Şimdi Ara

Starbucks..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3 güne işe başlicam ama hala biraz endişe var anlatabilirseniz şartları, işi biraz. Önceden konu açmıştım ama sanırım silinmiş onu yukarı taşicaktım. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 3 Mart 2014; 15:31:55 >

• insanlar zaten çekin yapmaya geliyo rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

insanlar zaten çekin yapmaya geliyo rahat ol

• Tongo rendi venti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

insanlar zaten çekin yapmaya geliyo rahat ol

• Abi çalışmaya başlicam yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etni'Que

Beyler 3 güne işe başlicam ama hala biraz endişe var anlatabilirseniz şartları, işi biraz. Önceden konu açmıştım ama sanırım silinmiş onu yukarı taşicaktım. Yardımcı olabilir misiniz?

10 milyon kahve satılıp 50 m check in yapılıyor resmi bir şey bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gloria jeans da 1 kahve bedava
    10 yıl önce açıldı
    ÜCRETSİZ 1 adet Kahve / Coffy
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz yere insanları düzeltme. üzerlerine atlayasım geliyor 3-5 kere farklı yerlerde oldu. büyük boy diyorum , adam venti yani diyor. filtr kahve diyorum brewed coffee diyor arkadaş ben 15 senedir nerdeyse ingilizce eğitim görüyorum senden milyon kat fazla dilim var, niye illa ki düzeltiyorsun? ben türkçesini kullanmak istiyorum. yeda bırak ben bilmiyorda olabilirim. zaten hep aynı kahveyi kullanıp, içine basıyorsunuz şurupu! sırf ucuz olmasından yoksa adıımımı atmam!
  • Sorunlu, havalı tiplere içinden etmediğin küfür kalmaz.

• Uğraşılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

gereksiz yere insanları düzeltme. üzerlerine atlayasım geliyor 3-5 kere farklı yerlerde oldu. büyük boy diyorum , adam venti yani diyor. filtr kahve diyorum brewed coffee diyor arkadaş ben 15 senedir nerdeyse ingilizce eğitim görüyorum senden milyon kat fazla dilim var, niye illa ki düzeltiyorsun? ben türkçesini kullanmak istiyorum. yeda bırak ben bilmiyorda olabilirim. zaten hep aynı kahveyi kullanıp, içine basıyorsunuz şurupu! sırf ucuz olmasından yoksa adıımımı atmam!

Aga ben adam gibi çalışan birinden yardım istedim ne bu şiddet bu celal

• Yahu bu starbucks sizin anlattiginiz kadar ocu bi yer degil yada millet kasila kasila oturmaya, starbukcsdaym hava atayim ayagina gitmiyor. en azindan benim yasadigim yerlerde.

Sohbet muhabbet oluyo biraz vakit olduruosun bitti gitti. ordaki insanlari cogu sizin gordgunuz gibi degil diye dusunuyorum. zaten genelde ergen tayfa starbukcsda bi bk var diye dusunur.

• quote:

quote:

gereksiz yere insanları düzeltme. üzerlerine atlayasım geliyor 3-5 kere farklı yerlerde oldu. büyük boy diyorum , adam venti yani diyor. filtr kahve diyorum brewed coffee diyor arkadaş ben 15 senedir nerdeyse ingilizce eğitim görüyorum senden milyon kat fazla dilim var, niye illa ki düzeltiyorsun? ben türkçesini kullanmak istiyorum. yeda bırak ben bilmiyorda olabilirim. zaten hep aynı kahveyi kullanıp, içine basıyorsunuz şurupu! sırf ucuz olmasından yoksa adıımımı atmam!

Aga ben adam gibi çalışan birinden yardım istedim ne bu şiddet bu celal

öyle olma diye benim kızdığım ısrarla düzltme. en büyük boy filtre kahve diyorum, kız çıkmış venti brewed coffee diyor, ben evet en büyük boy filtre kahve diye tekrarlıyorum bana baka baka " 1 venti brewed coffee " diye yanındakine bağırıyor. sanki orada kahve içmek çok mühim bişeymiş gibi. hayır venti ne desem italyanca en büyük boy der

tamam anlıyorum. bütün gün ayakta insanlarla uğraşmak zor. bilirim hizmet sektörünün rezilliğini, 40 milyon tip insan geliyor ama ukelalık yapmanın anlamı ne?

• oradan venti mango gönder hadi koçum.

• quote:

Kesinlikle haklısınız, bende uyuz olurum hatta olmakla kalmam kendisine bir düzeltmede ben yaparım anca o zaman rahatlıyorum

• quote:

Bana hiç denk gelmedi öyle tipler neyse ki. Ben de senin gibi Türkçe söyleyebileceğim her şeyi Türkçe söylüyorum, grande vayt çaqlıt moka demeye ne gerek var orta boy beyaz çikolata moka demek varken?

• Lan gençler ben çalışma şartları nasıl diyorum siz ne diyosunuz
  • quote:

Lan gençler ben çalışma şartları nasıl diyorum siz ne diyosunuz

hizmet sektörünün geneli gibi rezalet. asgari ücret, uzun mesai, senden 400 lira fazla alıp oranın sahibinden beter davranan sözde şefler! starbukcsı bilmem ama arkadaşım burgerde çalışmıştı ki zannetmiyorum farklı olacağını. hele hele franchise zincilerde ama zannetmiyorum shaya da farklı olsun
  • quote:

Lan gençler ben çalışma şartları nasıl diyorum siz ne diyosunuz

lan biz nereden bilelim? sanki donanımhaberde starbucksta çalışan çok kişi var, gezse gezse 1 kişidir oda senin konunu görmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tereyağlıİskender -- 3 Mart 2014; 17:48:24 >
  • quote:

15 senedir eğitim mi görüyorsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.