Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
3.800
Cevap
101
Favori
180.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öfff hemen klasik savunma mekanizmasi bos adam degiliz falan. Napiyon reis rap muzik mi yapiyon youv yee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cod ve bu oyunla ilgileniyorum. Normalde tek bir oyun oynarım 20 seneden beri Battlefield serilerini. Esas zamanında bir kaç oyun takip etmiştim orada da çıktıktan sonra fiyat artabilir felan muhabbeti dönüyor idi ama almadığım için akibeti ne oldu bilmiyorum. Şimdide niyetine girdiğim bu 2 oyunda da fiyat artabilir söyelentilerini görünce yazayım dedim. Satın alırım herhalde.

Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
  • Çorap yapmışlar sonunda çok heycanlıyım okul çantasıda var Starfield [Ana Konu] 

Starfield [Ana Konu]

Benim gibi oynarken giymek isteyenler kaçırmasın

https://www.disasterskateshop.com/gb/calcetines/24857-calcetines-stance-starfield-navy-190107526142.html

Ben kaptım 2€ zam yedi.Starfield [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 26 Ağustos 2023; 23:8:24 >

• Bu oyun single player sıkmaz mı yav. O kadar gezilecek sistem , gezegen var ama içinde etkileşime girebileceğin npc'lerden başka bir şey yok. Onlarda 2 saat sonra sıkmaya başlar zaten. Bu oyun Star Citizen, Elite Dangerous rakibi olmalıydı bence.

Gelmiş bir de bize boş adam diyor. Forum bombok bir yer oldu harbiden. Daha kime ne yazdığını bilmiyorsun, 3. kişi olma diyorsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet oynanabilecek açıklama yapıldı.

• Star citizens atıp bu oyuna geçtim benim önceliğimde multiplayer ama bu oyununun modlarında mutalak çıkar multiplayer.... 20 sene önceki freelancer da aynı bunun gibiydi ve modlarında multi çıkmıştı yoksa oyun illaki biter.

• 31 ağustos da çıkınca premiumlu elitler mi ilk oynayacak yoksa onlar bundan 5 gün önce mi? Normal oyunu alıp 5 gün bekletilmek hakkaten küçük düşürücü umarım birileri iler bu duruma karşı bir oluşum falan oluştururlar.

1 eylül gece 3 de zengin elitler başlıyor 6 eylül gece 3 de ezik fakirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2GB Corsair MP600 PRO
    NVIDIA GeForce RTX 4070TI
    Corsair 1200W PSU
  • Yeni ekran görüntüleri 60 adet.

Bu ekran görüntüsü kötü soru işaretleri oluşturdu bende.

Edit; Belki de adam sonuna kadar gitmeyi denemiştir. Umarım. Starfield [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 27 Ağustos 2023; 0:49:43 >

• Öyleymiş önceki sayfada bir mesajımda yazdım bu durumu.

Bazı gezegenlerin 3 bazılarının 5 iniş noktası olacak bunlar ana bölgelere ait. Her iniş noktasının yürüyerek gidilebilecek bir sınırı var. Bir iniş noktasından diğerine yürüyerek gidilemeyecek. Ana bölgeler dışında yine sınırları olan inebileceğimiz noktalar var.

Gemiden inip düz yürüyerek sınıra ulaşmak 40dk sürüyormuş yani alan baya büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ağustos 2023; 0:53:39 >

''Gemiden inip düz yürüyerek sınıra ulaşmak 40dk sürüyormuş'' Bu durum her gezegende aynı değildir diye düşünüyorum. Kiminde daha büyük kiminde daha kısadır belki.

• Açıklamaya göre her gezegende durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selçux -- 27 Ağustos 2023; 1:17:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Renk paletini ilk günden beri ayrı beğeniyorum oyunun. Görüntüler beklediğimden bir tık daha iyi gibi.

Önceden belirlenmiş bir sese ve tonlamaya sahip olmanın oyunda istediğimiz kişiyi canlandırmanın büyüsünü bozacağına karar vermişler.

Tom Henderson'un aktardıklarına göre Starfield'ta Gezegenlerin Keşfi:

"Gezegenler farklı sayıda iniş noktasına sahip olacak (A gezegeninde 3 iniş noktası bulunurken; B gezegeninde 5 iniş noktası bulunacak.)"

"Bir gezegenin etrafını tamamen dolaşamazsınız ve bir iniş noktasından bir başka iniş noktasına yaya/yürüyerek gidemezsiniz."

"Gezegenlerde arazi sınırı var." (Tam olarak neyi kapsıyor bir fikrim yok.)

"Bunun muhtemelen bilgisayarları/konsolları zorlamaktan kaçınmak için yapıldığı düşünülmektedi

Todd Howard, GQ Magazine'a verdiği röportajda, Starfield'ın çıkış gününde New Game+ moduyla birlikte geleceğini söyledi

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.