Şimdi Ara

Stardew Valley Resmi Türkçe Dil Desteği (Android ve iOS için de Türkçe!) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.455
Cevap
36
Favori
105.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skom

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: Busenur41

eski yamanın üstüne kurduysan öyle oluyordur.

Hayır oyunuda kaldırdım eski kalıntıları da sildim, yeni oyuna başladım, tırpan ve 9. gün uyuyunca oyundan atıyor sorunları var.

oyun orjinal ve son versiyon mu ?

evet, 1.2.30
  • Uploada 5 dakikaya başlayacağım, bir şey birleştirmekle uğraşmadım. Direk kendi content klasörümü upload edeceğim. Ancak 0.6 mbps ile 300 mb dosya upload ne kadar sürer bilemem :D

Ayrıca tırpan sorunuda yok, 10. günde de atmıyor, şimdi denedim.

1.30 saate atarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 1 Haziran 2017; 0:14:56 >
  • Evet arkadaşlar size garanti veriyorum bütün sıkıntılarınızı karşılıcak bu yazdıklarım ama eksiksiz yerine getirmeniz lazım hiç bir sorun kalmıcaktır tarafımca denenmiştir % 10000 bütün sorunlarınız gıdıyor.

şimdi ilk olarak elinizde bulunan stardew valleyi silin
    korsan olanlar verdiğim link:https://www.****larindir.com/stardew-valley-indir-pc-full-download.html burdan indirsin son sürümdür.
    steamı olanlarınki zaten son sürümdür tekrar yüklesinler

2.olarak:
    oyun yüklendikten sonra oyuna girin rastgele bir kayıt açın sürekli uyuyun 10. güne kadar 10.günde uyandığınızda oyunu kapatın türkçe yamayı yapmayın sakın.

3.olarak:
    oyundan çıktıktan sonra türkçe yamayı kurun link:https://drive.google.com/file/d/0B8ELfz4lG-w-YkJfUDQ4Y1dXRmM/view
    sakın 2.güncellemeyi yüklemeyin saf türkçe yama olsun (2.güncelleme oyunu bozuyor ne hikmetse) oyuna girin tekrar rastgele bir kayıt açıp 10.güne kadar uyuyun 10.gün oyundan atıcaktır. oyundan attıktan sonra oyuna girmeyin.

4.olarak:
    oyundan attıktan sonra size verceğim linkdekiler:
    https://mega.nz/#!DwVwySSA!14L2b_jfS11spicK-6VUqaiozMsvcaj_ux-bYlWlsSE?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber (bu datayı oyunun klasöründe contenc içine atın tüm değişikliklere evet diyin)

https://mega.nz/#!eAEFhSLK!07h1GVmWc8wMa7kn9rZmeKKcJQEr1gDghVeZfwsK72A?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber (bu dosyayı contenc/characters içine atın tüm değişikliklere evet diyin)

https://mega.nz/#!cyA3wBgK!LYC9euDdZflewnCV_LJ6IkrDCKeTwKcwXuBAUSEiuw0?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber (bu dosyayı contenc/data içine atın tüm değişikliklere evet diyin)

5.olarak:
    bu işlemleride yaptıktan sonra oyuna girip önceden açtığınız bütün kayıtları silip yeni bir kayıtla oyuna başlayabilirsiniz

NOT:Eski bir kayıtınız varsa yani emek verip baya bir ilerlediğiniz kayıt varsa o kayıtı silmeyin kaldıgınız yerden devam edin bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum.

İYİ OYUNLAR YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA :)

NOT 2 : admin kardeşler sizden ricam bu yorumu herkezin göreceği bi şekilde ayarlamanızdır çünkü bütün yorumları okudum ortalık curcunaya dönmüş vaziyetde o curcunada kafası karışanların sadece bu yazıyı okuyup sıkıntısını gidereceğine canı gönülden inanıyorum SAYGILARIMLA :)

• Ek olarak korsan kullananlar için paylaştığım link heralde engelleniyor
    google girin arama motoruna stardew valley son sürüm indir yazın ilk çıkana tıklayın sürümü v1.2.30 dur. saygılarımla
  • YardımSeverİnsan kullanıcısına yanıt
    Dostum bunun için şimdi üye olmuşsun emeğin var fakat buradaki herkes zaten son sürümü kullanıyor. Kimi steam kimi korsan. İkinci güncelleme bozmuyor. İkinci güncellemenin amacı ileride bazı dosyalar ingilizce üzerine yazıldığı için kontrol edilirken sorun çıkartıcak(çeviri konusunda). İkinci güncelleme de zaten ispanyolca yerine türkçe oluyor. İlerisi için lazım bir şey bu. Oyundan attıktan sonra onları indirmenin mantığını anlayamadım. Bu yaptıklarının hepsi tek klasörde yapılır. Şuan kendi dosyalarımı upload ediyorum. Sorunsuz olan. Zaten çoğu kişinin hatası kalmadı. Bundan sonra gelen arkadaşlarımız için tek dosyaya upload ediyorum ve hatası devam eden arkadaşlar için upload ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 1 Haziran 2017; 0:43:59 >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    seninkini bekliyorum hocam ben. Dosya doğrulama değil silip baştan indiriyorum oyunuda.
    ben 2.güncellemeyi yaptıktan sonra bendeki sorunlar düzelmedi o yüzden söyledim ve bir çok arkadaş sorunu devam ediyor zannettim kusura bakmayın bende kendimce böyle bir çözüm buldum herşey eksiksiz çalışıyor bu yöntemle onu anlatmak istemiştim.

10.gün oyundan atma festival sorunu fırın sorunu v.b herşeyi çözdüm gönül rahatlıyla oynuyorum sizlerin sayesinde tabikide ellerinize sağlık

siz daha iysini bilirsiniz başka bir vatandaşın sorunu çözülmesse benim yöntemi onlara söylersiniz gerçekten işe yarardır saygılarımla.
    Yok canım ne kusuru. 2. güncelleme zaten sorunlu.

2. güncelleme yayınlandığı zamanlar bazı sorunlar hala çözülmemişti, o yüzden sorunlu kaldı. Daha sonra kendimiz dosyaları konuda paylaşarak çözdük. O onu yapıyor bu bunu yapıyor, o bunu paylaşıyor bu bunu paylaşıyor, onun sorunu şu bunun sorunu bu derken karıştı zaten ortalık.

Asıl demek istediğim şey er ya da geç 2. güncellemeyi yüklemek zorundayız. İlerideki çeviri kontrolü için önemli bir şey.
    Hocam beklemedeyiz. Ne kadar kaldı uploadın bitmesine.
  • Content klasörünü silip indirdiğiniz content'i oyunun kurulu olduğu yere atın. N'olur n'olmaz yeni kayıttan başlayın. Eski kaydınıza çok emek vermişseniz de devam edin isterseniz. Test etmiş olursunuz en fazla.
    https://mega.nz/#!Gps3CIxa!kAYhUSToBjWhZY58amBRelhy12TPUgBvc27tSDlN1MA

İlk olarak tırpanı ve 10. günü test edip geri dönüş yaparsanız sevinirim. Ona göre mesajı düzenler, konu sahibine mesaj atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 1 Haziran 2017; 1:48:17 >
    Reis ne zamana upload eder kaç saat daha sürer bitmedimi hala?
    benimde 2.güncellemeyi yüklemem şart mı ben şuanda 2.güncellemeyi yapmadım ama sorunsuz bir şekilde oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

https://mega.nz/#!Gps3CIxa!kAYhUSToBjWhZY58amBRelhy12TPUgBvc27tSDlN1MA

Buyrun arkadaşlar. İlk olarak tırpanı ve 10. günü test edip geri dönüş yaparsanız sevinirim. Ona göre mesajı düzenler, konu sahibine mesaj atarım.

Oyunu silip yeniden indirmek gerekir mi? Yoksa content içine atsak direk olur mu?
    Şuan da sorun olmaz ancak oyun %100 çeviri değil. Herkese açık çeviri olduğu için bazı akıllı arkadaşlar google translate ile mantıksız cümlelere çevirmiş veya direk ingilizce cümleyi yazmış. Beta sürüm bittiğinde çıkan %100 çeviri yamayı ispanyolca üzerine ekleyecekleri için indirmen gerekli.
  • HainKostok157 kullanıcısına yanıt
    Content klasörünü silip yeniden atın.
    E o zaman oynamanın anlamı varmı ki? Kayıt dosyası sıkıntı olmasın sonra? Yani oynayıp bayağı ilerledikten sonra silip yeniden indirmem kayıt dosyasında sıkıntı yaratır herhalde.
  • HainKostok157 kullanıcısına yanıt
    Kayıt dosyası oyunun kurulu olduğu yerde tutulmaz. appdata/roaming/stardew valley içinde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 1 Haziran 2017; 1:51:31 >
    O zaman sıkıntı yok. Koyduğunuz dosya %95 oldu iniyor şu anda. Deneyip dönüş yapıcam. Ayrıca sizin koyduğunuz dosyayı kurdurtan sonra kayıtları silip yeniden mi açsam.
  • Maalesef düzelmedi. Tırpan ve oyundan atma sorunu devam ediyor. (Yeni kayıt üzerinde denedim.)
    peki teşekkürler kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.