Şimdi Ara

Starbucks'ta fiyatlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
98
Cevap
2
Favori
50.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın DH...Kahveye pek meraklı olmadığım için gitmedim şu starbucks denilen yere..Biraz apaçi mekanı biliyorum ama gidenler çok güzel filan diyor...Gitmeden sorayım dedim acaba fiyatlar nasıl?Ne içmemi önerirsiniz?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

• fiyatlar cok ucuzmuş sudan ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

fiyatlar cok ucuzmuş sudan ucuz
    cappucino iç 4 lira mıydı neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

cappucino iç 4 lira mıydı neydi

Alıntıları Göster
    gibi ve apaçi yeri değil

• quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazma

gibi ve apaçi yeri değil

404 - Not Found
  • quote:

Orijinalden alıntı: semidos

gibi ve apaçi yeri değil

Alıntıları Göster
    Eğer mecbur değilsen hiç gitme tavsiye etmem.Evde yaptığın kahvenin yanında + olarak çikolatalı kaşık gibi göz boyayan şeyler getiriyolar ve fazla para alıyolar.Hiç uğrama derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazma

gibi ve apaçi yeri değil

404 - Not Found

Alıntıları Göster
    Uzun zamandır gitmiyorum yanlış hatırlamıyorsam 5 ile 8 lira arası fiyatlar(1 kaç tl fazlada olabilir). Frappuccino'yu tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mcdonalds'ta maxipuan geçiyor mu?
    12 yıl önce açıldı
    BİM VE A101 MAĞZA AÇILIŞLARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartthy

Uzun zamandır gitmiyorum yanlış hatırlamıyorsam 5 ile 8 lira arası fiyatlar(1 kaç tl fazlada olabilir). Frappuccino'yu tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Apaçi yeri falan değil saçmalamayın. Ama fiyatları tuzludur biraz ona göre. Tek bardak portakal suyu 5tl idi en son. Kahveler hakkında fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_catcher

Apaçi yeri falan değil saçmalamayın. Ama fiyatları tuzludur biraz ona göre. Tek bardak portakal suyu 5tl idi en son. Kahveler hakkında fikrim yok.

Alıntıları Göster
    Benim ekonomik durumuma göre gayet pahalı.
    Tamam kahveleri ve diğer ürünleri güzel olabilir ama benim bir kahveye verebileceğim maksimum para 3 liradır.
    Hani arkadaşlarla bir hafta nsonu falan gidilebilir ama daimi olarak oradan kahve içemem.
    Bu kadar uzatmama gerek yoktu aslında.Biz fakiriz lan.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

Tamam kahveleri ve diğer ürünleri güzel olabilir ama benim bir kahveye verebileceğim maksimum para 3 liradır.
    Hani arkadaşlarla bir hafta nsonu falan gidilebilir ama daimi olarak oradan kahve içemem.

Alıntıları Göster
    white chocolate mocha grande caramel sos eklet 8.5 tl frapler soğuk olduğu için şu anda önermem ama white mocha gerçekten güzel fiyatlardA 7.5 filan genelde caramel sos eklediğin için 8.5 oluor ama mocha tam fiyatı ne kadar hatırlamıyorum zaten gittiğinde kasiyerin arkasındaki tabloya bakarsan orda herşey yazar.(grande orta boy oluyor tall grande venti olmak üzere üç boyu var tall çok küçük ama grande yeterli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeO91 -- 20 Kasım 2009; 12:54:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

Alıntıları Göster
    Pahalıdır. Ekonomik durumun çok iyi degilse çok fazla gitmemeni öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: LeO91

white chocolate mocha grande caramel sos eklet 8.5 tl frapler soğuk olduğu için şu anda önermem ama white mocha gerçekten güzel fiyatlardA 7.5 filan genelde caramel sos eklediğin için 8.5 oluor ama mocha tam fiyatı ne kadar hatırlamıyorum zaten gittiğinde kasiyerin arkasındaki tabloya bakarsan orda herşey yazar.(grande orta boy oluyor tall grande venti olmak üzere üç boyu var tall çok küçük ama grande yeterli)

Alıntıları Göster
    apaçi değilde özenti yeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

Alıntıları Göster
    cikollatalı freppacino al iyidir orta boy ay 6.50 fl ntutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelkiDegismenLazim

cikollatalı freppacino al iyidir orta boy ay 6.50 fl ntutar

Alıntıları Göster
    Hayatımda bir kere bile oturup orada bir şey içmedim.
    Sadece geçen sene Taksim'de yaptığım asker eğlencemden sonra zil zurna olan asker arkadaşımı Sıtarbaks tuvaletinde yaklaşık 45 dakika kusturmaya çalıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

özenti değilde zengin yeri

bu kadar basit abicim bende gitmiyorum ama zengin insanlar daha çok gidiyo taş gibin hatunlarda eşlik ediyo bu kadar basit olayı kişisel algılamadan kıskanmadan düşünelim... bende para yok gidemiyorum hatunda yok gene gidemiyorum napalm adamlar şanslı doğmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Hayatımda bir kere bile oturup orada bir şey içmedim.
    Sadece geçen sene Taksim'de yaptığım asker eğlencemden sonra zil zurna olan asker arkadaşımı Sıtarbaks tuvaletinde yaklaşık 45 dakika kusturmaya çalıştım.

Alıntıları Göster
    macchiato iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skymarc

macchiato iç

Alıntıları Göster
    Apaçi yeri mi ? Çok merak ediyosan git bak nasıl bir yer sor fiyatları. Bu kadarda korkak yaşamayın hayattan.

Tavsiye istersen ; karamelli frapaçino iç , kendine gel biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 20 Kasım 2009; 13:42:19 >
  • quote:

Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş.

Kardeş ne apaçi yeri, ne de özenti yeri bence. Kendi kendine zenginlerin buluşma noktasıdır. Tamam fiyatları pahalı olabilir. Onların da kendine göre fiyatları var. Starbucks sadece Türkiye'de değil ki!! Diğer tüm yabancı ülkelerde mağazaları var. Çok sevilen bir mekan. Dünyadaki tek akıllı siz değilsiniz orada kahve içmemekle. Ayrıca herzaman içinde bulunduğunuz durumdan sıyrılmak için bazen böyle yerlerde takılmak gerekiyor. İnsanların ne durumda olduğunu, ve biraz olsun farklı insanlar görmek için. O yüzden yok çok pahalı, yok tikky, yok apaçi deyip de SAÇMALAMAYIN. Türk insanında nedense Starbucks'a karşı bir karşı düşünce var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

quote:

Kardeş ne apaçi yeri, ne de özenti yeri bence. Kendi kendine zenginlerin buluşma noktasıdır. Tamam fiyatları pahalı olabilir. Onların da kendine göre fiyatları var. Starbucks sadece Türkiye'de değil ki!! Diğer tüm yabancı ülkelerde mağazaları var. Çok sevilen bir mekan. Dünyadaki tek akıllı siz değilsiniz orada kahve içmemekle. Ayrıca herzaman içinde bulunduğunuz durumdan sıyrılmak için bazen böyle yerlerde takılmak gerekiyor. İnsanların ne durumda olduğunu, ve biraz olsun farklı insanlar görmek için. O yüzden yok çok pahalı, yok tikky, yok apaçi deyip de SAÇMALAMAYIN. Türk insanında nedense Starbucks'a karşı bir karşı düşünce var.

Alıntıları Göster
    ben birşey soracağım orada Sodexo geçiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

quote:

Alıntıları Göster

gidin bi bakın ordaki tiplere ondan sonra konuşun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.