Şimdi Ara

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
14
Favori
33.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cvplar için teşekkürler bugün 40 level oldum ve ilk galaktik savaşımın bütün bölümlerini tamamladım :D luke skywalker prenses leyla tank olarak clon savasları cwaba var bana göre oyndaki en iyi 3 tank arasına girer yeteneklerine baktım wikiden qoun qon jin aldım birde işte son olarak jedi konsolos var. 2 Healer taktigi saglam oluyorda heal yetenegini bozan darth sidious var yani ölü yatırım olur :D
  • prenses leylayı arenadan çıkan gümüş renkli zarf benzeri şey var ya onu toplaya toplaya 7 yıldız yapmaayı planlıyorum sizce napayım? günde 800 puan geliyor yani 10 parça topluyorum
  • selamlar herkese.bizim loncaya gelmek isteyen varmı ? seviye6 akın giriyoruz,dolayısıyla 6yıldız ve üstü herosu bol olan 75level üstü aktif oyuncuları bekliyoruz.11-12kişilik yerimiz var.çok sağlam lonca 80 level dolu.

Edit:Lonca adı TR Wars

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulh -- 5 Ağustos 2016; 22:07:59 >
  • Çok Türk oynayan var burda popüler olmaması tuhaf.

Ayrıca Palpatine geldi Empire yükseliyor

Başından beri imparatoru bekledim ama şimdi üzülüyorum. Daha en az 6 ayı var ama oyun son demlerine doğru gidiyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 80 lvl im sağlam klan varsa girebilirim yabancı klanlardan sıkıldım

• T6 akın açıyoruz.
    75+ lvl
    Her gün aktif oynuyorsanız aramıza bekleriz.

Ally code : 222-657-333

facebook grup :https://www.facebook.com/groups/1237055782992912/
  • Selam herkese
    Müttefik kodum: 652-762-173
    Ekleyin görüşelim...
  • herkese selam
    oyundaki loncalar gibi pasif bir forum olmuş burası.
    oyuna yeni başladım 40 level oldum fakat oyunu aktif bir loncada oynamak istiyorum konuyla ilgili yadım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • Bende yaklaşık 10 aydır oynuyorum. 80 lvlim eklemek isteyen olursa

767-543-266

Toplamda 64 karakter açtım. 2 tane 7 yıldız. 3-4 tane 6 yıldızlı karakterim var. Manga arenasında 950-1050 arası geziyorum. Oyuna hiç para harcamadım. Arenaya bakıyorum benim kdr uzun süredir bu oyunu oynayanların birçoğunda 7 yıldızlı birçok karakter var. Bu oyunun bilemedigim bir hilesimi var yoksa para mı harcamak gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sh@D0W

Bende yaklaşık 10 aydır oynuyorum. 80 lvlim eklemek isteyen olursa

767-543-266

Toplamda 64 karakter açtım. 2 tane 7 yıldız. 3-4 tane 6 yıldızlı karakterim var. Manga arenasında 950-1050 arası geziyorum. Oyuna hiç para harcamadım. Arenaya bakıyorum benim kdr uzun süredir bu oyunu oynayanların birçoğunda 7 yıldızlı birçok karakter var. Bu oyunun bilemedigim bir hilesimi var yoksa para mı harcamak gerekiyor?

Oyun para harcamaya itiyor ama aşağıdaki link belki sana yardımcı olur ben açıkçası çok yararlandım. Sağolsun hazırlayan arkadaşlar emeklerine sağlık...
    http://www.busonoyun.com/rpg/star-wars-galaxy-of-heroes-para-odemeden-ilk-50ye-kafa-tutma-rehberi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYIRA -- 30 Ağustos 2016; 22:39:15 >

• Para harcamadanda kasarsin sadece biraz uzun sürer. Gunluk verilen gorevlerin hepsini bitirmen duzenli olarak arena galaktik war yapip kantin savaslarindada tek bir karakterin parcalarina odaklanarak kisa surede 7* karakter elde edebilirsin 10 aylik oynama icin 2 adet 7* çok az

• quote:

Orijinalden alıntı: N@R@Y@N

Para harcamadanda kasarsin sadece biraz uzun sürer. Gunluk verilen gorevlerin hepsini bitirmen duzenli olarak arena galaktik war yapip kantin savaslarindada tek bir karakterin parcalarina odaklanarak kisa surede 7* karakter elde edebilirsin 10 aylik oynama icin 2 adet 7* çok az

Günlük görevleri hemen hemen hergün yapıyorum. 2 tane 7 yıldız olmasının sebebi de, uzun süre daha çok yeni karakter açmaya odaklanmış olmam. Sonradan yıldız olayına girdim bu seferde kantin görevlerinden ve zor görevlerden çıkan karakter sayısının azalması sıkıntı oldu. 10 kantin görevinden 1 karakter puanı çıkıyor artık. Bu durumda 100 karakter puanı almak iyice zorlaşıyor. Günlük görevler sonunda enerjim hemen bitiyor ekstra görev yapmak zorlaşıyor. Şimdi birde modül işi çıktı birde o na kasıyoruz bu sefer karakter açacak enerji kalmıyor.

• Hala oynayan varsa yardım edebilir misiniz. 37lvl de kaldım ilerleyemiyorum.
    Aydınlık tarafta 4ü bitirdim 5e geçmem için 43lvl olmam lazım.
    Karanlık tarafta 4ün normal kısmının yarısında tıkandım. Karanlık taraf karakterim 3 tane var sadece
    Bu mesaja eklenen görseller:

Star Wars™ Galaxy of Heroes Oynayan Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sert. -- 4 Eylül 2016; 15:19:55 >

• Görevlerde ilerlemeye degil karakter gelistirmeye odaklan kantin savaslari ve zor gorevlerden parca topla karakter acmak icin elindekilerin yildizlarini arttir. Arenadan karakter kas

• Oyunda sıkıntı mı var hata veriyor ?

• Sert. kullanıcısına yanıt
    Server bakımı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jatha

Server bakımı var.

Keşke her gün server bakımı olsa bir hediye verdiler maşallah
  • Yeni başladım 12 levelim yardımlara açığım

Klan var sanırım oyunda varsa almak isteyen haber versin.

• 523 374 418 Müt kodum. 64. seviyedeyim. 2 tane 7* karakterim var. eklerseniz müt olarak yardımcı olur

Edit: 80. seviyeyim. 17 tane 7* karakterim var. Karakterler ve modlar hakkında kafanıza takılan sorular olursa özel mesaj atabilirsiniz. Oyunda doğru karakterler kasmak gelişim hızını etkileyen faktörlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenLannn -- 8 Ocak 2017; 3:31:34 >
  • Beyler online süresi yüksek olup da lonca arayan varsa beraber oynayabiliriz malum fazla online türk oyuncu bulunmuyor sürekli taktik vs paylaşırız oyun hakkında.Seviye önemli değil.Müttefik kodum 795-928-256 60.seviyeyim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.