Şimdi Ara

STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
702
Cevap
14
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Re4ün dlsse ihtiyacı hiç yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deneme amaçlı optimizesine bakmak için girdim, stabil fps sorunu dışında ne işlemci sıcaklığı artıyor, ne de ekran kartı sıcaklığı baya serin çalışıyor.

işlemci sıcaklığı 62-63, ekran kartı sıcaklığı 55-56 arası gidip geliyor.

Oyun güzel başladı, grafikler güzel gözüküyor, ilk oyundan baya detaylı gözüküyor, artık oyunu bitirdiğim zaman genel değerlendirmemi yazarım, herkese keyifli oyunlar diliyorum. STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 28 Nisan 2023; 11:50:14 >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt

Problem dlss değil. Kartların %35 ile %45 arası kullanımda gezmesi. 4090 %100 kullanılsa 120 fps civarı elde edecek. Oyunda inanılmaz işlemci optimizasyon problemi var.

• arman09 kullanıcısına yanıt

Kime göre neye göre önemli olan esas o. Piyasanın geneli 2000-3000 serisi kart ile dolu Steam baz alınırsa kullanıcı bazlı uzun süre 1000 serisi başa çekmiş. Nasıl bu noktada dlss önemsiz olur, ha 4000 serisi kullanıcısı dlss açmama lüksü var ama işin içine RT girince 4070 Ti'nin bile yavaş yavaş sıkıntı yaşadığı bir noktada piyasanın en önemli oyunları AMD tabanlı çıkıyor ve sonuçları ortada.

Bu kafa ile gidilirse 15-20 bin tl verip 4070 alanlarda yakında oyun kasıyor diye sıkıntılarını dile getirme başlar. Suç kart bazlı değil, oyunlar rezil konsol portu olsa da en önemli silahlarını dlss 3+frame generation bu üst sınıf oyunlarda sunamamak çok büyük kayıptır.. Nvidia seriye özel DLSS 2-3'ü donanım bazlı sunmaya devam ederse böyle sıkıntılar yaşamaya mahkum olur. Yine çıkıp 2-3 yıl Cyberpunk 2077 uber ultra Rt sunuyoruz lafı ile 50k'ya 4090 satmaya devam eder...

1000 Serisinde dlss yok Ztn bildiğim kadarıyla pc de oyun oynamak hep masraflı olmuştur ztn

• Çok bayat binek modelleri koymuşlar oyuna sanki Outcast remake oynar nostaljisi yaratıyor.Hoverbike sürebilecek openword bile yapmamışlar,kopyala yapıştıra devam.

• @arman09 1000 serisinde olmadığını biliyorum siz demek istediğimi hala anlamıyorsunuz. Piyasa 4000 serisi ile yürümüyor geneli şuan 2000 serisi ile devam etmekte bu kullanıcılara dlss sunamamak büyük kayıptır. Sonuçta FSR ile Dlss kalite farklı bariz ortada.

Bundan sonra ses getirecek çoğu oyun yine berbat konsol portu ve AMD tabanlı olmaya devam edecek. Vram 4000 serisinde saçma sapan az olması, üstüne dlss 3'ü önemli oyunlara AMD anlaşmaları ve konsol portu olması yüzünden eklenmemesi sıkıntılı gelişmeler. Ben bu yazıyı Rtx 3090 ve 3080 kart sahibi olarak yazıyorum.. Bu oyun ne kadar kötü port olsa da patch ile düzelme ihtimalide olsa en önemli kozları yine eksik olmaya devam edecek.. Ayrıca fiyat bazlı iki tarafta artık sıkıntılı oyun zaten alınacak seviyede değil, pc'de oynayanların çoğu Ea Plus sahibi konsolda buda yok 1400 tl her türlü vereceksin..

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 4070 ti var ps5 e aldım sırf bu mevzular yüzünden onda da ufak tefek drop var ama çok sıkıntı edıcek düzeyde degıl belkı 2 fps düşüyordur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tamam da ben genel konuşmuyorum ki re 4 için konuştum yoksa siz haklısın zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKHAN 07

Hocam bende 4070 ti var ps5 e aldım sırf bu mevzular yüzünden onda da ufak tefek drop var ama çok sıkıntı edıcek düzeyde degıl belkı 2 fps düşüyordur
    Akşam PC deneyeceğim memnun kalmazsam silip PS5’e alacağım artık.

• Son çıkanlardan Dead Island 2'nin optimizasyonu iyiymiş diye gördüm ama.Bi türlü 2023'ün açılışını yapamadık yahu....Paraya kıyıp Diablo 4 alacaz o zaman,yapçak bi şey yok :(

• STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU]

Ayarlar EPIC de ve Ray Tracing açık 30-40 FPS arası alıyorum

• DeVKit kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı ne hocam

• ilac lazım :)

• çöl gezegeninde fps daha iyi sanki. İlk başlardaki gibi 20-40 fps almıyorum

RTX2060 ile fps değerlerini merak eden varsa benim videom
    Mert Kadiryoutube
    STAR WARS Jedi: Survivor Benchmark Rtx 2060 1080P
    https://www.youtube.com/watch?v=I8yyGpaEW_k&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merto98 -- 28 Nisan 2023; 15:50:13 >

• ölçek 1e1 mi acaba? fotolardan öyle görünüyor.

legoda iyi zamlar yaptı. lego almayı 2 aydır durdurdum.

• aaaaaaa skandall

• oyun nasıl?

ilk oyun ayşe ipi tut ali topu at şeklinde idi. eğlenebilmek için aynı yeri 10 defa dönüp öldürdüğüm büyük düşmanı tekrar öldürerek hareket katmaya çalışıyordum.

halen böyle mi bu oyun?

sadece star wars ekmeği mi yiyor halen? yoksa oyun mu yapmışlar gerçekten?

• yeni sürümü çıkmış ama afterburber çalışmıyor fps bilmiyorum, merak ettiğim vram kullanımıydı. forza5 gibi girişte makinenize göre ayarlıyoruz yapıyor umarım bug olup her girişimizde yapmaz. 2k epic RT açık FSR2 kapalı girdim kendi ayarladığını bozup 11700k stok ve 3080 stok. sinematiklerde hafif takıldı oyunda da takılıyor RT kapatınca sorun yok FSR2 açmayı denemedim. RT açık daha güzel tabi. ilk oyundan dersler çıkarmışlar lightsaberle askerlere hasar, oyunun başında push pull ls fırlatma var hatta snowflakeler için örümcek fobisi ayarı bile var yok artık dedim.STAR WARS Jedi: Survivor [PC ANA KONU] en yavaş ben bitiririm herhalde tatillerde oynayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Nisan 2023; 15:52:50 >
  • oyun ekran kartını kullanamıyor ki 6700 xt 1080p gpu kullanımı max 50 falan.50-60 fps falan alıyorm rtx kapalı fsr açık

çok iyi combat kasmışlar,oyunda baya iyi ama optimize kötü olunca hiç zevk vermiyor

konsolda da kötü diyolar.1 ay ertelediniz ne yaptınız okey mi döndünüz.

1 aylık ea play çektik bari dead space oynayalım bu oynanmaz şuanda ama düzelecektir.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 28 Nisan 2023; 16:44:13 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.