Şimdi Ara

Starbucks'a masa üstü bilgisayar götürüp kod yazmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evinde yaz kodu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kodu yaz evinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki amaç ne? kızlara bak ben kod yazmayı biliyorum diye hava atmak mı? yani kız tavlamak içinse olabilir neden olmasın.

• Starbucks'a masa üstü bilgisayar götürüp kod yazmak Behzat Ç.youtube
    Behzat Ç.'ye Abone Olmak için → https://www.youtube.com/channel/UCH3WnhFSx9r850HJRRs16lQ?sub_confirmation=1 Behzat Ç. Harun En Çok İzlenen Sahneler→https://www.youtube.com/watch?v=RASDBMRlje0&list=PL2ofmJ1NPv0BaIacTrtlos9TOhc-14QSS Behzat Ç. cinayet masasında bir polis. Akademiden 1985 yılında mezun olmuş. Sınıf arkadaşı, mesleğinde en üst mevkiye yükselirken o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor. Yapım: Adam Film Yapımcı: Tarkan KARLIDAĞ Senaryo: Ercan Mehmet ERDEM Yönetmen: Sadullah ŞENTÜRK Eser Sahibi: Emrah SERBES Behzat Ç: Erdal BEŞİKÇİOĞLU Harun: Fatih ARTMAN Hayalet: İnanç KONUKÇU Akbaba: Berkan ŞAL Eda: Seda BAKAN Şevket: Ege AYDAN Şule: Ayça EREN Savcı Esra: Canan ERGÜDER Ercüment Çözer: Nejat İŞLER Memduh Başgan: Güven KIRAÇ #behzatç #harun #eda
    https://www.youtube.com/watch?v=dEVvDoUn8sY
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

görmemiş gibi mac götürenlerle inceden dalga geçmek.

• Marcus Glory kullanıcısına yanıt
    görmüş gibi götürsek olur mu hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayı rahat olun cennet mahallesi açıp izliypm arada millet bakıyor rahat olun aw relax

• Mac götürünce niye görmemiş oluyoruz ki? Lenovoda götürdüm macde ve hep görmüştüm. Lenovoyla gidince fakir olmadığıma göre macle gidince zengin olmadım. Veya filtre kahveme tatlandırıcı atınca havalı olmadım.

Siz helikopterle starbucksun üstüne inseniz yine sıkıntı yaşarsınız hayata bakış açınız sıkıntılı. Siz binanın üstüne eğer bina sağlamsa helikopterle indiğinizde emin olun ben kim bu yahu diye merak bile etmeyecem fakir lenovomda sunumumu hazırlamaya devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF980A2B3 -- 26 Şubat 2023; 13:34:49 >
  • iMac götür

• babamın mercedesi alıp rtx 4090lı ışıklı mışıklı uzaylı kasamı starbucksta masaya oturtacam

• Görsem, senin yerine kemiklerime kadar utanırdım.

• Reo* kullanıcısına yanıt
    Starbucks'a masa üstü bilgisayar götürüp kod yazmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.