Şimdi Ara

Starbucks mobil ile diledigin tall boy icecek bedava [BİTTİ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
472
Cevap
20
Favori
53.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodu okuttugunda hata verdi sistemde problem varmis soylediklerine gore 1 ekim itibariyle duzelecekmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brokereren55

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
    Ben bugün gittim starbucks'a ve w.c.m. (Tall) söyledim ödemeyi de cep telefonundan, uygulama ile yapıcam dedim. Tamam dediler en başta barcod'u okuttu ama onaylanmadı. Sonra menu'ye gelir misin dedi kasadaki çalışan. Oradan baktık bakiyeniz görünmüyor dedi. Ben de orada yazan 1 ikram hakkını gösterdim. Onu okutmak için uygulamaya girip telefonu sallamanız gerekiyormuş. Öyle yaptım da telefonu sallayınca başka bir barcod çıktı. Onu okutunca ödeme yapılmış oldu. Kullanacak arkdaşlara duyurulur.
    Dip not: telefonum iphone. Android cep telefonunda kampanyalı ürünü almak için sallamak gerekmeyebilir.

Yav herkesin ortasinda nasil sallayacagiz? Bir de gobek atalim bari. Verecegi 50 kurus maliyetli bir kahve

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• White chocolate mocha aldım meraktan neymiş diye, beleş olduğu için içim acımadı şerbete, venti misto akar

• Doğum tarihimi farklı girdim diye hediye gelmedi sanırım. Üşenip Orada çıkan tarihi ellemeden bıraktım keşke girseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Ben bugün gittim starbucks'a ve w.c.m. (Tall) söyledim ödemeyi de cep telefonundan, uygulama ile yapıcam dedim. Tamam dediler en başta barcod'u okuttu ama onaylanmadı. Sonra menu'ye gelir misin dedi kasadaki çalışan. Oradan baktık bakiyeniz görünmüyor dedi. Ben de orada yazan 1 ikram hakkını gösterdim. Onu okutmak için uygulamaya girip telefonu sallamanız gerekiyormuş. Öyle yaptım da telefonu sallayınca başka bir barcod çıktı. Onu okutunca ödeme yapılmış oldu. Kullanacak arkdaşlara duyurulur.
    Dip not: telefonum iphone. Android cep telefonunda kampanyalı ürünü almak için sallamak gerekmeyebilir.

Yav herkesin ortasinda nasil sallayacagiz? Bir de gobek atalim bari. Verecegi 50 kurus maliyetli bir kahve

Sallamaktan kastım; elinde hafif sağ sol yapıyorsun o kadar.

• bu akşam biz de arkadaşla gittik sistemde problem çıktı hediye ödemesini alamadı, daha sistem aktif olmadı bilenler indiriyor ama bi şeyler dedi ağzının içiyle görevli bi kaç kere denedikten sonra alamadı ikram etti kahveleri..
    yarına bi daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

O her starbucks ta sonsuza kadar devam edecek gelenektir paket çekirdekleri ankara dan alın istanbul da bile içersiniz

Su french press olayina espresso yapmayi ekleseler paketine 35 TL bile veririm kahvenin.

• quote:

ayarlada salla kazan açık hocam o yüzden öyle.
    salla öde kapatılıp, oluşturulan kartın üzerine dokunarakta barkod çıkıyor

• Bene yıldız gözükmüyo hala 0

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

geçenlerde tüm t.c vatandaşlarının isminden tcsine ana baba adına ulaşabildiğin database sızmıştı hatırlıyor musun sitesini fln açtılar hatta yani herkes herkesin her şeyini biliyor artık üstelik mernis denen bir sistem de var bilip bilmeden atmayın.

Benim yazdığımı bana geri yazıp "hatırlıyor musun" demeniz çok başarılı bir iletişim yolu. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Doğum tarihimi farklı girdim diye hediye gelmedi sanırım. Üşenip Orada çıkan tarihi ellemeden bıraktım keşke girseydim.

alakası yok, ben de salladım

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Aynı anda hanıma da hesap açtık onun bedavası geldi aramızdaki tek fark bu

• ben de bu akşam havalimanında denicem. normalde olsa ordan almazdım en az 4-5 lira bindiriyolar fiyata havalimanında. şimdi iyi olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Aynı anda hanıma da hesap açtık onun bedavası geldi aramızdaki tek fark bu

sistemde sıkıntı var hocam biraz, tam randımanlı çalışmıyor
  • Sistemde sıkıntı değil de çalışanlar bilmiyor ...

Bende 3 üncü eleman geldi 2 kişi beceremediler yıldız mı kullanıcaksın evet dedim hemen ödeyi açtım okutturdum yaptı ...

:D
  • wurtz kullanıcısına yanıt
    Onu yaparsalar rekabet kurumu shaya ya ihtar verir diğerleri kahve satamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Mağaza müdürünün bilmesi lazım hocam. Ki kaç sene önce fiziksel starbucks kartım varken slip çıktısını okutuyorlardı. Şimdi direkt telefondan okutmaları gerek. Baristalar sövmüştür bi güzel yapamayınca

• Kandac K kullanıcısına yanıt
    Mağaza müdürü tanıdığım sistemin aşırı yüklenmesinden olduğunu kendisinin de giremediğini söylemişti. Bende timeout veriyordu, gece esti bi deneyeyim dedim 1 gibi onaylandı. Şimdi de masterpass a kart ekleyemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

O her starbucks ta sonsuza kadar devam edecek gelenektir paket çekirdekleri ankara dan alın istanbul da bile içersiniz

Su french press olayina espresso yapmayi ekleseler paketine 35 TL bile veririm kahvenin.

Ne varsa denedim içtim/yedim. En iyisi Cheesecake Brownie ve French Press. Bir paket kahve alıp arabaya atıyorum, bitince tekrar...

• nty35 kullanıcısına yanıt
    havalimanında geçmiyor arkadaş.maalesef dün ben denedim görevli havalimanı şubelerinde geçerli değil dedi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.