Bildirim
Starbucks da ders çalışılır mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Niye olmasın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutuphanede niye calismiyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NEDEN OLMASIN -
quote:
Orijinalden alıntı: the_executioner_
tatil ve bayram gunlerinde kutiphaneler kapalı oyuzden diger ginler çalışıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
quote:
Orijinalden alıntı: the_executioner_
tatil ve bayram gunlerinde kutiphaneler kapalı oyuzden diger ginler çalışıyorum
Anladim hocam
olmamı hocam mis gibi olur ben geçen büyük filtre kahve aldım 4 saat civarı oturdum çalıştım falan -
Off ne kadar havalı, şu havalara bak. Starbucks'a gidip kahve alıp ders çalışacakmış. Ne kadar havalısın sen ya, kızlar seni bekliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canım tostum -- 30 Ağustos 2016; 12:17:35 > -
büyük masalarda bi sandalye kaparsan güzel olur
ama diğer hepsi çok rahatsız bence
gidip bakarsın, büyük masada yer varsa çantanı koyup kahve alır oturursun; yoksa diğer yerleri sevemedim ben -
Bu 3 üncü nesil kahveciler var kadıköyde hep öyle biryerde ders çalışmak istemişimdir :D ama görki ders çalışmayı sevmiyoz -
Havalı oldun diyen acizler gelir şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Pixel.
olmamı hocam mis gibi olur ben geçen büyük filtre kahve aldım 4 saat civarı oturdum çalıştım falan
ben daha önce gitmedim orta boy filtre kahve desem onlar mi getiriyor bbizmi bekleyip aliyoruz
sürekli starbucksa gidiyorsanız tek tek filtre kahveye 5.5 tl vereceğinize 25tl ye büyük paket filtre kahvelerden almanızı tavsiye ederim, bu paketle nezaman starbucks'a giderseniz aldığınız kahveyi ücretsiz olarak frenchpress'de veriyorlar isterseniz süt de veriyorlar. 1 paketten ortalama 15-20 bardak kahve çıkıyor, 1 filtre kahvenin maliyeti uzun vadede 1,25tl ye falan düşüyor. Söyliyeyim dedim
Onun dışında bazı starbuckslarda müzik sesi fazla açık oralarda sıkıntı oluyor çalışmasıda onun dışında gayet gaza geliyor insan etrafta herkes çalıştığı için -
quote:
Orijinalden alıntı: canım tostum
Off ne kadar havalı, şu havalara bak. Starbucks'a gidip kahve alıp ders çalışacakmış. Ne kadar havalısın sen ya, kızlar seni bekliyor.
-
Yer Ankara mi? Halk kutuphaneleridemi kapalı oluyor tatilde?
Ders çalışmaya niyeti olan adam her yerde çalışır
quote:
Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo
quote:
Orijinalden alıntı: Pixel.
olmamı hocam mis gibi olur ben geçen büyük filtre kahve aldım 4 saat civarı oturdum çalıştım falan
ben daha önce gitmedim orta boy filtre kahve desem onlar mi getiriyor bbizmi bekleyip aliyoruz
Hocam kasaya gidiorsun kendin alıyorsun orta filtre kahve dersen sütlü mü sade mi diye sorarlar zaten -
Kasaya git siparişi ver parasını öde
yakın bi yere otur hazırlanmasını bekle, kasanın en sonundaki yere hazır olunca bırakacak, eğer görmediğini farkederse x beeeeeeey diye adını söyler zaten. Gözün orda olsun hazır olunca git al yerine otur. -
Ben çalışıyordum çok da güzel oluyor ama kulaklığımla gidiyordum müzik dinleyerek çalışıyorum
Çalışılır neden çalışılmasın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- en çok kazandiran slot oyunları forum
- çeçen kadınları
- d3 k2 vitamini boy uzatır mı
- depozito yerine senet imzalamak
- sendikaya üye oldum işten atıldım
- elektrikli bebek arabası
- dc açıldı mı
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X