dead age 2 çeviri yapmayı düşünürmüsün acaba. küçük ve eeğlenceli bi oyun ama baya dil gerektiriyor. kolay gelsin. |
State of Decay 2 Juggernaut Edition Türkçe (Translate) (4. sayfa)
-
-
ilk mesajıma oyun içi görüntülerinin oluştuğu slayt bir video koydum translate yamanın nasıl bir şey olduğunu merak edenler ve yamayı merak edenler video'yu izleyebilirler
-
dead age 2 çeviri yapmayı düşünürmüsün acaba. küçük ve eeğlenceli bi oyun ama baya dil gerektiriyor. kolay gelsin.
-
Elinize sağlık,uzun zamandır keşke dediğim yama:))
Gayet anlaşılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yönlenmeye çalıştığınız link geçerli değil. yamayı indirmek istediğimde bu link karşıma çıkıyor lütfen yardımcı olur musunuz ?
-
özel mesajlarını açarmısın yollıyım
-
dostum banada atabilir misin dosyayı çeviri için tesekkürler
-
oyunun türkçe yaması çıktıdımı
-
Evet translate olarak
Linke ulaşamıyorum gönderebilir misiniz?
-
imzamdaki adresten türkçe yamalarıma ulaşabilirsiniz
-
Belli bir süre sonra hiç bir uyarı yapmadan direk oyunu kapatıyor sizde böyle bir durum oluyormu?
-
ellerine sağlık fakat translate çeviri olmuyor ya ben beğenmedim
-
Emek verenlerin eline sağlık yahu, bu makine çeviriler çok iyi oldu patır patır çevriliyor beklediğimiz oyunlar..
-
iyi akşamlar state of decay 2 juggernaut edition oyununda türkçe yamayı yapamadı. bu dosyanın yedeğini alınız dediğiniz kısmı anlayamadım. lütfen yardımcı olurmusunuz
-
Kopyala yapıştır bi kenara,yamayı begenmez isen tekrar eski haline getirmek için
oyunu kaldırıp tekrardan kurdum ve adımları yeniden takip ederek yaptım ama hala dil değişmedi. kendisi otomatik mi değişiyor yoksa oyun içinde langue kısmı varmı? teşekkür ederim
-
ilk mesajımda belirmiştim
bu dosyayı
pakchunk000025-WindowsNoEditor.pak
pakchunk000025-WindowsNoEditor.pak.bak
yapınız yamayı kurup oyuna girin olması lazım
-
şuan yaptım. çok sağolun emeğinize sağlık
-
rica ederim yamadan memnun kalmazsan aynı şekil kaldırabilirsin .bak'ı silerek
iyi oyunlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X