Şimdi Ara

StarCraft II [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.164
Cevap
34
Favori
580.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bozulma oyundamı yoksa sadece arayüzdemi arayüzdeyse bende de var sanırım oyunun cok eski olmasından :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: baarha

bozulma oyundamı yoksa sadece arayüzdemi arayüzdeyse bende de var sanırım oyunun cok eski olmasından :D

Arayüzde de var oyunda da. Ancak işyerimdeki pc de sorun yok ve neredeyse aynı özellikteler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

bozulma oyundamı yoksa sadece arayüzdemi arayüzdeyse bende de var sanırım oyunun cok eski olmasından :D

Arayüzde de var oyunda da. Ancak işyerimdeki pc de sorun yok ve neredeyse aynı özellikteler.

İşyerindeki bilgisayarda Windows XP, evdekinde Windows Vista veya 7 mi kurulu?
  • quote:

Oyundayken alt+tab ile masaüstüne geçildiğinde bende de yapıyor.
  • ne güzel ya sc oynayanlar hala var ben de uzun aradan sonra 2 hafta önce falan başladım 4 kişilik bir haritada 2 kişiyi yenmek için epeyi uğraştım hariya göre muamele çekiyorlar resmen :D
  • dün bende 1v7 attım normal hunter mapinde. Gene yendim yaa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

quote:

İşyerindeki bilgisayarda Windows XP, evdekinde Windows Vista veya 7 mi kurulu?

Sorunu buldum.1.6 lı yamasında sorun yapıyor nedense.
    1.5 li yamasında sorun yok.
    Bu arada Starcraft gibi bir oyun hdd den silinmez asla. Hiç bir strateji oyunu bana Starcraft'taki o tok vuruş hissini asla veremedi. Hatta yere göğe sığdıramadığım Warcraft III dahi o tokluktan yoksun.Protoss'ların tıkır tıkır vurmalarına hala hasta oluyorum. Zerg'lerin tokur tokur darbe sesleri ve Terranların o marinelerinin makineli silah sesleri hala en iyisi bence. Daaaddadadaaaaaadaaa Daaaddaadadaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorceress -- 22 Aralık 2009; 15:07:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazygamer_wb

dün bende 1v7 attım normal hunter mapinde. Gene yendim yaa :)

game type neydi? free for all olmasın ben de 1 vs 7 melee typeda dediğin haritada denedim oyunların yüzde 30unda 7. 8. işçi üretiminde gelirken diğerlerinde ezile ezile yenildim 1 vs 7 melee modda hilesiz yenmenin bu haritada imkansız olduğunu düşünüyorum ?? hadi ilk saldırıyıda tuttun 2. saldırı kesin yok eder
  • Oyunun 2010'un ikinçi çeyreğinde çıkaçağı belirtilmiş. Kaynak nedir arkadaşlar? Ben 2011'in başını bile bulabilir düşüncesindeyim.
  • quote:

quote:

game type neydi? free for all olmasın ben de 1 vs 7 melee typeda dediğin haritada denedim oyunların yüzde 30unda 7. 8. işçi üretiminde gelirken diğerlerinde ezile ezile yenildim 1 vs 7 melee modda hilesiz yenmenin bu haritada imkansız olduğunu düşünüyorum ?? hadi ilk saldırıyıda tuttun 2. saldırı kesin yok eder

yok normal 1v7. free for all değil :) izlerim diyorsan şimdi oynayıp replay alayım izle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazygamer_wb -- 28 Aralık 2009; 11:47:52 >
  • çıktımı oyun ya
  • quote:

quote:

quote:

yok normal 1v7. free for all değil :) izlerim diyorsan şimdi oynayıp replay alayım izle :)

gerçekten memnun olurum dört gözle bekliyorum .. oyun kendisi replay verebiliyor mu bu arada başka bir şeyle mi alacaksın.. oldu da alamazsan ilk 5 dakikalık taktiğini yazadabilirsin ciddin cok merak ettim umarım terrandır

• tabiki alıyor. oyun bittikten sonra replay kaydetme ekranı gelir. ama eger gene alamazsan lastreplay.rep diye dosya halinde kaydeder.
  • BroodWar'ı battle netten oynayan varsa takılalım arada :D...
    3x3 hunter maçlar sarıyo baya...
  • quote:

tabiki alıyor. oyun bittikten sonra replay kaydetme ekranı gelir. ama eger gene alamazsan lastreplay.rep diye dosya halinde kaydeder.

replayinizi bekliyorum 4 gözle yapabilirseniz terranla
  • baba protosla raşmı yapıyosun ?? 7ırka ?? bende deli oynarım bunu
  • hunter haritasında oyunu kitlemiştim bende çok süper bir harita minerali fulluyorsun map editorden bütün herkesi zerg yapıyorsun kendin dahil savunmanıda lurker artı havaya ateş eden kulelerden yaptınmı kitlenip kalıyor ama arkaşdaşın dediği gibi 7 ye 1 orjinal haritada oyunu kazanmanın imkansız olduğunu düşünüyorum...
  • 1vs7 ancak big game huntersda kazanılır
    o da terran yoksa karşıda

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

BroodWar'ı battle netten oynayan varsa takılalım arada :D...
    3x3 hunter maçlar sarıyo baya...

Battle netteyim oynayalım ama ben baya bir deneyimsizim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.