Starbucks'da bulunan pipetleri degistirmisler kağit yapmislar. Agzimi deydirdigim an kağit tadi aliyorum cok igrenc bir olay ne ictigimi algilayamiyorum neymis cevre dostuymus hadi lan ordan benmi kirletiyorum cevreyi fabrikalarin kirinin yaninda benimkisi kum tanesi olarak kalir starbucks benim icin bitmistir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Starbucks kağıt pipet yüzünden artik bitmistir

-
-
Dh de Starbucksa giden yoktur burası berkecanların mekanı değil o yüzden boş konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ö
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok pahalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pipetsiz iç, kahve pipetle içilmez zaten
Sbartucks Kahve Rüyası diye kafe açsam işler mi acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5BDC6BBAF
Pipetsiz iç, kahve pipetle içilmez zatenHocam soğuk white mocha alıyorum kreması var dikemem ki. Dikmelik soğuk içecekler var öyle olabilir belki.
-
Ben kahve çok sevmiyorum cool lime alıyorum kapağını çıkarıp bardaktan içer gibi içiyorum pipeti oldum olası sevmedim plastik dahil
dün aynısını yaşayıp yazsam mı dedim sonra vazgeçtim. Sağol teşekkür ederim açtığın için. İki kere yırtıldı. 1 kere ağız kısmı yumuşadı çöp oldu. daha çok israf oluyor açık ve net!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rezillik valla rezillik ne diyem biraktim bende starbucksi coffe lab a gidiyorum daha iyi
Ne yalan söyleyim ben de beğenemedim. geçen bizde starbucskta aynı muhabbeti yaptık arkadaşlarla, çok kötü olmuş kağıt pipet
-
Bim Vip 3in1 > Starbucks
Kaldir kapagini, normal insanlar gibi yudumla sen de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DJ TenSbartucks Kahve Rüyası diye kafe açsam işler mi acaba
Kahveci Starbucks Baba diye ac bence. Yerli ve milli diye de yutturursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 30 Haziran 2021; 21:23:35 > -
tek rahatsız olan ben değilmişim demek. eve sırf bunun için pipet aldım birsürü. her starbucks siparişimde kullanmıyorum o kağıt pipetleri. evde kendi aldıklarımı kullanıyorum.
hem tadı bozuyor hem de kağıt çabuk eriyor 2 3 içişte ve sanki kağıt yiyiyormuş gibi oluyor.
-
Gidilcek mekan degil.Gereksiz pahali ayrica extra bir ozelligi yok.Ama ortamlar orda maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: ZukoKahveci Starbucks Baba diye ac bence. Yerli ve milli diye de yutturursun.
Alıntıları GösterOlabilitesi var bak
-
Özsüt varken Starbucks'a giden de ne bileyim?
-
Starbucks kendi bardağını götürene indirim yapıyor, siz de kendi pipetinizi götürün, bu sorun çözülsün.
Hani faruk gulluoglu var ya bizim burada onun cakmasini yapmislar faruk gullumoglu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Dh de Starbucksa giden yoktur burası berkecanların mekanı değil o yüzden boş konu
|
Benzer içerikler
- viski soda ile içilir mi
- gmail örnekleri
- patlak kız
- göz rengi nasıl açılır
- elleri küçük olan erkek özellikleri
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
- ets2 türkiye haritası
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X