Şimdi Ara

Starbucks mobil ile diledigin tall boy icecek bedava [BİTTİ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
472
Cevap
20
Favori
53.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sence tc yerine isim soyisim kullansalar bazı uyanıklar sınırsız kahve içmek istemezlermiydi
  • Arada bi gidip kahve iciyorum.

Bi sorum olacak internet paketim bittigi oluyo qr kodu ekran goruntusunu alsam odeme esasinda gostersem olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Arada bi gidip kahve iciyorum.

Bi sorum olacak internet paketim bittigi oluyo qr kodu ekran goruntusunu alsam odeme esasinda gostersem olur mu ?

Bence olur çünkü internet pakedim olmamasına rağmen uygulamayı açınca karekod görünüyordu ve diğer internetsiz telefonlarda da sorun yaşamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

quote:

Orijinalden alıntı: metanol

dandik bir kahve promosyon kartı için bile TC kimlik numarası istemek neyin kafası???
    Ad-Soyad ile eşleşip eşleşmediğini hangi sistemden kontrol edebiliyorlar ve bu yetkiyi onlara kim veriyor acaba?

Ne kıymetli kimlik numaran varmış. Kimlik no dahil tüm bilgilerin torrentler dağıtılıyor onlara sesin çıkmıyor ama.

torrentler nasıl dağılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

sence tc yerine isim soyisim kullansalar bazı uyanıklar sınırsız kahve içmek istemezlermiydi

Torrentte 50milyon kişinin tcsi varken bu DA pek fark etmiyor

• 2 güne patlar bu konu.
    İçenler ne içtikleri yazarsa iyi olur.Pirince giderken bulgurdan olmayalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Kart olusturduktan sonra
    Yildizlar yazan yere tiklayin
    Bardakta isminiz olan yere 2-3 kez dokunun. Bar dolup bosalacak.
    Ardindan hesabima tiklayin mesaj gelecek
    Bu sekilde yapiyorum

Olmuyor hocam ama cevap için teşekkürler

• Goday kullanıcısına yanıt
    tsProtector yükleyip starbucks uygulamasını blacklist'e ekleyin. açılır.
  • Yildizlar 0/15 gorunuyor ama kazanilan icecek kisminda 1 yaziyor. Bu sekilde kasaya gidersem sorun yasamam degil mi?

• Ne ictiginizi de soylerseniz birde ne dememiz gerekiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi ara starbakstan paketli kahve aliniyo ve orada pisittiriliyordu devam mi o kampanya

• İlk defa içeceklere çapım dahilinde tavsiyeler vereyim, eskiden kalan Starbucks'ın elit bir yer sanılma kaygısından dolayı insanlar biraz tedirgin yaklaşabilir. Halbuki 8 liralık kahve alıp 10 saat wifi sömürenlerin yeri haline dönüştü :)

Soğuk olarak; Cool Lime(kul laym) ya da Berry Hibiscus(beri hibiskus) tavsiye ederim. Sipariş verirken az buzlu olmasını söyleyin, bunu unutmayın. Bunlar genelde sporcuların da tercih ettiği ferahlamak için az kalorili içecekler.

Caramel Frappuccino(karamel fırapuçino) da isteğe bağlı tavsiye ederim. Okunuşlarını da yazdım söylerken rahat söyleyin ,içeriğine ve resimlerine internetten bakıp karar verebilirsiniz.

Sıcak olarak da bol kalorili klasik White Chocolate Mocha(vayt çaklıt moka) tavsiye ederim, eğer çok tatlı gelirse diğer bir önerim Chai Tai Latte (çay ti latte). Ben sadece bunları tüketiyorum diğer aldıklarımı 1-2 kere almışım ve çok beğenmemişimdir.

Tall-Grande-Venti farklı dillerde Küçük-Orta-Büyük demek, siz türkçesini söyleyin yeterli. Yalnız bu içecekleri bedava denemek isteyenler sanırım sanal starbucks kartını açmaları gerekiyor, onu da artık deneyenler anlatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

Ayni tel uzerinden 5 tane aldim hocam. Sikinti olmuyor

2 hesap açtım ilkine hemen geldi ikinci hesap da halâ tık yok hocam.Şans işte

• Sıcacık fırsat alırım bi dal
    İlk defa gideceklere öneriler:
    Soğuk: karamel frappuccino
    Sıcak (espresso bazlı): karamel macchiato
    Sıcak (kahve sevmeyenler): signature hot chocolate

• Kabul etmiyorum dedim ama güvenim yok adamlar iliğine kadar özeline gireceğiz diyor
    Bu mesaja eklenen görseller:

Starbucks mobil ile diledigin tall boy icecek bedava [BİTTİ]

• Eve servisleri başlayınca alırım

• dortluk D kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinden iki farklı kahve çıkar hocam. Biri karamel macchiato diğeri de karamel şuruplu latte siz en iyisi karamel makiyato deyin geçin.İsminizi sorarlar o da bardağa yazmak için. Hazır olduğunda size seslenirler gerisi self servis. Kahveler şekerli olmaz sağda solda bir yerlerde şeker, karıştırma çubuğu ve peçete vardır onlardan temin edin. Ve son olarak kahve sıcak olduğundan bardak tutucu istemenizi tavsiye ederim

• Kardeşimin tc ile kayıt yapsam 2.hesap olur mu?

Bide kartımız varken onu tanıtsak olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarbaraPalvin -- 23 Eylül 2016; 23:54:10 >
  • Soğuk: Java Chip
    Sıcak: Caramel Macchiato ve White Chocolate Mocha

Bunlar tatlı olan tercihler. Tatlı sevmeyene Cold Brew tavsiyemdir.

• metanol M kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilip bilmeden boş boş konuşma. Devletin herkesin kullanımına açtığı bir sistem var Ad Soyad Doğum Tarihi ile tc kimlik no doğrulama servisi. İsmi "Mernis" tir.
    http://www.nvi.gov.tr/Hakkimizda/Projeler,Spot_Mernis.html

Detaylı bilgi için biraz araştırabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.