Şimdi Ara

starbucks^ versus my coffee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir bu teenager genclerin illa kahvelerini starbucks ta icmesidir kardesime anlatamadim aynisini bn evse yapiyorum kendisi bayiliyor ice olan her ceside yanliz evde yapiyoruz diye istemiyor illa 15 tl vericez seytan diyo al o buz kirici mikseri neyse ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Starbucks'a veya Kahve Dünyasına gidenlerin, o mekanların kahvelerine bayıldıkları için gittiklerini sanmıyorum. Bu tip mekanlar arkadaşla birlikte oturup konuşmak için en ideal mekanlardan, sebebi bu.

• Bırak kendi başına takılsın, parası varsa gider kendi harcar. Paralıyorsanız da o zaman bunu yazarak hatayı sen yapıyorsun demektir.
  • starbucksın birtek caramel mochası iyi başka yerde o tadı alamıyorsun gerisi hikaye gidenlerin %80i özenti zengin çocukları.15 20 lira bir kahveye verilir mi ne kadar kolay kazanıyorlar parayı kimbilir
  • Büyük boy chai tea latte alıyorum 6.5 lira oturuyoruz arkadaşımla. Bir kafeye gidiyorum ortamı kalabalık çok ses var , ilgilenen eden yok içeceğin şey belli bi limonata alsam 5 lira üstelik o limonata bitince adama "s.... git" der gibi bakıyorlar ya da çay vermeye çalışıyorlar falan.
  • Aynen oyle arkadaslar anlamis degilim insanlarin kazandigi gunluk paralari kahvelere veriyorlar yazik

• oturup konuşmak için senin evine gelmelerini istiyorsan başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oturacak baska yerlerdr var

• ya bende hiç sevmiyorum starbucks a falan gitmeyi ama şimdi bir gerçek varki adamlar ordaki atmosferi iyi yapmış
    yani çok nezih bir yer oluşturmuşlar
    üstelik biraz farklı bir kültür yani bi kaç sene öncesine kadar bağdat caddesi dısında pek yerde öyle sırf kahve içilen mekanlar yoktu
    insanlarda merak ediyorlar kendilerini şımartıyorlar işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Starbucks'a veya Kahve Dünyasına gidenlerin, o mekanların kahvelerine bayıldıkları için gittiklerini sanmıyorum. Bu tip mekanlar arkadaşla birlikte oturup konuşmak için en ideal mekanlardan, sebebi bu.

Nargile kafeler kadar iyi olamaz. Alacaksın nargileni eline, geçeceksin köşeye bir yandan sohbet bir yandan nargile. Canım çekti ha.
  • ne kahve severim ne de çay. işyerindeki arkadaşlarım starbucks ı sevdikleri için öğle aralarında onlar giderse bende giderim. varsa yoksa nar suyu üzüm suyu takılıyom. bide şu fırapuçiğno denilen milkşeyk tarzı şey.
  • starbucks gibi öyle entel mekanlara hiç gitmedim daha mc donalds'a da hiç gitmedim burger king'e de 4-5 kez filan gittim. Ne gerek var anasini satim o kadar zengin miyiz biz bi kahveye içeceğe o kadar para verecek kadar. Gidersin nargile cafeye alırsın nargileni çayını sohbet muhabbet oh dahası var mı ?
  • starbucks gibi öyle entel mekanlara hiç gitmedim daha mc donalds'a da hiç gitmedim burger king'e de 4-5 kez filan gittim. Ne gerek var anasini satim o kadar zengin miyiz biz bi kahveye içeceğe o kadar para verecek kadar. Gidersin nargile cafeye alırsın nargileni çayını sohbet muhabbet oh dahası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divided We Stand

starbucks gibi öyle entel mekanlara hiç gitmedim daha mc donalds'a da hiç gitmedim burger king'e de 4-5 kez filan gittim. Ne gerek var anasini satim o kadar zengin miyiz biz bi kahveye içeceğe o kadar para verecek kadar. Gidersin nargile cafeye alırsın nargileni çayını sohbet muhabbet oh dahası var mı ?

Helal olsun sana ayni sekilde dusunuyorum

• bosverin 15 tl vermeyi gelin bn size 450 kurustan hizmetin dahil 1.5 tl ye buyuk boy kahve yapiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.