Şimdi Ara

Stargate: Universe (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
3
Favori
24.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Ya arkadaş Allah aşkına diziler şu geleceğe gittim geçmişten geliyorum muhabbetini yapmasınlar! Zira beceremiyorlar ve her defasında yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar. Lost misal resmen diziyi ziyan etti.

stargate ekibi bu işi iyi beceriyoru ama lost uzattıkça uzattı.. keza stargate bölümlerindeki zaman yolculukları bir bölüm içinde mükemmel kurgulanır ve tadında bırakılırdı.. özellikle stargate sg1'de jack o'neill'ın zaman loopunda kaldığı bölüm mükemmeldi ve continuum ise başlı başına şaheserdi..
  • stargate atlantisi izledim sg-1i izlemedim sga isteyen sığ diyebilir ama aşırı sürükleyiciydi muhabbetler tekrar ettiğinde bile sıkmıyordu.5.sezonda gayet müthiş bölümler vardı.
    sürükleyicilik,heyecan,mizah olmadan stargate pek de güzel olmaz herhalde
  • açıkcası eski olmasına rağmen SG.1 SG Atlantisten daha hoştur.Kadrosu bile ezer geçer benim gözümde Jonathan Jack O’Neill,Samantha Carther,Dr. Daniel Jackson,Teal’C,General George Hammond kadrosu müthiştir.Aralarından hangisi deseniz ya asgardları yada daniel ı seçerdim. yaşlanmasalar 20 sezon yine giderdi.Adı atlantis olurdu o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

açıkcası eski olmasına rağmen SG.1 SG Atlantisten daha hoştur.Kadrosu bile ezer geçer benim gözümde Jonathan Jack O’Neill,Samantha Carther,Dr. Daniel Jackson,Teal’C,General George Hammond kadrosu müthiştir.Aralarından hangisi deseniz ya asgardları yada daniel ı seçerdim. yaşlanmasalar 20 sezon yine giderdi.Adı atlantis olurdu o kadar.

Aynen 20 sezona da giderdi de Jack O'neill yaşlandı onsuz da sg-1 düşünülemez o yüzden başka maceralara yol aldılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

açıkcası eski olmasına rağmen SG.1 SG Atlantisten daha hoştur.Kadrosu bile ezer geçer benim gözümde Jonathan Jack O’Neill,Samantha Carther,Dr. Daniel Jackson,Teal’C,General George Hammond kadrosu müthiştir.Aralarından hangisi deseniz ya asgardları yada daniel ı seçerdim. yaşlanmasalar 20 sezon yine giderdi.Adı atlantis olurdu o kadar.

Aynen 20 sezona da giderdi de Jack O'neill yaşlandı onsuz da sg-1 düşünülemez o yüzden başka maceralara yol aldılar

cam mitchell da fena değildi.. richard dean andersson'un yerini doldurabilecek tek adam vardı ki o da farscape'in efsane oyuncusuydu.. yine de richard dean baba akar götürür..

• Cam sınırı doldurduğunda bitirdiler zaten 10 sezonu zor tamamladılar
  • valla ben şu an ayıla bayıla farscape izliyorum ki bunun çift sebebi stargate sg1'dan beğendiğim cam ve vala'nın bu dizide olması.. farscape'e onlar için başladım daha doğrusu, sonra bi de rygel var o da çok komik..
  • İndirecek dizi kalmadı acaba nasıl bir dizidir severim zaten böyle dizileri ancak bundan önce çevrilen Stargate: Atlantis'in devamımı tüm olayı baştan anlamam için sadece bu diziden başlamam yeterli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

İndirecek dizi kalmadı acaba nasıl bir dizidir severim zaten böyle dizileri ancak bundan önce çevrilen Stargate: Atlantis'in devamımı tüm olayı baştan anlamam için sadece bu diziden başlamam yeterli mi ?

stargate atlantis de 10 sezonluk stargate sg1'in spin off'u uyarayım.. ben 3 ay önce, daha önce hiç stargate izlememiş biri olarak başlamayı düşünüyordum fakat sonra sg1'den başlamaya karar verdim ve kesinlikle zaman kaybı olarak görmedim 2-3 ayda 15 sezonu.. sana tavsiyem ilk fimden başla, daha sonra sg1 ve sg1'in 8. sezondan itibaren atlantis ile paralel izleyerek bitir.. ardına univers'ü izle.. bu çok farklı önceki 2 seriden, çekimler farklı, atmosfer farklı, daha karanlık ve soğuk.. diğer 2 seri biraz mizah unsurlu ama kesinlikle daha sürükleyici.. şimdi sg universe'ü izlesen pek sorun olmaz ancak buna bakarak önceki serilere yanlış gözle bakabilirsin..

• Çok uzun sürer ya şimdi zaten hdd'de yer kalmadı onun yerine battlestar galactica indireyim şimdilik hdd'yi boşalttıktan sonra senin dediğin gibi yaparım

cemu'nun yukarıda verdiği yol haritasını kullanayım o zaman ben ?

Stargate Efsanesinin yol haritası
    1.Stargate (1994).Film
    2.Stargate SG-1 (1997-2007)10 sezonluk dizi
    3.Stargate Atlantis (2004-2009) 5 Sezonluk dizi.(Bu diziye SG-1 8.sezonu 1 ve 2.bölümlerden sonra seyredilmeye başlanmalı,ister bölüm bölüm ister sezon sezon bir SG-1 bir Atlantis seyredilmeli)
    4.Stargate:Continuum (2008).Film.SG-1 10. sezon bittikten sonra seyredilmeli
    5.Stargate:The Ark of Truth (2008) Film.Continuum'dan sonra seyredilmeli,Stargate Atlantis bitirilmeli.
    6.Stargate:Universe (2009-?).Dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 19 Aralık 2009; 12:04:52 >

• Ben sadece filmini izlemiştim. Daha sonra SGU'ya başladım. Pek sarmadı desem yalan olmaz. Diğer versiyonları indirmeye üşeniyorum. Liste baya kabarık şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Ben sadece filmini izlemiştim. Daha sonra SGU'ya başladım. Pek sarmadı desem yalan olmaz. Diğer versiyonları indirmeye üşeniyorum. Liste baya kabarık şu an.

hacu ilk film ve sezon 1 den başlamanı tavsiye ediyorum sgu gibi baymaz komedi savaş vs. ne ararsanız var
  • SGU da mesela gemide kadimlerin bir sandalyesini buluyorlar.

o sandalyenin başka versiyonlarının geçmişte ne işe yaradığı,ona oturmanın ve idare etmenin her babayiğidin harcı olmadığını görmek lazım
    bunun içinde SG-1 ve SGA seyredilmeli,ayrıca SG-1 deki Goa'uldların ve diğer tüm ırkların,SGA'daki Wraith ve Replicatorlar'ın dizide başa ne kadar bela olduğunu görmek gerek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemu

SGU da mesela gemide kadimlerin bir sandalyesini buluyorlar.

o sandalyenin başka versiyonlarının geçmişte ne işe yaradığı,ona oturmanın ve idare etmenin her babayiğidin harcı olmadığını görmek lazım
    bunun içinde SG-1 ve SGA seyredilmeli,ayrıca SG-1 deki Goa'uldların ve diğer tüm ırkların,SGA'daki Wraith ve Replicatorlar'ın dizide başa ne kadar bela olduğunu görmek gerek diye düşünüyorum.

Valla zamanım olsa 1. sezondan tekrar başlarım izlemeye ama zaman sorunu var

• Holivud klişelerine başlarsa diğer diziler gibi anında bırakırım. Yok şu tadda ve kaotik olarak devam ederse devam edeceğim.
  • quote:

Holivud klişelerine başlarsa diğer diziler gibi anında bırakırım. Yok şu tadda ve kaotik olarak devam ederse devam edeceğim.

böyle devam edecek gibi duruyor ama yeni bir ırk gelecek galiba
  • quote:

quote:

Holivud klişelerine başlarsa diğer diziler gibi anında bırakırım. Yok şu tadda ve kaotik olarak devam ederse devam edeceğim.

Irk gelsin tabii de diğer bölümlerde ki gibi amcaoğluna benzeyen ırklardan değil. Şöyle Starwars gibi ırklar oluştursunlar. Ne anladım ben öyle herşeyimiz aynı bir kifayet değişik yuttur makyajlı adamı uzaylı ırk diye... Yersen! Yemem arkadaş.

Sene bilmem kaç olmuş. Eski bilim kurgu filmlerinin zamanına gelmişiz sen hala adamın surata 2 rimel attırıp "ırk yaptım bag ahanda" diyip çıkıyorsun. Olmaz!

• quote:

quote:

quote:

Irk gelsin tabii de diğer bölümlerde ki gibi amcaoğluna benzeyen ırklardan değil. Şöyle Starwars gibi ırklar oluştursunlar. Ne anladım ben öyle herşeyimiz aynı bir kifayet değişik yuttur makyajlı adamı uzaylı ırk diye... Yersen! Yemem arkadaş.

Sene bilmem kaç olmuş. Eski bilim kurgu filmlerinin zamanına gelmişiz sen hala adamın surata 2 rimel attırıp "ırk yaptım bag ahanda" diyip çıkıyorsun. Olmaz!

bence diğer serilerin saçma tarafı amcaoğluna benzeyen ırklar değil amcaoğlu gibi konuşan ırklardı.. diziye göre zaten insanoğlu galaksiye dünyadan yıldız geçidi aracılığıyla yayılmışlardı ki bence burada yamuk yok.. fakaat gel gör ki her gezegende amerikan ingilizcesi konuşulması felaket kırık bi durumdu.. misal farscape'te bu durum çevirmen mikrotlarıyla halledilmişti.. ben şahsen stargate sg1 fanıyımdır fakat farscape'i şu sıralar izliyorum ve herkese tavsiye ediyorum, şu an 4. sezondayım ve homo sapiens sapiens'e benzeyen tek bi ırk var ki o da sebasyalılar.. diğer ırkların tasarımları felan harika, hele bi rygel var ki evlere şenlik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 22 Aralık 2009; 18:33:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

quote:

bence diğer serilerin saçma tarafı amcaoğluna benzeyen ırklar değil amcaoğlu gibi konuşan ırklardı.. diziye göre zaten insanoğlu galaksiye dünyadan yıldız geçidi aracılığıyla yayılmışlardı ki bence burada yamuk yok.. fakaat gel gör ki her gezegende amerikan ingilizcesi konuşulması felaket kırık bi durumdu.. misal farscape'te bu durum çevirmen mikrotlarıyla halledilmişti.. ben şahsen stargate sg1 fanıyımdır fakat farscape'i şu sıralar izliyorum ve herkese tavsiye ediyorum, şu an 4. sezondayım ve homo sapiens sapiens'e benzeyen tek bi ırk var ki o da sebasyalılar.. diğer ırkların tasarımları felan harika, hele bi rygel var ki evlere şenlik..

1341234 tane gezegen var her gezegende ayrı lehçe olsa ohooo adamlar yılda 5 sezon anca çeker o zaman dil olayı normal bence
    Stargatedeki ırk olayı şöyle;
    Samanyolu galaksisinde hep insan ırkı vardı çünkü zamanında stargate dolayısıyla vede goauldlar sayesinde galaksiye yayıldılar.
    Adamların yeni bir dil oluşturmaları da çok zor olduğu için ingilizceden devam etmişlerdir diye düşünüyorum

• SG serisinin tamamının blurayler riplerini ve uyumlu altyazılarını bulabilirsem baştan izlerim. Onun dışında dvdripden izlemek can sıkıcı oluyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.