çok daha lezzetli pişiriyor.Bir dah yaparsam ufak tüple balkonda pişirmeye düşünüyorum yararlı konu teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Kirmizi et fiyatlari ABD ve AB'ye gore inanilmaz pahali!!! Yurtdisindan kaliteli kacak etleri bosuna getirmiyorlar.

    2. Uzun ve saglikli yasam icin kirmizi et tavsiye edilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende döküm tava kullanıyorum gerçekten mangaldaki lezzete ancak böyle ulaşabiliyorum,biz erkekler ete düşkünüz ve benim gibi mutfak sevenler genelde et balık için girerler mutfağa,konuda bahsedilmiş ama yinede belirteyim gerçekten güçlü bir aspiratör çift motorlu turbo filan olsa iyi olur yoksa tavanın sıcaklığı üstünde eliniz 3-4 saniye dayanacak hale gelip eti attığınızda ve et cazır cazır pişmeye başladığında göz gözü görmez oluyor ve hanım köpürüyor tabii,fakat sonuç herşeye değer,ben staub 26X32 kare tava almıştım görür grmez hayran kalmıştım ama 500 tl gibi fiyatı vardı esse,de % 50 indirime girdiğinde gözümü karartıp aldım iyikide almışım evladiyelik el yapımı bir ürün ama şuan hiçbiryerde yok galiba,bu arada döküm tavalarda temizlik gerçekten önemliben tava çok soğumadan sıcak suyla kabasını atıyorum sonra naylon fırça ve tuzla ince temizliğini yaptıktan sonra duruluyor ve en son aygazın üstünde kısık ateşte 5 dk iyice kurutuyorum bu kurutma işlemi önemli tavanın ömrü için herkese afiyet olsunhttp://imhttps://store.donanimhaber.com/0e/63/9d/0e639d241673d9e831d4fa78a992aa95.JPG

    https://store.donanimhaber.com/ef/c5/17/efc517aaeec400d1b0bad03e50b93563.jpg




  • Sporla ugrastigim icin almistim bende 1 sene once kadar bu tavati etimi tavugumu bu tavada yapiyorum gercekten bi farkli oluyor tavsiye ederim herkese

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Birseyle ezerek filan cozemezmiyiz ya da o dediginiz baharat kutularina tuzu koysakta olur herhalde


    Çözebilirsiniz , en sağlam yol iki mermer arasında ezmek olur.
    Sarımsak eziciler bile işe yarar , bu öğütme değermenleri de işe yarar yalnız değirmenler için en sert madde deniz tuzu.
    Tuzu öğütebilecek sağlamlıkta dişlileri olması gerekiyor(genelde vardır)
    Temiz pense ile bile kullanabilecek kadar öğütebilirsiniz...
    Sizdeki tuzun 2 kilosuyla fırında tuzda balık yapıyorum , oradan biliyorum yerken sıfır tuz olmalı eğer öğütülmemişse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 13 Ocak 2016; 21:19:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helluri

    eti orta-iyi pişmiş olarak yapmak istersek ( içi pembe kalmayacak şekilde ) . Herhangibir ip ucu var mı
    sanki iyi pişirelim derken dışı yanacak gibi geliyor

    Mühürleyip aleminyum follyaya sarıp fırınlamanızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.