Şimdi Ara

starcom adsl modem ayarı acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncedende kulanmakta olduğum starcom adslrouter2 markalı modemime kardeşim reset atmış!Şimdi bunun ayarlarını nasıl yapıcam driver/cd bulunmamakta internette biraz dolaşıp baktım arayüz ayarlarına ama yapamadım galiba ben yazılanları şimdi sizden yardım bekliyorum!

not:modem önceden (reset atmadan önce) takıp çalıştırmıştım yani herhangi bi ayar yapmadım!

bu modem arayüzü:

http://imageshack.us/photo/my-images/259/starcommodem.jpg/

• öncelikle modem i eternet ten bağla o zaman driver istemez intewrnet tarıyıcıya 192.168.1.1 yaz ve enterle
    açılan pencerede yukarıdaki sekmelerin hepsinin resmini koy ayarı tarif edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

öncelikle modem i eternet ten bağla o zaman driver istemez intewrnet tarıyıcıya 192.168.1.1 yaz ve enterle
    açılan pencerede yukarıdaki sekmelerin hepsinin resmini koy ayarı tarif edelim

bu resmi öyle yaparak koydum zaten!

bak bu da ağ paylaşım merkezi kırmızı çarpı olan yerde bağlantı yok diğer networkla pc arası var ancak network internet arası bağlantı yok gözüküyor!
    Tanıla ve onar dediğimde ağ bağdaştırıcınızı sıfırlayın dio sonrada windows çözüm bulamadı diyor!
    resmi internettten aldım kırmızı çarpı çektiğim yerde bağlantı yok...

• up! Acil konu arkadaşlar şu anki kullandığım modem emanet yani geri verene kadar düzeltmem lazım sorunu lütfen yardımcı olun!
  • bu şekilde olması normal çünkü modem resetlendiği için servis sağlayıcıdan alınan k adı ve şifre modem e tanımlı değil doğal olarak modem in ıp alamıyor
    ilşk resimde de görürsün ıp 0.0.0.0. olarak tanımlı
  • peki nasıl düzelticem?
    modemin ıp almasını nasıl sağlarım!
  • bi siteden buldum ayarları sekmelerden wan a tıkla
    ve ayarlar bu şekilde olmalı

WAN Ayarları
    VPI = 8
    VCI = 35
    Service Category = UBR Without PCR
    Connection Type = PPP over ATM (PPPoA) VC/MUX veya PPP over Ethernet (PPPoE) LLC Encapsulation. protokol pppoa yada pppoe dir yine servis sağlayıcıdan alınır
    PPP Username = Kullanıcı Adı servis sağlayıcıdan alınır
    PPP Password = Şifre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

up! Acil konu arkadaşlar şu anki kullandığım modem emanet yani geri verene kadar düzeltmem lazım sorunu lütfen yardımcı olun!

up!
  • quote:

bi siteden buldum ayarları sekmelerden wan a tıkla

WAN Ayarları
    VPI = 8
    VCI = 35
    Connection Type = PPP over ATM (PPPoA) VC/MUX veya PPP over Ethernet (PPPoE) LLC Encapsulation. protokol pppoa yada pppoe dir yine servis sağlayıcıdan alınır
    PPP Password = Şifre

hemen deniyorum!

@zeki1981 teknik yardım bölümünü şöyle bi gezdimde herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun çok saol!
  • quote:

Orijinalden alıntı: s@K@t

quote:

bi siteden buldum ayarları sekmelerden wan a tıkla

WAN Ayarları
    VPI = 8
    VCI = 35
    PPP Password = Şifre

hemen deniyorum!

@zeki1981 teknik yardım bölümünü şöyle bi gezdimde herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun çok saol!

Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir
    rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.