ya şimdi gerçekleri konuşmak gerekirse starbucks denen yer çok gereksiz. yok mokaymışta efendime söyliyim frapiçinoymuşta bilmem ne.
geçen bi alışveriş merkezine gittik. arkadaş starbucksa gidelim bi dedi. yemek yiyorduk. çocuğa dedim ki şimdi starbucksta evden macbook unu alıp internete girmek için gelenler vardır dedim. güldü geçti. çok elit yer ya orası hani çok yüksek mertebe felan. aşmış herifler. neyse gittik. 2 tane kadın 25-30 yaşlarında. önlerinde macbook air (11'' birde) hani macbook olsunda ekranı olmasın felan havalarındalar. ellerinde de pembe kılıflı beyaz iphone 4 ler. allah dedim cezanızı vermesin pijamalarıyla gelmişler birde.
çok gereksiz ama işte çok elit yer felan ya gitmeyeni dövüyorlar burada. memur kenti canım.
Yav he hee
Starbucksta gelip bşy içermisiniz diye sormuyolar o yüzden bizde arkadaşla karşı kahveciden 1 tl ye kahve alır gider orda içerdik. Sırf içerisi sıcak ve internet var diye. Kimsede bşy demezdi :D
:D para israfı valla hiç gerek yok...
çok elit moda biryer değil cinsmisiniz olum siz bildiğin kaveci işte, girersin kahveni alırsın oturursun. Neyin kompleksine giriyorsunuz anlamadımki. Macbookla gelmiş hehe ya neyle gelecekti, elinizin altındaki laptopı evde görüntü olsun diyemi alıyorsunuz siz?
Hayatımda hiç satır buksa gitmedim mekdanılsa gitmedim bugur kinge gitmedim.
Türk sermayesi olmadığı için desteklediğimi söyleyemem fakat zamanında haftada 3-4 gün bazen 5 gün gittiğim olurdu. Mocha'nın müptelasıydım diyebilirim. Ürünleri gerçekten çok kaliteli ve tadları çok güzel. İşte biraz amerikan havası var yok efendim isim yazdırma falan Artık pek gitmiyorum arada bir canım kahve çekerse o da belki. Ama dediğim gibi güzeldir ürünleri adamlar işini iyi yapıyorlar. Öyle ön yargıyla yaklaşma denemekten zarar gelmez bence. İnsan her şeyi görüp tadıp yaşamalı bence. ( Zararlı şeyler hariç )
Aynen. Geçen benim hatun arkadaşları falan yemek yiyelim dediler nerede yiyelim falan derken burgera gidelim muhabbeti oldu. Benim hatum bilir oradan hiç yemek yemediğimi sen ne yicen dedi her zaman ki gibi dedim. Ortama ayıp olmasın diye gittim oturdum onlar yedi kalktık gittim kendime şöyle en kralından 2 ekmekli içi dışı tam dolu bi tavuk döner yanında da şalgam içtim yaptırdım arabada yedim. Sevmiyorum birader sevmicem de burjuva tayfasını ! Ezikliğimden değil onların ezikliğinden
quote:
Orijinalden alıntı: timeless
çok elit moda biryer değil cinsmisiniz olum siz bildiğin kaveci işte, girersin kahveni alırsın oturursun. Neyin kompleksine giriyorsunuz anlamadımki. Macbookla gelmiş hehe ya neyle gelecekti, elinizin altındaki laptopı evde görüntü olsun diyemi alıyorsunuz siz?
Macbook air yazmış bide yani dışarda kullanım amacli bi cihaz mobil olarak. Bildigin diger markalarin netbook diye tabir edilen bi cihaz. Konuyu acan arkadasda aşşagılık kompleksi var bence. Kendi yapamadıgı şeyleri şaçma buluyor
quote:
Orijinalden alıntı: God Loves Ugly
quote:
Orijinalden alıntı: 'ressam
Aynen. Geçen benim hatun arkadaşları falan yemek yiyelim dediler nerede yiyelim falan derken burgera gidelim muhabbeti oldu. Benim hatum bilir oradan hiç yemek yemediğimi sen ne yicen dedi her zaman ki gibi dedim. Ortama ayıp olmasın diye gittim oturdum onlar yedi kalktık gittim kendime şöyle en kralından 2 ekmekli içi dışı tam dolu bi tavuk döner yanında da şalgam içtim yaptırdım arabada yedim. Sevmiyorum birader sevmicem de burjuva tayfasını ! Ezikliğimden değil onların ezikliğinden
Mükemmel sıcacık Türk lezzeti döner duruken kapitalistlerin oyununa gelmem
Not:Lokanta işletiyorum
arkadaş gidenlerden rahatsız oluyorsun diye mekana gitmeyecek misin..
örnek; stadyuma gidiyorsun 50 bin kişi var 50 bin çeşit insan var sırf 50 tanesinin hareketleri sana ters geliyor diye mesela oraya da mı gitmeyeceksin..
stadyuma maçı izlemek için gidiyorsan starbucksa da kahveni içip hoş sohbet muhabbet güzel bir ortam için gidiyorsun bu kadar basit
adamlar zamanında kahvehane mantığını türklerden çaldılar şimdi gelip starbucks diye tekrar satıyorlar.
Beyler hayatımda hiç Starbucks'a gitmedim la. Eğer olurda biriyle gidersek ne içilir şöyle adam gibi birşey söyleyinde rezil olmayalım.
Starbucks da internet mi vardı la? Anaa boşuna o kadar zaman ot gibi oturduk desene.
şimdi şöyle birşey var doğruya doğru Starfucks Kahve Dünyası'ndan daha güzel ama ürünleri bir Robert's Coffee'nin ürünleri kadar güzel değil ayrıca gidiyormuyum tabii ki gitmiyorum genelde tercihim kahve dünyası (genç turkcell olayı) beni o kadar elit ortamlar sıkıyor boğuyor
Bizim aşağıda atm tarzı kahve makinası var. 1 tl yi atıyorum. Sıcak çikolata veriyor. Kahve 75 kr. Ooh miss gerçi biraz pahalı gibi ama olsun
O özentileri geç.
Ben Starbucks'a giderim. Niye biliyor musunuz, bir kahve aldığınızda istediğiniz kadar oturuyorsun. Kordon'da oturduğumda özellikle yoğun saatlerde zırt pırt garson başıma dikiliyor. Para vermeyeceksen daha fazla, kalk git demeye getiriyor. Bir müşteri olarak rahatsızım.
İsmini değiştirip üçü bir arada kahveyi Kordon'da 8-10 liraya iteleyen bile var. Starbucks'ta bu yok en azından. Evet, bazıları elit bir mekan havası vermeye çalışıyor; ama Starbucks iyidir iyi.
bu konuyu açan 6456457457. kişisiniz. tebrikler.kapitalizme çok büyük bir darbe vurdunuz.alan memnun veren memnun.
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
Beyler hayatımda hiç Starbucks'a gitmedim la. Eğer olurda biriyle gidersek ne içilir şöyle adam gibi birşey söyleyinde rezil olmayalım.
white chocolate mocha iç. diğer kahve çeşitlerini de denedim ama tek hoşuma giden bu oldu.
La kahve içmediğim için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi