< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 4 Temmuz 2019; 0:23:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 4 Temmuz 2019; 0:23:37 > |
enteresan bir şey yok belki yakışıklısınızdır :)
|
|
Hiç bir isim bilmeden starbucksa gidersek rezil olmamak için ne yapmamız gerekir
|
chai tea latte yi müşteri kitlesinin büyük bir bölümü hasta iken tercih ediyor ( grip , nezle vb) bu yüzden nane aroması önerilir kişisel tercihim susuz chai tea latte dir
|
Ben uzun zamandır kullanıyorum , 1000 kere kullanmışımdır 2-3 kere sorun yaşamışımdır. Bence müthiş bir uygulama ve müthiş bir rahatlık sağlıyor. Cüzdanla uğraşmayıp direk karekodu gösterip ödüyorum. Artık otomatik ödeme geyiği de var hiç para yüklemeklede uğraştırmıyor. Kasada ki işim 5 saniyede bitiyor.
|
öbür kafelerde 12 tl. Ayrıca kahve zaten ucuz. Personel+klima+kira+marka değeri+vergi vb o paraya geliyor
|
eu ya göre ortalaması kötu olabilir starbucks kahvelerinin ama türkiyeye kıyasla gayet üstün kalitede kahve satıyor starbucks. starbucks yokken ülkede kahve cekirdeği bilen yoktu. kendimizi kandırmaya gerek yok. o baristalar, 3. nesili kahveciler hep starbucks ile geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|