Şimdi Ara

STAR WARS: KOTOR REMAKE [PlayStation 5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • STAR WARS: KOTOR REMAKE [PlayStation 5 ANA KONU]





    Star Wars: Knight of the Old Republic (KOTOR) Remake, uzun yılların ardından tekrar karşımıza çıkacak! PlayStation Showcase'de kısa süreli TEASER yayınlanan oyuna dair bilinen tek şey, oyunun karakterlerinin, hikayesinin, bazı bölgelerinin yeniden düzenlenerek karşımıza çıkacak olması...




    Star Wars: KOTOR (2003) sıra tabanlı olarak çıkış yapmıştı. Sıra taban türünde karşılıklı mücadele sıralı hamlelerle yapılır. Yani biz vurduğumuzda, karşı tarafa vurma hakkı doğar. Bu organik girintinin, türün arkasından yeni yapılacak olan KOTOR REMAKE 2003'de çıkan KOTOR'un aksine TPS kamera açısıyla çıkacak gibi duruyor. Yani oyun Sıra Tabanlı RPG'den direkt, karakteri yönlendirmesine ilerletebileceğimiz, vurmak için sıra beklemeyeceğimiz türe evrilecek gibi görünüyor. Şimdilik oyun hakkında sadece varsayımlarda bulunabilmekle yetinmek zorundayız. Resmi bilgiler epey az sayıda. Neyse ki; uzun yılların geçişinin ardından KOTOR REMAKE'in yapıldığını öğrenebildik




    Star Wars: Knight of the Old Republic (KOTOR) Remake önceden de olduğu gibi LucasFilm Games tarafından yayınlanacak. Yapımınıysa ASPYR stüdyosuna verilmiş durumda. Resmi gelen bir bilgiye göre KOTOR REMAKE zamanla diğer platformlarada çıkış yapıyor olacak. Oyun ilk etapta PlayStation 5 için geliştirilecek.




    DUYURU SONRASI ORTAYA ÇIKAN HABERLER!




    Star Wars Knight of the Old Republic (KOTOR) Remake'in combat sisteminin God of War ve Nioh'dan ilham alınarak yapılacağı açıklandı.




    Star Wars Knight of the Old Republic (KOTOR) Remake'in sanat yönetmeni görevinden alındı! Bu sebeple oyunun çıkış tarihi belirsiz bir tarihe ertelendi! [26.07.2022]








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 27 Temmuz 2022; 1:26:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hiç kimse inanamıyor ama (KOTOR) spatonik olarak bir anda belirdi. Herkesi sevindiren haber niteliği taşıyor sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOTOR'un hayranları çıldırıyor şuan da STAR WARS: KOTOR REMAKE [PlayStation 5 ANA KONU] 

  • Beyler başta sony yazsı var. Bu exc oyunmu olacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arada kaynadı ama dünkü sunumun en güzel haberi bence.

  • Hocam güzel olacak umudu var ama KOTOR Remake'in senaristi Anthem'in senaristiymiş. Haberiniz olsun :)

    Hocam oyun sadece PlayStation 5 için duyuruldu. En kötü ihtimalle Time Exclusive olarak çıkacaktır muhtemelen :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    Olmayacak. Deathloop gibi süreli exclusive olabilir.


    STAR WARS: KOTOR REMAKE [PlayStation 5 ANA KONU]Lucasfilm Gamestwitter
    “A legendary story remade for a new generation of players is coming to PlayStation 5 and PC. https://t.co/JdeFhyMG9W”
    https://twitter.com/LucasfilmGames/status/1436066933032439824
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Hocam pc ‘ye geliyorsa benim için exc değildir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ağlamak istiyorum, hayatım boyunca oynadığım onca oyun arasında en sevdiğim üç oyundan birisidir. Raven, Bastila, Darth Malak.


    Senaryodaki plot twist'ler, sistemi, ahlaki durumunuzla ilgili seçimleriniz, Star Wars evreni, neyini anlatayım bilemiyorum, şahaser!!!


    Bu arada ikinci oyunu o kadar sevmem, ilk oyun resmen efsaneydi. İlk oyun Bioware, ikinci oyun Obsidian tarafından yapılmıştı. Daha sonra çıkacak olan Mass Effect serisinin de ruhani atasıdır aslında, karakter gelişim, mekanikleri açısından.


    Vallahi ne diyeyim, çıktığı gibi yumulun...

  • KONU DÜZENLENMİŞTİR! Bilgiler ve çalkantı taşımayan haberler geldiği müddetçe düzenlemeye çalışacağım! Konuma girip okuma ve güzel bir tartışma ortamı yarattığınız için şimdiden çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun temeli çok başarılı olduğundan saçma sapan maceralara girmedikleri sürece kötü bir remake olma ihtimali bence yok. Gel gelelim o maceralardan biri kombat mekaniği, şahsen oyunun tüm çehresini etkileyecek devasa bir faktör. Klasik yapımdaki gibi D&D round base ile devam mı edecekler, yoksa daha fazla kitleye ulaşalım diye kombatı gerçek zamanlı yapıp oyunun içine mi edecekler merak içindeyim.

  • Star Wars: KOTOR PS5 Remake - 6 Reasons You're Going To Love It


    STAR WARS: KOTOR REMAKE [PlayStation 5 ANA KONU]PlayStation Accessyoutube
    Star Wars: Knights Of The Old Republic Remake is coming to PS5, with a brand new trailer dropping at the recent PlayStation Showcase. We are incredibly hyped! Here are Dave and Nath with six reasons you should be too. Let us know what you think in the comments. PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess #KOTOR #PS5 #PlayStationShowcase
    https://www.youtube.com/watch?v=huoMU5lHGvs
  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen gerçek zamanlı olarak değiştirecekler sistemi. Daha oyun duyurulmadan önce kombat sistemi, oyunu daha çok Action RPG'ye evriltecek şekilde değişecek dedikoduları vardı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Oyunun temeli çok başarılı olduğundan saçma sapan maceralara girmedikleri sürece kötü bir remake olma ihtimali bence yok. Gel gelelim o maceralardan biri kombat mekaniği, şahsen oyunun tüm çehresini etkileyecek devasa bir faktör. Klasik yapımdaki gibi D&D round base ile devam mı edecekler, yoksa daha fazla kitleye ulaşalım diye kombatı gerçek zamanlı yapıp oyunun içine mi edecekler merak içindeyim.

    Degisir turn based çag disi kaldi artik, adam gibi yaparlarsa cok da guzel olur bence ff7 mesela cok begenmistim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Katılmıyorum çağ dışı kaldığı düşüncesine, bilakis bence en efektif ve en keyifli mekanik. Çünkü gerçek zamanlı mekaniklerin mantığı geçmişten günümüze hiç değişmedi, hala birbirlerinden animasyon varyasyonları ile ayrılıyorlar. Fakat bu varyasyonlar oynanışa sadece görsel zevk olarak etki ediyor, zira düşmanların hareketleri ezberlendiği anda mekanik çöküyor. FF7 remake bence ucube bir mekaniğe sahip.


    Oysa turn based mekanikler baştan sona taktik temelli işliyor. Her an farklı bir stil ve yol tercih edebilir, dövüşün gidişatını şekillendirebilirsin. Bu durum kalabalık ve güçlü versus'larda daha da etkileyici bir hal alıyor. Kotor ise klasik turn base bile değil üstelik, D&D temelli d20 zar temelli bir kombat mekaniğine sahip bir oyun, her hareketinin bir şans değeri var ve bunun oyuna kattığı heyecanı bence anlatmak mümkün değil. O yüzden değişmemeli ama zaman da değişiyor, muhtemelen değişecek elden bir şey gelmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Bu biraz zevk meselesi ben seviyorum aksiyon tabanli kimisi eski tarz seviyor her turlu denerim o ayri bunu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Star Wars Knight of the Old Republic (KOTOR) Remake'in combat sisteminin God of War ve Nioh'dan ilham alınarak yapılacağı açıklandı!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt
    Sıra tabanlı olmayacak yani burdan bunu çıkarabilir miyiz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.