Şimdi Ara

Stayla ne ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
38.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar stayla ne demek ? Yaralı stayla ve Azgın stayla gibi çeşitlerini de duymuşluğum var.

• Azgın Staylayı ben kullandım.Her hakkı saklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bY_aLp

Bu mesaj silindi.
    stayla ve cCc ... türktür cCc bunları bir türlü anlamış değilim.Ne anlama geldiklerini bilen biri düzgün bir şekilde yazsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agnus_Dei

stayla ve cCc ... türktür cCc bunları bir türlü anlamış değilim.Ne anlama geldiklerini bilen biri düzgün bir şekilde yazsın lütfen.

Alıntıları Göster
    stalya slayer in türkçeleştirilmiş versiyonu olabilirmi ? isim benzerliği var bende bilmiyorum stayla ne demek kolpala gibi bişey galiba özenti ve 0-6 yaşların cıkartıgı yeni kelimeler ağzına almaya değmez salla

• quote:

Orijinalden alıntı: Agnus_Dei

Alıntıları Göster
    google görsellere ccc yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katakulate

Alıntıları Göster
    hani anlamını bildiğimiz ama anlatamadığımız şeyler vardır ya, işte öyle bişey stayla. Konuları okuya okuya bu kavram yavaş yavaş oturuyo.
  • Stayla=style kelimesinin apacice telafuzu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Ne diyo bu dayı
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

stalya slayer in türkçeleştirilmiş versiyonu olabilirmi ? isim benzerliği var bende bilmiyorum stayla ne demek kolpala gibi bişey galiba özenti ve 0-6 yaşların cıkartıgı yeni kelimeler ağzına almaya değmez salla

Alıntıları Göster
    bence style

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

hani anlamını bildiğimiz ama anlatamadığımız şeyler vardır ya, işte öyle bişey stayla. Konuları okuya okuya bu kavram yavaş yavaş oturuyo.

Alıntıları Göster
    stayla style nin apaçice versyonudur cCc DH Türktür cCc ise mhp ile dalga geçmek için kullanılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanılmayacakhesap

bence style

Alıntıları Göster
    Style :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

Lanet olsun dostum keşke yazmasaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quezé

stayla style nin apaçice versyonudur cCc DH Türktür cCc ise mhp ile dalga geçmek için kullanılır..

bu türktür mubabbetinin başlangıcı ne peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanılmayacakhesap

bence style

Alıntıları Göster
    Styla = Netlog vb. arkadaşlık sitelerinde apaçilerin özellikle de Almancı Türklerin kullanmış olduğu, Bomfunk MC - Freestyle şarkısının "Freestyle" telafuzundan çalınmış olduğunu düşündüm "style" kelimesinin bir versiyonudur.

cCc = Üç hilal işte bildiğiniz. Ama facebookta fake hesaplarda anti-milliyetçi kişiler milliyetçilerle dalga geçmek için sıkça kullanırlar bunu. "cCc Elektrikli Çay Ocakları cCc,cCc Sağlık Ocakları cCc" gibi. Bazı milliyetçiler de bu kişileri gerçekten milliyetçi sanıp destek çıkarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: UrbanBoy

cCc = Üç hilal işte bildiğiniz. Ama facebookta fake hesaplarda anti-milliyetçi kişiler milliyetçilerle dalga geçmek için sıkça kullanırlar bunu. "cCc Elektrikli Çay Ocakları cCc,cCc Sağlık Ocakları cCc" gibi. Bazı milliyetçiler de bu kişileri gerçekten milliyetçi sanıp destek çıkarlar.

Facebookta Liverpool ülkü ocakları adlı bir grup var.Duvarında bayağı matrak muhabbetler dönmüş canınız sıkılırsa okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 10 Mayıs 2010; 22:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

Styla = Netlog vb. arkadaşlık sitelerinde apaçilerin özellikle de Almancı Türklerin kullanmış olduğu, Bomfunk MC - Freestyle şarkısının "Freestyle" telafuzundan çalınmış olduğunu düşündüm "style" kelimesinin bir versiyonudur.

Alıntıları Göster
    Bir tutkudur Stayla .

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKekeo

Bir tutkudur Stayla .

Alıntıları Göster
    40. yıl dönümünü çıkartır birazdan biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

Alıntıları Göster
    hérqhéziN ayhrı ßir stayhLashı vhardhır shéNi iLqiLéNdhirMéz taMaMMı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

hérqhéziN ayhrı ßir stayhLashı vhardhır shéNi iLqiLéNdhirMéz taMaMMı?

Alıntıları Göster
    stayla = apaçi stili

bknz : serseri serbest stili (Tavsiyedir.Apaçi değil harbi oldschool.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: American_Muscle

Alıntıları Göster
    Rated-R-Superstar'da 15 harf var üsttekinin nickinde 14 var toplayın 29 yapar.
    bu smileyde 7 harf var toplayın 36 yapar bu ağız 4 cm açılıyor toplayın kırh yapar ve MHP nin 40.yıl dönümü.

Edit:American_Muscle'ın nickine göre yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 10 Mayıs 2010; 22:47:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R-Superstar

Rated-R-Superstar'da 15 harf var üsttekinin nickinde 14 var toplayın 29 yapar.
    bu smileyde 7 harf var toplayın 36 yapar bu ağız 4 cm açılıyor toplayın kırh yapar ve MHP nin 40.yıl dönümü.

Edit:American_Muscle'ın nickine göre yapılmıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.