Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemeden sonra oyunun hızı inanılmaz düştü. Fps berbat durumda , online oynayamıyorum. Biraz bakındım nette hızlandırmak için birkaç konfigürasyon denedim ama yok. Güncelleme öncesi çatır çatır oynadığım oyunu şu an oynayamıyorum maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

son güncellemeden sonra oyunun hızı inanılmaz düştü. Fps berbat durumda , online oynayamıyorum. Biraz bakındım nette hızlandırmak için birkaç konfigürasyon denedim ama yok. Güncelleme öncesi çatır çatır oynadığım oyunu şu an oynayamıyorum maalesef.

Hocam sorun güvenlik duvarı veya virüs programınızın engellemesinde olabilir.

Kendi adıma Kaspersky kullanıyordum internete bağlantısında sorun çıkıyordu. güvenilir listesine ekleyince sorunum hemen hemen düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

quote:

son güncellemeden sonra oyunun hızı inanılmaz düştü. Fps berbat durumda , online oynayamıyorum. Biraz bakındım nette hızlandırmak için birkaç konfigürasyon denedim ama yok. Güncelleme öncesi çatır çatır oynadığım oyunu şu an oynayamıyorum maalesef.

Hocam sorun güvenlik duvarı veya virüs programınızın engellemesinde olabilir.

Kendi adıma Kaspersky kullanıyordum internete bağlantısında sorun çıkıyordu. güvenilir listesine ekleyince sorunum hemen hemen düzeldi.

Cevap için teşekkür ama oyunda bir sorun var , bağlantı hızı iyi durumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünkü güncellemeden sonra hız düştü cidden ama baktım oyun ayarlarına meğer otomatik olarak ayarlarımı yükseltmiş, dilerseniz ayarları kontrol edin. Eski haline çevirince yeniden normale döndü hız.
  • Yeni sistem rezalet olmuş, her oyunda kasıyor, üstelik ayarlarım aynıyken. Ayrıca o chat bölümü nedir ya, arada başka arkadaşlarım yazıyor tam o sırada bir kaç kişi online - offline oluyor, o uyarıları da chat bölümüne uyarı olarak koydukları için yeni gelen mesaj kayboluyor. 2 gün içinde kaç kişi "neden cevap yazmadın?" diyerek bozuldu. Nerden çözeriz bunu yahu, chat bölümünde x kişisi offline oldu, y kişisi online falan yazıp duruyor. Banane abi kim offline online olmuşsa, zaten o adamları yan menüden görüyoduk chat te ne işi var bu adamların?
  • yeni arayüz gerçekten gereksiz olmuş ciddi anlamda.chat sistemi eskisi gibi kalsa yine bi nebze daha iyi olabilirsmiş..
  • Yeni oyunun kutu içi ne var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten spoiler içerir... Merak edenler tartışmak isteyenler için uyarıyorum o yüzden baştan. Oyun daha çıkmadan tadı falan kaçar. İstemeden de olsa ben de maruz kaldım da...
    googleda daha yeni legacy of void yazdım. CD Key fiyatlara falan bakacaktım onları daha yazamadan Kerrigan dies yazdı. Azını kırıyım deidm ben böyle işin. Bi deli kuyuya taş atar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmuco26

Gerçekten spoiler içerir... Merak edenler tartışmak isteyenler için uyarıyorum o yüzden baştan. Oyun daha çıkmadan tadı falan kaçar. İstemeden de olsa ben de maruz kaldım da...

Hocam daha oyun piyasaya çıkmadan öyle bir spoiler olacağınız zannetmiyorum. Oyunun gelişmesine göre de dediğiniz şeyin olacağını da zannetmiyorum.

Ama en önemlisi oyun daha çıkmadan böyle bir şey ortalığı karıştırmak için veya kandırmak amacıyla söylenmiş olabilir.
  • Hocam bence gercek degildir bu daha oyunun gorevleri bile tam olarak oynanamiyorken bunu soylemek imkansiz.ustteki arkadasa katiliyorum.

• nisanın 20 si değil mi arkadaşlar piyasaya sürülme tarihi?
  • fps sorununu çözebilen var mı?

internetten variables.txt dosyası falan baktım , yüklüyorum , en düşük çözünürlükte bile savaş anında 3-5 fps lere düşüyor inanılmaz berbat bir durum. Resmen çalışan oyunu bozdu adamlar güncelleme ile.

eskiden shaders medium hiç sorun yaşamadan oynuyordum. Şimdi herşey low iken dahi oynanamaz hale geldi. Bir gariplik var bu işte .

Çözen varsa bana da haber versin hayrına lütfen.

sistem asus 61vn ekran kartı nvidia 240m 1 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

nisanın 20 si değil mi arkadaşlar piyasaya sürülme tarihi?

Yok hocam.

Tarih = November 10, 2015 ====>>> 10 Kasım 2015
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yakkr

nisanın 20 si değil mi arkadaşlar piyasaya sürülme tarihi?

Yok hocam.

Tarih = November 10, 2015 ====>>> 10 Kasım 2015

eğer öyleyse süper olur :) oyunu kutusuyla almayı düşünüyorum, bizdeki tedarikci siteler hep o tarihleri ön görmüş te :(
  • yakkr kullanıcısına yanıt
    Eğer standart sürüm alacaksanız kutusuyla alacağım diye beklemeyin derim. İnternet üzerinden Battle netten almak daha iyidir. kargo ücreti ve bekleme derdinden kurtulursunuz. Benim tavsiyem bu yöndedir.
    İyi Forumlar.

• quote:

Eğer standart sürüm alacaksanız kutusuyla alacağım diye beklemeyin derim. İnternet üzerinden Battle netten almak daha iyidir. kargo ücreti ve bekleme derdinden kurtulursunuz. Benim tavsiyem bu yöndedir.
    İyi Forumlar.

galiba öyle yapacağım, teşekkürler iyi forumlar...
  • quote:

fps sorununu çözebilen var mı?

internetten variables.txt dosyası falan baktım , yüklüyorum , en düşük çözünürlükte bile savaş anında 3-5 fps lere düşüyor inanılmaz berbat bir durum. Resmen çalışan oyunu bozdu adamlar güncelleme ile.

eskiden shaders medium hiç sorun yaşamadan oynuyordum. Şimdi herşey low iken dahi oynanamaz hale geldi. Bir gariplik var bu işte .

Çözen varsa bana da haber versin hayrına lütfen.

sistem asus 61vn ekran kartı nvidia 240m 1 gb

Soruma cevap vereyim belki yardımı dokunur. Son güncellemeden sonra nedense battle.net ana sayfada settings bölümünde oyun ayarı 32 bit çalıştır tiki kapalı gelmiş. Sorunun kaynağı bu. Tip işaretleyince oyun hızı eski haline döndü.

• eğer yaşadığınız yerde dr tarzı mağazalar varsa kutulua lmak daha mantıklı bence koleksiyon için
  • StarCraft 2: Legacy of the Void Launch Trailer

• Oyun çıkışı ertelendi mi ? D&R da 30mart yazıyor ön sipariş ?

• 
Sayfa: önceki 691692693694695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.