Şimdi Ara

Starbucks'ı çok abartan insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden çok abartılıyor.Fiyatları abuk subuk kafede içeceğin abuk subuk kahvelere nazaran gayet normal.Nedir bu starbucks çekememezliği.

• Kahveleri gayet güzel en son bi mocha grande 8 civarıydi bayadir gitmiyorum. Simdiki fiyatlari nedir bilmiyorum eski hali uygundu bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kahve 8₺ ... Tmm.
  • hiç gitmedim kahveyle aram yok. fiyatları pahalı diyorlar. giden kendini lord zannediyormuş. veya resim çektiriyormuş mutlaka. paran varsa gitmemek için bi neden yok. şahsen kahveyi seven biri olsam denemek için giderdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyDGarp

Kahveleri gayet güzel en son bi mocha grande 8 civarıydi bayadir gitmiyorum. Simdiki fiyatlari nedir bilmiyorum eski hali uygundu bana göre

Mocha grande ariana grande

• Nedir bu starbucks sempatisi diye soruyorum bende. İnstagram'da twitter'de her fotoğrafta kenarda köşede starbucks bardağı, yapılan yer bildirimleri, gururla taşınan aksesuarları. İçilen bir bardak kahve en nihayetinde. Kahve içmek için girdiğin mekânda kahveyi soğutana kadar fotoğraf çekmek nedir abi . Hem dediğin yönden hem de benim dediğim yönden abartılıyor bence de.

• Kahvesine pahalı diyenler gidip yarım bardak kahveye 4 tl veriyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen katılıyorum. 8-9 lira verilir mi diyorsunuz da yarım litre kahve geliyor Normal kafelere oranla çok daha ekonomik o konuda.

• Yurt dışında starbucks öğrencilerin takıldığı ucuz kahve mekanlarından.

Burada resmen idol olmuş gidiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: manasizadam

Nedir bu starbucks sempatisi diye soruyorum bende. İnstagram'da twitter'de her fotoğrafta kenarda köşede starbucks bardağı, yapılan yer bildirimleri, gururla taşınan aksesuarları. İçilen bir bardak kahve en nihayetinde. Kahve içmek için girdiğin mekânda kahveyi soğutana kadar fotoğraf çekmek nedir abi . Hem dediğin yönden hem de benim dediğim yönden abartılıyor bence de.

Sonuçta artık okulların içine kadar düştü, pek çok okulun içinde var gereksiz bi abartma var, check-in sonuçta isteyen istediği yerde yapar, kimse niye yaptın demiyor.
  • Icmedim. Cunku pahali. Gereksiz.. Sacma.. Ozentilik.. Ve daha niceleri..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tualeti-Tıkayan-Adam

Yurt dışında starbucks öğrencilerin takıldığı ucuz kahve mekanlarından.

Burada resmen idol olmuş gidiyor...

Cunku buradakiler ozeniyor oradakiler ozenilen dunyanin anavataninda ..

• dandik bi cafe tarzı bir yerde nescafeyi 5 liraya içiyorsun.buna oranlarsak gayet normal.
  • Kahve satan bir yerin sadece kahvesine bakıp yorum yapmak gerekir abartmaya gerek yok
    Kahveleri de gayet güzel bizim şu ergen liseli tayfa olmasa halka biraz daha rahat inebilirler

• 3ü1 aradadan memnun olanlar icin 7-8 lira cok geliyor.Guzel kahve icin gayet normal,nescafe 5-6 kusur zaten baska yerlerde.Gerci burda genelde disariya cikmiyorlar,para harcayanlar aptal gozukuyor ilginc bir forum.

• Tamam anladık ergenler takılıyor. Ne yapalım yani? İki kendini bilmez yüzünden kahve de mi içmeyelim? Ben Tchibo yu tercih ederim hem fiyat hem kahve konusunda ama her yerde Tchibo yok. Öyle olunca mecbur gidiyoruz.

• Sıcak çikolataları güzel oluyor. Üstünde kremamsı birşey var kaşıkla yiyebiliyorsun onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Sıcak çikolataları güzel oluyor. Üstünde kremamsı birşey var kaşıkla yiyebiliyorsun onu.

Krema değildir kanka akıtmışlardır

• Çok reklam yapınca bişey sanıyo insanlar
  • Bazı markalaşmış kurumlar elitlerin,sosyetenin gözbebeği olurlar kalitenin sembolü olur adeta.Starbucks bu kurumlardan bir tanesidir.Tabi kahveleri,mochası iyi bence ama abartı pahalı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.