Şimdi Ara

Starbucks vs Nescafe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İş yerinde bir arkadaşım var. Sürekli "Kahve olmadan asla güne başlayamam. Hele Starbucks olmasa ne yapardım asla bilmiyorum. Hatta ev ararken Starbucks'a yakın olmasını gözettik" diyor. Ben de Starbucks'tan içerim ama öyle bir sevdam yok. Yakında başka bir kahveci olsa da oradan alırım dert etmeden. Ama bu arkadaş Starbucks olmadan asla yaşayamam modunda. Cuma günü kendi kahve alırken bu arkadaşa da sordum ister mi diye. O da teklifimi memnuniyetle kabul etti. Ama ben Starbucks'tan sadece kendime latte aldım ve ona Simit Dünyası'ndan sütlü Nescafe aldım. Fazladan boş Starbucks bardağı alıp onun içine koydum Nescafe'yi. Sonra arkadaşa verdim. Çok teşekkür edip bir yudum içti ve tükürdü. "Bu ne bulaşık suyu gibi!" dedi. İçini açıp baktı. "Süt bozuk galiba. Kusura bakma içemeyeceğim" dedi. Ben de "Allah Allah benimki normal ama herhalde bir yanlışlık oldu" falan deyip geçiştirdim kadını.

Demek ki rol yapmıyormuş.

• Ne starbucks ne nescafe Türk kahvesi
  • Nescafe ve türevlerinin kazanabileceği bir versus yok.
  • Taft kahve içmemişlerin kahveden bahsetmesi ne bileyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güldürdün.

Yaklaşık 4 yıl barista olarak çalışmış olmama rağmen kahve ile o kadar aram yok. 3. nesil kahvecilikten hiç anlamıyorum zaten. French presste demlenen filtre ile 3. nesil alet edevatla demlenen filtre kahve arasındaki tat farkını alamıyorum ben. Ya popülerlikten dolayı millet çok kasıyor kendini, ya da benim ağzım bozuk. İşte suyun sıcaklığı şu kadar olacak, kahveye suyu gezdirip 30 saniye bekleyeceksin ki aroması otursun kahve çöksün falan filan bir sürü formalite var.
    Gerçekten ben kahve gurmesiyim diyen var mı şu forumda merak ediyorum.
    Sınav zamanı zoraki nescafe içiyorum ama gerçekten kahve denmez yani bunlara. En azından french press alıp kendiniz filtre kahve yapın aradaki tat farkını anlarsınız. Nescafeyi kahve olarak saymıyorum ben.

• O arkadas beyaz yakali plaza calisani degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek kahveyi tadmış birisi için nescafe hiç bir kıyaslamada kazanamaz nescafe insan sağlığı için son derece zararlı bir ürün çok net.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    STARBUCKS KAHVE TARİFİ
    14 yıl önce açıldı
    Nescafe mi Jacobs mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın s.bucks da hangi kahveyi içiyor bilmiyorum ama nescafe ile filtre kahveler arasında dağlar kadar fark var.
    Anlamaması imkansız
  • Moka pot kullanıyorum ben.Kahve dünyasından 20liralık kosta rika kahve çektiriyorum 2hafta götürüyor beni.Genelde americano şeklinde yapıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o güzeller güzeli bayan arkadaşına neskayfe almaya utanmıyormusun

• Starbucks vs Nescafe
  • Kahve sevmeyen bir ven miyim ya 😏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten starbucku bu fanatikler yaktı. Ondan sonra da starbucks da bir kahveye 20 tl vermemciler türedi (hayır 20 tl kahve yok zaten)
    Gitmek ya da gitmemek bir ayrıcalık değildir arkadaşlar. Altı üstü kahveci. 1600 lerden beri bu topraklarda kahve içilliyor lütfen kendinize geliniz.

Ayrıca starbucksun kahvesi iyi değil. Ortamı iyi. Güzel kahve içmek istiyorsanız harman olmayan butik farmlardan alınmış organik çekirdenten demleme yapan harika yerel kahve dükkanlarımız var orayı deneyin. Yahut kendiniz demleyin.http://coffeedepartment.co/ in "pineapple" çekirdeği bir harikaydı ancak diğer çekirdekleri de çok güzel. Bir kez zift gibi olmayan kahve içmeye alışınca starbucksun kömür aromalı kahvelerini sevmiyrosunuz. (ancak starbucku severim benim lovemarkımdır. Hangi şehre giderseniz size sıcak mekan + internet + priz sağlar Isterseniz de kahve içebilirsiniz. Salataları da fena değil)

tüm sorun suyunu çıkaran bunu bir ayrıcalık sanan duyar kasıcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 25 Mart 2019; 9:6:20 >

• Heyea kullanıcısına yanıt
    third wave ile french press arasındaki tat farkini fok baliklari bile ayirabilir. seni kim barista yapti ki?

• hocam nescafenin çamur tadıyla starbucks kahvesini ayırt edemeyen adamın ağzına bir baktırmak lazım

yerden bir avuç kum alın üzerine su şeker ve süt tozu ekleyin buyrun size nescafe
  • honnava H kullanıcısına yanıt
    Bulasikciliktan baslayarak barista oldum ben. Egitim falan almadan deneyerek öğrendim. 3. Nesile dair bisey bilmedigimi söylemiştim zaten, ama istesem hepsini ogrenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 25 Mart 2019; 13:27:18 >
  • Nescafe Gold Bio tek gecerim.

Starbucks kahveleri guzel amma velakin gereksiz pahali. Bir de Americano / Expresso / Cappucino vb haricinde kokteyl gibi olan varyantlardan alirsaniz mesela Java Chip Chocolate yada Lime Mint, adamlar buzu dolduruyor, icecek namina bir sey vermiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

Bu dayıyla aynı fikirdeyim...

Üstelik 1kg rize turist çayı ile bir paket kahve rahat 2 ay yetiyor bizim eve yaklaşık toplam 30 lira...

Yemişim sitarbaksı, hayatımda hiç gitmedim... Duyduğuma göre dünyanın da parasını alıyolar...

• Starbucks pahalı falan değil senin paran aşırı değersiz.
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    anladim iyi gunler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.