Şimdi Ara

Starbucks mobil ile diledigin tall boy icecek bedava [BİTTİ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
20
Favori
53.462
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kahve tercihiniz nedir fp de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Mağaza müdürünün bilmesi lazım hocam. Ki kaç sene önce fiziksel starbucks kartım varken slip çıktısını okutuyorlardı. Şimdi direkt telefondan okutmaları gerek. Baristalar sövmüştür bi güzel yapamayınca

yok barista beceremedi mağaza müdürü geldi o bu şekilde konuştu barkodu 3-4 kere okuttu olmayınca içecekleri ikram etti..
  • Dun 6 kahve ictik. 3 tanesini sistem okudu 3 tanesini ikram ettiler. Sistemde sikinti vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açana teşekkürler, 1'er kahvesini içtik. Benim yıldızı kullanamadılar ilk başta daha sonra yetkili birini çağırdılar içerden o kullandı sorunsuz verdi. Fişte indirim gözüküyordu. Daha sonra yetkili kişi bir şeyi de beceremiyosunuz diye atarlanıp gitti. Hemen ardından arkadaşım da kullanacaktı ama yine beceremediler. Tekrar çağırmaya da çekindiler, yıldızı kullanmadan direk verdiler kahveyi kasadakinler. Bi kere daha içecek hakkımız var yani.

Sistem de güzelmiş ben bundan sonra programı kullanarak alırım kahverlerimi, yıldız biriktikçe de bedava kahve içmiş olurum hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animetrk -- 25 Eylül 2016; 16:10:15 >
  • gençler kazanılan içecekler çıktı telefonda.

nasıl alıyoruz peki ? kendimiz seçebiliyor muyuz?
  • speedman kullanıcısına yanıt
    Kasaya gidip yıldız kullanmak istiyorum diyorsunuz. Herhangi bir küçük boy kahveyi seçiyorsunuz. Kodu okuyup veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Kasaya gidip yıldız kullanmak istiyorum diyorsunuz. Herhangi bir küçük boy kahveyi seçiyorsunuz. Kodu okuyup veriyorlar.

teşekkürler
  • jailbreakli telefonlarda uygulama calismiyor olabilir , en azindan bende hata veriyor ve acilmiyor
  • Nisantasi starbucksa gittim dun telefondaki yildizi gosterdim bi baktilar boyle bedava kahvemi verdiler yildizi da almadilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bir şey soracağım.
    kazanılan içecekler de 1 tane gözüküyor.
    ben nasıl alacağım

Not : hiç gitmedim

edit: karta tıklayınca karekod çıktı :) peki nasıl alacağım. hiç gitmedim :D

Edit2: kahve sevmem pek :) şöyle yumuşak şekerli bir şeyler de söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 25 Eylül 2016; 17:00:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapajc07

havalimanında geçmiyor arkadaş.maalesef dün ben denedim görevli havalimanı şubelerinde geçerli değil dedi.

aa bu kötü oldu hocam. haber ettiğiniz için sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

Peki ben bugün işlemleri yapsam yarın içebiliyormuyum? İlla kahveyi içeceğim gün mü kayıt olmam lazım?
  • Tall en büyük içecek diye sanıp üye oldum ne yıldız geldi ne bişey bide ufak bpy çıktı

0/15 diyor yıldızlara niye vermedi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 25 Eylül 2016; 17:20:45 >
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    Mağaza müdürü de zekiymiş

• rapajc07 kullanıcısına yanıt
    Atatürk Havalimanında iki kişi kullandık sıkıntı yok.

• Bilgi veren arkadaşa teşekkürler kahvesini içtik 40 yıl hatırı var :)

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt

15 i vurduğunuzda zaten sıfırlanıyor o. Sizin bakacağınız alttaki bölüm.

• Hocam bende de aynı bu şekilde yıldız 0 ama ikram 1 yazıyor. Bu şekilde mi alabiliriz

• 2 gün önce gerekli tüm işlemleri yaptım ama ne ikram 1 yazıyor ne de 15 yıldız.. nerde hata ettik

• Hediyeyi aldım gidip yarın içeyim, merak ettiğim ben normalde zaten kahve içiyordumda kaç içecekte 15* doluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.