Şimdi Ara

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
14
Favori
33.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megas06

quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

Seviyem 32. Müttefik kodum da 811-921-953 ekleyebilirsiniz. 1 haftadan fazla oldu düzenli oynuyorum Aktif bir lonca arıyorum bu arada

Ekledim hocam Bumin Kağan nickim.

Hocam telefonu Apple'a geri gönderdiğim için oynayamıyorum sizin müttefik kodunuz nedir? Telefonum geldiğinde eklerim
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı değil 795-928-256 müttefik kodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32Deleted -- 12 Kasım 2016; 22:11:37 >
  • Oyunda şuan 60 oldum sayılır bence sidious kasmak tamamen saçmalık

Rey bu hero oyunda en çok vuran hero yaşlı ben kastım bir tur yetenek kilitleyip bir hero saf dışı ettirebiliyor.

Hero kasıcaksanız

Rey(lonca )- Luminara (iyileştirici ve galaktikte hızlı 7 kasıldığı için) - Captan prisma (arenadan)-Kantin puanından qui gon jhinn ve kantin savaşından lando carissian gerçekten diğerleriyle hiç uğraşmayın lando alan skilli iki kişiye kritik atarsa yenileniyor yani devamlı köpek gibi hasar veriyor tanka bile ihtiyacınız olacağını düşünmüyorumki quigonun 3. Skill alay etmeyi devre dısı bırakıyor

Kasılabilirse en iyi iyileştirici barris offee

Şuanki hesabımı silip yeni bi serverda şuanki bilgilerimi kullanarak birinciliğe oynamak istiyorum nasıl yeni serverda yenı hesapla baslayabilirim oyun sil yükle olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktassoguz -- 18 Kasım 2016; 22:19:58 >
  • Hocam goggle da başka bir hesapla oturum açıp mağazada bu hesabı kullanarak oyunu yeniden yükleyip başlatabilirsiniz diye hatırlıyorum olayı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Megas06

Sıkıntı değil 795-928-256 müttefik kodum

Ekledim hocam.

Loncaya adam arayan var mı arkadaşlar?
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    İstersen ekle loncaya davet edeyim hocam. 644-448-756
    Edit: Daha önce konuşmuşuz ama müttefiklerde göremedim

Bu arada whatsapp grubumuz var gelmek isteyen arkadaşlar numarasını yollasın özelden.

Bende son durum bu. Az önce ekstra ilk gemimi de açtım oyun baya iyiye gidiyor

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasates -- 22 Kasım 2016; 21:51:17 >

• Ekledim.
  • Oyunun son seviyelerinek kadar geldim Global listeye girmeyi başardım fakat "Yoda Güncellemesi" geldikden sonra üst düzey beklentiler istiyor oyunu para veren oyuncu kazanır şekilinde çevirdiler. Bundan dolayı bıraktım.
  • vay be nerden nereye arkadaş 85 level oldum arenada ortalıgı kasıp kavuruyorum bi zamanlar prenses leyla yazan kişi benim :D
  • Oyun güncellemeden sonra batarya canavarı olmuş, günlük görevlerin hepsini tamamladığımda %100 den %50 lere düşüyor batarya. Birde şu gemilere bi ayar çekseler iyi olur. Arenada 56.251 görünüyorum ama 48000 lik adama yeniliyorum. Bakıyorum adamın gemileri tek yıldız, levelleri de hemen hemen benle aynı ama eziyor adam. Bunun ayarı nedir? Pilotun savaşa etkisi ne kadar? Pilot mu kasıcaz yoksa gemi mi? Gemi savaşları çok uzun sürüyor sıkıyor bir süre sonra. Başta yeni gelen güncellemeye sevinmiştim ama normal arenada 500'ler de gezerken gemi arenada sadece 1 galibiyet almak adamı oyundan soğutuyor.Hele hele zar zor biriktirdiğin 2500 kristal ile gemi paketi alıyorsun içinden sadece 10 luk karakter parçası çıkıyor. Birde 5-100 parça yazmışlar. İlla para yedirecen oyuna

• Arkadaşlar merhaba, oyunda 79lvlim ve arena sıralaması ilk 50 banko. Turkish Dark Force adında loncamız var. Rancor da kademe 6 kesiyoruz. Loncaya gelmek isteyen 65lv+ aktif arkadaşlar ekleyebilir: 339-542-924
    Oyundaki nickim de trango. Sizi korika nickinde bi lonca üyesine yönlendiricem ve loncaya o ekleyecek.

Ek: loncaya ekleyebilmemiz için herhangi loncada olmamanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trango. -- 12 Aralık 2016; 16:03:43 >
  • Arkadaslar. Yeni baslayanlar için tavsiyeleriniz varmı? Hangi herolari kasalim ne yapalım?

• Oynadığım süre boyunca hiç para vermem gidebildiğim kadar giderim derseniz kasabileceğiniz karakterler;

Luminara
    Phasma
    Genosian soldier
    Teebo
    Qgj
    Rey
    Ig88
    Ig86
    Hk47
    Royal guard

Bunların arasından 1-2 takım çıkartabilir arenada belli bir yere gelebilirsiniz.
    Tavsiyem her karakteri geliştirmeye çalışmayın sonradan pişman olabiliyorsunuz. Bol bol arena, belli lvl sonra da galactic savaşları yapın.
    Kristalleri karakter gelişimleri için kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jatha -- 2 Aralık 2016; 10:02:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaslar. Yeni baslayanlar için tavsiyeleriniz varmı? Hangi herolari kasalim ne yapalım?

ilk basta kantinden genosian soldier ve kantin puanıyla quin gon jinn almalısın.

Loncadan Rey

Manga arenasından darth sidious

Galaktik savastan luminara

İlk basta chewbacca ve jedi consuları geliştir cunku galaktik savasta gerekli herolar

Bunları kastıktan sonra diğer iyi heroları kasabilirsin

Kristaller ile kantin enerjisi alıp gunde 2 defa olmak kaydı ile hızlı bir şekilde kantinden alınan karakterleri 4 yıldız yapmalısın
    Ekipmanları icinde bir defa normal enerji alsan yeterli olur ama gerektiği yerde burda da günde 2 defa alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stacker80 -- 1 Aralık 2016; 23:51:37 >
  • Stacker80 kullanıcısına yanıt
    Jatha kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yanlış kasmamis olacağım sayenizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StackOverflow -- 2 Aralık 2016; 11:06:34 >
  • StackOverflow S kullanıcısına yanıt
    Oyun strateji oyunu olduğundan dolayı herkese göre farklı karakterler oluşabiliyor tabi. Baştan başlıyo olsam ilk kasacağım karakterler:
    Kantin savaşında: lando
    Kantin savaşı mağazasında: qui gon jinn
    Galaktik savaş kargosunda: biggs
    Manga arenası kargosunda: amiral ackbar
    Bunların yanına idarelik birini eklerdim. Sonrasında da wedge antilles i 5. olarak koyup bunlara yoğunlaşırdım.Bu kadroda lider ackbar veya lando olabilir senin tercihine kalmış. Ama lando daha makul bence.
    Bunların haricinde tavsiye olarak, bi karakteri 7* yapmadan başka bi karaktere geçmemelisin. Oyun kredisini, kristalini, enerjini de bu doğrultuda harcamalısın yani. Bu kadroyla Manga arenasında banko ilk 50 de olursun. Arena sıralaması önemli çünkü kristal geliyo. Ekmek kapısı yani bi yerde.
    Ayrıca bu kadroyla yeni gelen güncelleştirmelerle gelen gemilerde de sağlam 3 adamın olmuş olur: ackbar, wedge ve biggs. Bunları 7* yaptıktan sonra bu alanda spontan, zevkine göre takılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trango. -- 2 Aralık 2016; 20:42:06 >

• Yeni serverda basladım

müttefik kodum 944-874-533

eklerseniz sevinirim
  • Arkadaşlar müttefik daveti yolladiginizda buradan da etiketleyerek yada mesaj atarak söylerseniz kabul ederim. Yoksa tanımadığım icin kabul etmiyorum

Bu arada tekrar koyayım geride kalmış biraz
     Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?

• Ben yeni başladım oyuna 5-6 gün falan oldu müttefik olarak eklerseniz sevinirim.

Müttefik kodum 355-784-853 :)

Kolay gelsin herkese iyi oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.